Sport en bewegen Sport en bewegen

Sport en bewegen

EMS training - ervaringen en resultaten

Hi,

Ik vroeg me af wie er ervaring heeft met EMS-trainingen? Dat zijn trainingen van 20min in een pak met elektroden.

Ik overweeg om dit te gaan doen, alleen ik twijfel aan de effectiviteit. Zoeken naar reviews levert alleen resultaat op van sportscholen waar hun klanten uiteraard alleen maar positief zijn over deze manier van sporten 

Mijn vraag is dus: wat is jouw ervaring? Zie je (snel) resultaat en is het de moeite waard om dit te gaan doen?

ja ervaring mee en langer dan een jaar gedaan. Je wordt er wel wat sterker en gespierder van maar afvallen lukte echt op geen enkele manier. Ook is het behoorlijk blessure gevoelig, ook al lijkt dan niet zo. Zowel ik als een vriendin van mij zijn afgehaakt vanwege blessures. De elektroden stonden dan te hoog en daardoor beide uiteindelijk bij fysio beland. 
Kortom het voelt wel lekker en ook dat je echt iets hebt gedaan, voelde mij er destijds goed bij maar ook wel wat afgeknapt door blessure en zou er niet opnieuw aan beginnen. Bovendien ook prijzig.
Hopelijk kun je iets met deze ervaring.

Jaren ervaring mee. Erg goed voor de opbouw en behoud van spieren naast het gewone sporten als je het 1x per week doet. Voor meer resultaten moet je echt vaker in de week gaan. Trainingen zijn hier erg pittig. Regelmatig flinke spierpijn na een zware training. Ik ben zeer tevreden.

Frikandelspeciaal

Frikandelspeciaal

23-08-2023 om 09:53 Topicstarter

Dank beiden!

Ik hoef niet af te vallen, althans, een kilootje of 2 mag er wel af maar daar hoef ik niet extreem voor te gaan sporten. 

Klinkt wel heftig zeg, die blessures en ook wel een beetje eng!

Ik doe verder momenteel geen sport en dacht eraan om dit wellicht 1x per werk te doen in de hoop dat je dan wat steviger eruit zou gaan zien zeg maar. Maar zou dat genoeg zijn? Ben verder niet dik ofzo maar zou graag wat meer vorm willen hebben.

Reageer op dit bericht

Op dit topic is al langer dan 4 weken niet gereageerd, daarom is het reageerveld verborgen. Je kan ook een nieuw topic starten.