Seksualiteit Seksualiteit

Seksualiteit

Fantasie van mijn vriend

Mijn vriend heeft diverse malen gevraagd aan mij of ik in zijn mond wilde plassen als ik klaar was gekomen. Dit is een fantasie van hem die hij graag wilde uitproberen samen. Gisteravond heb ik dit gedaan, voor hem was dit super intiem. Zelf had ik dit gevoel niet.

Weet ook niet of ik dit nog een tweede keer wil of zal doen.. waarom ik dit niet weet?? Misschien omdat het voor mij niet zo intiem aanvoelt.

Als je googelt dan lees je wel dat Golden Showers populair aan het worden zijn?? Wie heeft ook ervaringen hiermee of ben ik weer een uitzondering😩

Mijn vriend lijkt het ook wel geil als ik over hem heen plas tijdens de seks. Dat heeft ie 7 jaar geleden al eens geopperd maar Tsja 🤷🏼‍♀️. Ik heb niet zo’n zin in die rotzooi eigenlijk dus dat moet dan in de badkamer ofzo. Mwa… 

SophisticatedCaribou75

SophisticatedCaribou75

28-04-2022 om 22:32

Ongeacht of anderen dit doen of leuk vinden: luister naar wat jíj wil. Het hoeft niet, dat plassen. Het mag wel, dat plassen. Maar alléén als jij dat zelf ook werkelijk ziet zitten. Ik kan je verklappen dat het soms echt beter is iets niet te doen als je daar eigenlijk geen zin in hebt, zéker als het seks betreft.

In ieder geval niet doen omdat het populair is. Voor seks geldt inderdaad dat het voor beide goed moet voelen. 

Nee, mijn praktische gevoelens zouden dergelijke verlangens meteen killen, áls die er al waren, maar die zijn er níet. Zo houd ik ook niet van practical jokes waarbij er rotzooi wordt gemaakt. Ik lach daar totaal niet om. Ik ben eigenlijk een enorm grote sjaggrijn: loop met een grote bocht om mij heen als je dergelijke humor bij je voelt opkomen want ik ga ontzettend onhumoristisch tekeer of ik loop plompverloren weg.

Ik heb ook weleens gehoord van een stel die teilen vol witte bonen in tomatensaus over elkaar heen stortten. Ik weet niet of die opgewarmd waren of zó koud uit blik.

Bah bah, dat zou ik nooit doen, zo totaal niet sexy. 

over iemand heenplassen zou ik zelf niet kunnen. Ik vind het niet opwindend om de ander in die positie te zien... en ook praktisch, ik kan al amper plassen als er iemand achter de dichte wc deur staat 😂

Maar je vriend vind het opwindend en jij vond het niet geweldig als ik het zo lees. En dat mag. Je hebt het gedaan en dat verplicht je niet tot een tweede keer. En als je nog een keer doet, gewoon omdat je het fijn vind hem een plezier te doen is dat ook prima. Maar dat hoef je nu ook niet te weten. Als je er weer voor openstaat merk je dat vanzelf  

Linkesoep

Linkesoep

29-04-2022 om 11:45 Topicstarter

ik denk dat ik het met een wijntje en de juiste setting nog een keer probeer, misschien valt het wel mee dan☺️

BrightEchidna89

BrightEchidna89

29-04-2022 om 12:23

Linkesoep schreef op 29-04-2022 om 11:45:

ik denk dat ik het met een wijntje en de juiste setting nog een keer probeer, misschien valt het wel mee dan☺️

Hou het dan bij één wijntje, voor je alles laat lopen. 

Ik ben zo benieuwd waar je het vandaan hebt gehaald dat het zo populair is?  Ik durf het zelf niet te googelen voordat ik mijn cookies instellingen heb bijgesteld. In het beste geval krijg ik pop ups van sanitair.

Linkesoep

Linkesoep

29-04-2022 om 17:16 Topicstarter

🍷🍾🥂

Ik heb het eenmaal gedaan met mijn toenmalige vrouw. Zij bij mij en ik bij haar, maar het was ons ding niet. Dus nooit meer gedaan.

Ik ben op een andere manier in contact gekomen met plasseks nl.  2,5 jaar geleden waren mijn vrouw en ik lekker bezig in standje 69 met mij onderop. Tijdens dat ik haar  befte en zij me pijpte, ging ze door haar rug en door de helse pijn had ze geen controle meer over haar blaas en plaste ze perongeluk in mijn mond. Ik was erg verbaasd dat ik niet wegdraaide met mijn hoofd, maar inplaats daarvan ving ik alles op met mijn mond. Ik was erg ook erg verbaasd dat ik hierop ging kicken. Ik kwam spontaan klaar en sindsdien heb ik een obsessie gekregen voor plasseks. Mijn vrouw vond het niks en schaamde zich ervoor. Dus ja voor de een is het niet fijn en de ander wel. Uit respect voor mijn vrouw heb ik het niet gevraagd om het nog een keer te doen. 

Misschien je urine van de hele dag opvangen in een grote fles, een beetje opwarmen tot 35 graden en dan over hem heengooien op een veilige plek die makkelijk schoon te maken is?

Bij nader inzien denk ik dat er een fantasie achter zit. Dieren plassen over elkaar uit dominantie of "het tot dezelfde groep behoren" dus mogelijk is het dat. Sommige honden plassen over alles wat overeind staat buiten als een soort "vlag". Ook al is het je spelende kind of je tas met boodschappen.

Reageer op dit bericht

Op dit topic is al langer dan 4 weken niet gereageerd, daarom is het reageerveld verborgen. Je kan ook een nieuw topic starten.