Seksualiteit Seksualiteit

Seksualiteit

Seksueel uitgekeken

Om maar gelijk met de deur in huis te vallen, ik voel dat ik seksueel uitgekeken raak op mijn huidige vriend. Dat alles heeft er mee te maken dat zijn formaat zowel in lengte als dikte tekort schiet, in het verleden heb ik verschillende (bed)partners gehad die waren bovengemiddeld of gewoonweg groot geschapen en daar had ik totaal geen moeite mee om meerdere keren achter elkaar klaar te komen bij een heftige vrijpartij.

Bij mijn huidige partner kan ik amper soms klaarkomen, in het begin wou het allemaal nog wel redelijk maar sinds een aantal maanden raak ik überhaupt weinig opgewonden meer tijdens de daad en dwalen mijn gedachten vaak af naar mijn vroegere wilde avonturen.

Buiten het erotische aspect is er weinig op de relatie aan te merken, wij passen goed bij elkaar en ik zie 'm echt als partner maar toch dat ene mist..

Mijn ordinaire fantasie zegt dat ik flink gevuld en genomen wil worden, hoe kan ik dit duidelijk maken naar mijn vriend zonder 'm te kwetsen met zijn tekortkoming op dat gebied?

niet.  Uitmaken en niet de ware reden vertellen als je van hem houdt

en anders zeg je, jij bent niet te klein, ik ben na alles gewoon te groot 

Ben je een man of een vrouw? Of nb?

SpankAlot

SpankAlot

06-04-2023 om 13:29 Topicstarter

Vrouw, maar wat heeft dat ermee te maken?

SpankAlot schreef op 06-04-2023 om 13:29:

Vrouw, maar wat heeft dat ermee te maken?

het klonk zo mannelijk, verder geen tips. 

Kan hij je op andere manieren laten klaar komen dan alleen penetratie? Ook zonder penetratie kan mijn vriend me sterretjes laten zien. Zou dat voorzichtig bespreekbaar zijn?

SpankAlot

SpankAlot

06-04-2023 om 14:09 Topicstarter

Zeker, bij genoeg stimulans wil het wel eens gebeuren. Maar ik mis vooral het intieme, zodra het moment suprême is verlang ik erg naar penetratie. Verschillende standjes hebben wij wel eens geprobeerd maar het kost mij veel moeite om in de zone te blijven. Om het plastisch te omschrijven, ik voel wel iets maar ik wordt er niet meer opgewonden van, eerder minder. 

Misschien spanking eens proberen.

SpiritedMagpie74

SpiritedMagpie74

06-04-2023 om 14:32

"Er is op de relatie verder weinig aan te merken" klinkt voor mij niet als een relatie waar verder de spetters van af vliegen, waar je voor gaat, waar je een toekomst in ziet.

Dan ligt het probleem niet bij de grootte van het tool, maar aan de man die er aan vast zit... 

Is een open relatie bespreekbaar ?

Ik neem aan dat het formaat vanaf start relatie hetzelfde is gebleven, dus waarom is het dan een relatie geworden vraag ik me af en was het toen geen probleem en nu wél? Daarnaast, intimiteit is niet enkel afhankelijk van afmetingen, dus denk dat jullie gewoon duidelijk een mismatch zijn.


En je vorige bedpartners waren groter geschapen, maar uiteindelijk zijn het toch exen 

https://www.depaarsekeizerin.nl/info-adviezen/strapon-dildo-kopen

er zijn holle penis sleeves als het formaat voor jou een dingetje is. Voor mijn ex was elk speeltje onbespreekbaar helaas. Maar mijn partners ex heeft deze zelf gekocht en vond dat gewoon leuk. 

Ik ben zelf zo`n man met een te klein formaat.
Ik heb geen oplossing voor jullie.
Kan je alleen maar meegeven dat je het hem niet kan vertellen zonder hem te kwetsen. Het zou zo maar kunnen dat je niet de eerste bent waarbij om die reden de stukloopt.
Maar hoe lastig ook, wees wel eerlijk en verzin niet een of andere lulsmoes.

Hoe dan verder, dat is aan jullie om uit te zoeken.

Reageer op dit bericht

Op dit topic is al langer dan 4 weken niet gereageerd, daarom is het reageerveld verborgen. Je kan ook een nieuw topic starten.