Seksualiteit Seksualiteit

Seksualiteit

Bekkenbodemspieren

Hallo allemaal,

Ik heb een vraag en ik hoop dat jullie mij kunnen helpen. Ik hoop dat ik het een beetje duidelijk kan uitleggen. 

Ik ben single, 21 en sinds een jaar merk ik verschillen in mijn seksualiteit. Ik heb weinig ervaring op seksgebied. Tot nu toe heb ik maar 1 bedpartner gehad die vooral met zijn eigen genot bezig was.

Ik kan (wat ik eerst nooit kon) vaginaal klaarkomen. Een vibrator vind ik niet meer prettig (te intens) en mijn clitoris lijkt minder gevoelig voor stimulatie te zijn geworden en het duurt langer om tot een orgasme te komen. Klaarkomen lukt makkelijker als ik tijdens stimulatie (vaginaal of clitoraal) mijn bekkenbodemspieren aanspan. Het gevoel is dan ook intenser. 

Op zich heb ik hier geen problemen mee maar waar ik wel mee zit is dat ik bang ben dat ik de partner pijn doe met het samenknijpen van mijn bekkenbodemspieren. 

Is dat mogelijk? Kan ik mijn partner hier mee pijn doen? En hoe kan ik dat het beste oplossen?

Alvast bedankt voor jullie tijd.

Als ie 'auw' roept, ga je té ver. 

Je zou eens een ander soort vibrator kunnen proberen, zoals een satisfyer. 
En probeer eens volledig te ontspannen, dat wil juist ook wel eens helpen. 

Ik denk dat je gewoon moet uitproberen of het een ander pijn doet, ik heb het nog nooit meegemaakt. 

Het enige wat ik wel eens gelezen heb, is dat een man het erg lekker vond om te voelen. Wie weet doe je er je volgende bedpartner wel heel erg plezier mee

Martje80 schreef op 04-12-2023 om 09:29:

Het enige wat ik wel eens gelezen heb, is dat een man het erg lekker vond om te voelen. Wie weet doe je er je volgende bedpartner wel heel erg plezier mee

Dat is ook mijn ervaring.  Lijkt me stug dat je een man daar pijn mee kan doen, tenzij je echt mega sterke bekkenbodemspieren hebt.

Mannen vinden dat juist een leuke truc. Tenzij je echt monsters van spieren hebt maar dat zal wel meevallen 

Nee, het is vaak juist extra lekker voor de man. Geen reden tot bezorgdheid. Ook wat je lekker vindt kan van moment tot moment verschillen. 

Klinkt alsof je heel fijn bezig bent om je lichaam te ontdekken, fijn toch! Je bekkenbodemspieren wat oefenen is alleen maar goed, hoe beter jij in contact staat met je eigen lijf, hoe fijner je met een ander vrijt. Je kunt een penis eigenlijk geen pijn doen in dit opzicht, tenzij de spieren in je bekkenbodem voortdurend verkrampt zijn, maar dan doet penetratie bij jou ook pijn. . Zolang je ze zelf goed kan aanspannen en ontspannen is er niets aan de hand.

Maak je niet ongerust Sunny. Ik spreek uit ervaring, je gaat hem echt niet pijn doen. Integendeel. Zou me niet verbazen als hij het enorm lekker vindt. En dat is misschien ook het enige nadeel. Het is mogelijk dat het te stimulerend is en hij dan vroeger klaarkomt dan jij (of hij) zou willen.
Als mijn ex-vriendin een orgasme kreeg voelde ik haar bekkenbodemspieren ritmisch samenspannen, alsof er hard in mijn penis geknepen werd, Dat was voor mij zo'n heerlijk intens gevoel dat ik dan ook vrijwel meteen klaarkwam.

Dus no worries. Geniet er gewoon van.

Reageer op dit bericht

Op dit topic is al langer dan 4 weken niet gereageerd, daarom is het reageerveld verborgen. Je kan ook een nieuw topic starten.