Seksualiteit Seksualiteit

Seksualiteit

Ik snap mezelf niet

Hallo,

Mijn naam is Ruben (J24) en nog maagd. Sinds 7 jaar heb ik eindelijk weer eens een relatie (M20). Dit keer met een meisje die ik echt geweldig vind. Ben zo blij dat ik haar heb gevonden!

De laatste paar keren toen we bij mij thuis waren, belandde de situatie ook in mijn bed, waarna we de kleren uit trokken en elkaar begonnen aan te raken en dergelijke. Het moment was daar! Voor de eerste keer seks met iemand die ik hierin volledig vertrouw..!

Mijn penis was stijf en we deden de condoom erom.. Op het moment dat ze op me ging zitten...... slap.

Dit is nu al 5x gebeurd en ik weet niet zo goed wat ik hiermee moet. Tijdens het masturberen heb ik hier nog nooit last van gehad. Ik schaam me kapot, maar ze is zo lief. Ze zegt dat dit niet het belangrijkste is in een relatie, waar ik je volledig in kan vinden, maar toch.. Dit helpt me niet met de lege gedachtes die ik heb na die momenten. Waarom ik? Wat is er mis?

Voel me echt aangetrokken tot haar, maar het lukt steeds niet. Ik voel mijn penis ook groter worden wanneer ze me kust of zoent, of het nu in het openbaar is of één op één. Het ligt echt niet aan de aantrekkingskracht.

Eén keer zat m'n penis wel even stijf in haar en zij voelde het heel goed zei ze, maar ik voelde echt helemaal niks.. Niet eens een enkele prikkel in m'n eikel. Ik snap er gewoon niks van en schaam me hier ook erg voor. Wil haar ook goed laten voelen op de manier die zij wilt..

Ik weet gewoon niet meer wat ik moet doen.. Wil zo graag dat zij mijn eerste en laatste is. Heb echt zo'n goed en fijn gevoel door en bij haar. Het is zo lang geleden dat ik me zo blij en gelukkig heb gevoeld. Ook op de momenten dat ze er niet is.

Alleen begint dat gevoel nu weg te ebben door dit probleem. Ondanks dat dat ze zo lief is, begripvol en ze mee wilt denken naar oplossingen, begin ik echt het gevoel te krijgen dat ik haar maar moet laten gaan. Hoe * ik het ook vind.. Ze verdient gewoon iemand die haar wel kan bevredigen. En nu heeft ze mij. Een jongen die bijna 25 wordt, nog nooit seks heeft gehad en schijnbaar problemen heeft of nog moet ontdekken wie hij is in die zin.

Is er iemand die je hier alsjeblieft mee kan helpen..?

Ruben

Wat dacht je van de huisarts 
Zoek eerst uit of het een lichamelijke oorzaak heeft en dan  evt door naar de seksuoloog 
Doe er wat aan  Het is niks om je voor te schamen.

Het zou zomaar kunnen dat je onbewust zoveel druk op jezelf legt, omdat je zo graag wilt, dat het juist niet lukt.
En als dat zo is, dan is er zeker goede hoop dat het in de toekomst wel gaat lukken

Maar eens met Roos, ga naar de huisarts. Die kan je hierbij helpen en adviseren, want dit is niks om je voor te schamen. Je bent namelijk zeker niet de enige en meestal is het prima oplosbaar

"Ze verdient gewoon iemand die haar wel kan bevredigen"

Misschien kan je in de tussentijd proberen haar op andere manieren te bevredigen? Dat haalt misschien bij jou ook de prestatiedrang bij het penetreren weg.

Vrouwen hebben het een stuk makkelijker in zo'n situatie want niemand ziet aan haar of de erotische gevoelens de overhand hebben of de angst (wegens onzekerheid want vrouwen hebben dat ook: vind hij me niet te dik; en ziet hij dat pukkeltje daar).

Ik zou haar dus inlichten over wat er speelt. Het overkomt de meeste mannen weleens  in een relatie dat "hij" gewoon niet doet waar je op rekent. "Ik ben vermoeider dan ik dacht lieverd". "Natuurlijk, slaap ze, heb je je broer nog gebeld over die auto?". "Ja, hij komt morgenmiddag".

En de volgende keer denk je er helemaal niet meer aan omdat alles vanzelf goed werkt als het geen prestatie is maar gewoon iets fijns.

Faalangst heeft de neiging om zich naar steeds meer soorten angsten uit te breiden als je jezelf niet aanpakt. Het komt vooral veel voor in de situaties dat je juist een bepaalde graad van ontspanning nodig hebt om iets goed uit te voeren.

Ging zij alle keren bovenop jou zitten? Zoja, dan kan je misschien eens proberen om met een ander standje te beginnen, waarin je zelf meer in control bent? Missionaris bijvoorbeeld? Je bent tot nu toe gewend om het zelf te sturen bij het masturberen, die controle heb je meer bij dit standje. Zij bovenop is zij meer in control.

Persoonlijk vind ik nu al naar de huisarts gaan vrij snel. Gezien het verhaal zijn het denk ik vooral (onbewuste) zenuwen en druk die je jezelf oplegt.
Maar ga vooral wel als jij denkt dat het je kan helpen.

Elkaar en seks ontdekken is toch ook waardevol? Het gaat om het samen zijn niet om presteren.

 Je kijkt er met een competetieve blik naar waardoor je jezelf onnodig druk op legt.

En natuurlijk alleen als jullie zeker weten dat jullie geen SOA’s hebben en zij ook andere anticonceptie gebruikt: zonder condoom maakt het wel makkelijker. Je hoeft t moment niet te onderbreken en je voelt meer. Maargoed, het is natuurlijk ook weer wat naar om haar te ‘dwingen’ tot andere anticonceptie als ze die nog niet gebruikt. 

MRI

MRI

03-02-2023 om 11:42

Ooit hoorde ik een podcast van een gozer die ook dacht "seks is niks voor mij want het lukt nooit". Toen bleek dat hij een te kort toompje aan zijn penis had. Het is verholpen en hij kon gewoon seks hebben. Het was een leuke podcast als je wilt zo ik hem voor je op

Tjonge wat heb je toch een hoge verwachtingen van jezelf en van je eerste keer .
De eerste keer is bijna nooit de beste sex .
Ik zou eerst andere fijne dingen proberen behalve penetratie, want blijkbaar vind je dat nu erg spannend. En dat geeft niks.

Ik ben 36, getrouwd en als ik teveel in mn hoofd zit lukt het ook niet. Super normaal. Je legt teveel druk op jezelf. Mijn tip, verwen haar met orale en handmatige seks. Zij kan lekker genieten en jij bouwd spanning op die ervoor gaat zorgen dat je lichaam stevig in het moment kan blijven. Bijkomend voordeel is dat als je (bijna onvermijdelijk) binnen een paar seconden komt, dan is zij allang bevredigd en maakt het geen donder meer uit. Allebei blij. En zo ga je lekker door tot het idee alleen al niet zo veel overdonderende gevoelens los maakt dat je meer kan letten op techniek.

Het komt goed maat, ontspan. Lieve vrouwen genieten van het samen zijn en verwachten geen pompende dekhengst.

Waarom zou je naar de huisarts moeten? Met je piemel is niks mis hoor, hij wordt gewoon lekker stijf met masturberen toch?

Klinkt echt als een combi van te veel prestatiedrang, te graag willen en faalangst.

Misschien is het een idee, dat als hij stijf is, er niet meteen een condoom er om te doen en hem in haar poes te hangen. In jou geval ben je echt tussenstappen nodig, die overigens ook heel intiem kunnen zijn.

Probeer eerst eens handwerk bij elkaar, dus dat zij jou ook aftrekt en jij eerst maar eens zorgt dat je in haar bijzijn lekker klaar komt, terwijl je haar in de ogen kijkt. Dat haalt letterlijk en figuurlijk de druk er ff af. De druk die je er zelf op legt is echt funest. 

Bouw het dan op naar oraal, mits dat het beide jullie ding is natuurlijk. Je zal zien dat het ook lekker is zonder penetratie, dat komt dan vanzelf. Als het dan niet is, is het wel de volgende keer. 

Vergeet niet: seks is plezier, geen prestatie.

Succes!

 "Eén keer zat m'n penis wel even stijf in haar en zij voelde het heel goed zei ze, maar ik voelde echt helemaal niks.."

Bij mijn eerste keer dacht ik ook  "zit ik nou in de vagina? ik voel wel dat mijn piemel wordt tegengehouden door het schaambeen, maar verder merk ik het niet "

Dat heb ik later nog vaker meegemaakt.

Ik denk dat sommige vrouwen hun spieren rond de vagina meer gebruiken, maar dat dat ook een kwestie van leren is.

Reageer op dit bericht

Op dit topic is al langer dan 4 weken niet gereageerd, daarom is het reageerveld verborgen. Je kan ook een nieuw topic starten.