Seksualiteit Seksualiteit

Seksualiteit

Stem kwijt fetish

Hi allen, heb een vreemde 'afwijking'... Ik raak er echt enorm opgewonden van als een meid/vrouw haar stem kwijt is. Met name het geluid van zo een stem waarmee ze zich bijna niet verstaanbaar kan maken, dat zegmaar 'valse lucht' doorlaten wind me enorm op. Het is niet wat je noemt ASMR denk ik. Fluisteren bijvoorbeeld en andere geluidjes heb ik ook echt niets mee. Vooral zo'n stem van een meid die veel gefeest heeft een haar stem helemaal stuk geschreeuwd heeft is het wat iets bij mij doet.... Ben benieuwd of iemand dit herkent of weet waar dit gevoel vandaan komt. 
Gr. Gerben

Ieder gek het zien gebrek zingen rinus en pedaalemmer.

Gerben123

Gerben123

02-11-2022 om 23:57 Topicstarter

Bedankt voor dit verhelderend inzicht

Waarschijnlijk omdat jij in je fantasie denkt dat als een vrouw flink gefeest heeft, ze ook flink seks heeft gehad. En dat dat je opwindt

Gerben123

Gerben123

03-11-2022 om 06:44 Topicstarter

Hey Blomke, ik snap je redenering, maar het staat totaal los van seks, dat is het vreemde. Deze afwijking begon bij mij ook al voor de pubertijd, laat ik zo zeggen; ik heb dit gevoel al zolang ik me kan herinneren. Wordt alleen steeds erger en ben altijd aan het speuren naar filmpjes en geluidsfragmenten... Vraag me af of iemand ditzelfde ook heeft...

Ik moet meteen aan Diana Charité denken ... 


https://youtu.be/NPxC7YFcnLI

@TO Ik heb zelf geen fetish, maar ben wel actief in de kinkscene en als ik daar één ding heb geleerd is dat niemand uniek is en dat geldt ook voor fetishes. Ik ken zelf niemand die jouw fetish deelt, maar ik kan echt met zekerheid garanderen dat je niet alleen bent

Beetje de Katja Schuurman stem dus ? Ik geloof dat het niet zo raar is allemaal - ook in de muziek heb je zangeressen met schuurpapier in de stem (Amanda Lear als voorbeeld) dus er zal wel een publiek voor zijn.
Stomme anecdote: ik hoorde Koen Wauters van Clouseau ooit vertellen dat hij voor een bepaald liedje een wat schorrere stem wilde en bij de opnames dan steeds friet met picles bestelde, want door de combi vet en zuur werd zijn stem wat rauwer.
Of het echt zo werkt weet ik niet hoor ... ik herinnerde het me opeens.

Stemmen kunnen inderdaad donkerder, rauwer of heser worden door zaken als alcohol en tabak (de zgn whiskystem). Of het ook voor friet met pickles geldt weet ik niet maar ik heb wel eens gehoord dat zangers bepaalde voeding en dranken (zoals melk) mijden als ze moeten zingen.
Overigens wordt over Amanda Lear hardnekkig beweerd dat zij geboren is als man.

Gerben123

Gerben123

06-11-2022 om 23:42 Topicstarter

Dank voor de reacties allemaal, maar komt helaas in de verste verte niet in de buurt van wat ik bedoel.... 

Het is duidelijk wat je bedoelt hoor. 

Fetisjes zijn vaak niet uit te leggen, mijn lief heeft ook een bijzondere fetisj en daar hebben we al heel wat theorietjes op losgelaten maar waar het écht door komt weet hij niet. 
Ik zou zeggen, zo lang jij niemand kwaad doet kan en mag je gewoon ongeremd genieten van je fetisj. Pas als jouw vriendin (als je die al hebt) spannend of opwindend voor jou is als ze ongezond schor is, dan wordt het een probleem.  Want een beetje ongezond is het natuurlijk wel, je stembanden gaan eraan als je schor doorpraat.

Je zegt dat het totaal los staat van seks maar in je OP staat dat je er ontzettend opgewonden van raakt.  Dat spreekt elkaar toch volledig tegen? Vind je het nou wel of niet opwindend?
Als het je seksueel niks doet dan is het officieel geen fetisj.  Meer een fascinatie ofzo. 

Gerben123

Gerben123

08-11-2022 om 16:36 Topicstarter

Hey Roos, ik bedoel inderdaad dat het niet de enige sexuele prikkel voor mij is. En nee, ik zet niet vrouwen onder dwang om overmatig te schreeuwen om mijn doel te bereiken, speur alleen regelmatig op video's 

Reageer op dit bericht

Op dit topic is al langer dan 4 weken niet gereageerd, daarom is het reageerveld verborgen. Je kan ook een nieuw topic starten.