Seksualiteit Seksualiteit

Seksualiteit

Jaloezie ?

Heb hier al eerder geschreven over mijn beperkte seksleven......

Maar wat er laatst gebeurde verbaasde me. 

Afgelopen Koningsdag waren we met een heel stel vrienden en vriendinnen naar Amsterdam om te feesten. Er ging wat drank in en het was erg gezellig. De hele avond had ik veel aandacht van 1 van de vrijgezelle dames uit de groep.......ze was draaide aardig om me heen.
Ik heb (uiteraard) niet toegehapt, wil nooit de "vreemdganger"worden. Maar moet zeggen dat de aandacht wel mijn ego streelde.

Het hele toneelstukje was mijn vrouw ook opgevallen.

Eenmaal thuis laat in de nacht begon ze allemaal dirty talk in mijn oren te fluisteren, wat ze normaal nooit doet. Ze begon me aan alle kanten te betasten en we zijn daarna flink tekeer gegaan.

Echter was dat ook alweer de laatste keer dat er ook maar iets intiems gebeurd is.....dus weer weken geleden. Onze normale frequentie is ongeveer eens per 6-8 weken.

Ze was dus gewoon jaloers denk ik.

ok en nu?

Je kan het ook aan je vrouw vragen?

GrandioseZebra62

GrandioseZebra62

20-05-2022 om 15:50

Ja denk het ook, of misschien had ze toevallig toch zin. Zou trouwens niet flirten met anderen als je vrouw erbij is (als ze er niet bij is trouwens ook niet) dat is respectloos.

Je hebt vast gelijk. 
Dus... elke week maar gaan flirten lijkt me. Kun je daarna gezellig van bil.

Het zal vast niks met de drank te maken gehad hebben... Enne als de frequentie eens in de 6 tot 8 weken is moet je nog niet gaan piepen, er zijn er nog geen eens 4 voorbij.

BrightEchidna89

BrightEchidna89

20-05-2022 om 20:32

Ow, jij tijger 
Zullen we een drankje doen?
Stuur maar pb. 

Je hebt dus een beperkt seksleven: één keer per 6 tot 8 weken vind ik beperkt als jullie daarover van behoefte verschillen, en daardoor ga jij aan je aantrekkingskracht twijfelen. Maar een aantrekkelijke dame draait op een feest om jou heen en dat doet je goed. Niet dat je haar wil maar het werkt weldadig op je ego. Aanvankelijk is je vrouw daardoor ook een beetje geïnspireerd, maar de jaloezie vervaagt en alles is nu weer hoe het was.

Zo begrijp ik het dus. Maar verder weet ik niet hoe je dit op zou moeten lossen. Als mijn visite geen lekkere koek bij de koffie wil dan begin je daar niks tegen. Kan je wel zeggen: neem verdomme die koek, maar dat werkt niet.

Sommigen zeggen dat je in het geval van ongelijk libido dan moet praten. Ik zou dan denken: graag of niet. Maar misschien heb ik ongelijk. Ik heb daar geen ervaring mee.

Meestal, bij een goede fijne relatie, zien beide partners het als een normale taak om te zorgen dat partner zich fijn voelt. Maar dat werkt alleen als het niet persoonlijk bedoeld is, en ze bijvoorbeeld niet veel lust voelt omdat ze moe is of zo, maar de ander wel iets gunt. Er zijn heel veel verschillende redenen waarom iemand gewoon "nee" denkt.  En dat is volgens mij vaak niet op te lossen, misschien alleen door therapie. Als beiden dit willen.

Misschien raar advies hoor, maar wat vind je ervan eens een goed gesprek met je vrouw aan te gaan ipv zelf conclusies te trekken? 

In mijn wereld is het gewoon vanzelfsprekend samen hierover te praten als je niet tevreden bent over de hoeveelheid seks/intimiteit.

Reageer op dit bericht

Op dit topic is al langer dan 4 weken niet gereageerd, daarom is het reageerveld verborgen. Je kan ook een nieuw topic starten.