Relaties Relaties

Relaties

Wijsheid

Ik ben tot over mijn oren verliefd op mijn collega. Ik kan het niet meer tegenhouden. Ik kan niet meer slapen, niet meer eten en loop de hele dag met hem in mijn gedachten. We leerden elkaar kennen op werk. Ik werk op de afdeling en hij werkt op verschillende locaties. Het was liefde op het eerste gezicht voor mij en ik dacht dat het wederzijds was want hij flirte veel met mij. We werden vrienden op Facebook en wisselden elkaars nummer. Al gauw nam hij contact met mij op. Elke dag stuurde hij mij een appje om te vertellen op welke locatie hij was dat moment, hoe zijn dag was en af en toe met een selfie. Mijn gevoelens voor hem begon te groeien ook al probeerde ik het tegen te houden want hij was getrouwd en een vader van twee kinderen dus we hadden samen geen toekomst. Omdat ik mezelf heel veel verdriet wilde besparen had ik besloten om eerlijk tegen hem te zijn en het contact te verbreken. Hij gaf eerlijk toe dat hij mij ook leuk vond maar dat een relatie er niet in zat omdat hij getrouwd was. Hij wilde heel graag contact met mij houden.
Ik twijfelde eerst maar ik besloot het contact toch niet te verbreken. Waarom weet ik eigenlijk niet. Misschien omdat ik hoop dat mijn gevoelens verdwijnen en we gewoon vrienden kunnen blijven, misschien omdat ik een beetje hoop heb en hij voor mijn gevoel de deur op een kiertje zet omdat hij met mij blijft flirten en de laatste keer dat we elkaar zagen hij mij in zijn armen nam. Ik ben boos en verdrietig tegenlijk want zijn gedrag en signalen is erg verwarrend voor mij. Hij wil geen relatie vanwege zijn gezin, daar heb ik alle respect voor, maar toch laat hij steeds merken dat de chemie en klik tussen ons wederzijds is waardoor hij mij een beetje een valse hoop geeft. Wat is wijsheid? Als vrienden door gaan en hopen dat de gevoelens verdwijnen of toch het contact verbreken? Ik kan op het moment niet meer helder nadenken.


Ik denk dat het voor jou beter is om het contact te verbreken. Hij heeft duidelijk gezegd dat hij kiest voor zijn vrouw en kinderen maar hij vind het blijkbaar leuk dat hij sjans heeft. 

Contact verbreken. Brengt rust en op een gegeven moment ga je er anders naar kijken. Iets soortgelijks heeft mij bepaalde inzichten gegeven over mezelf.

Ja joh contact verbreken! Hier komt alleen maar ellende van. Vind zijn manier van doen naar jou toe ook niet zo netjes hoor!

Hij is een eikel dat hij je aan het lijntje houdt. Een fatsoenlijk mens neemt dan zelf wat afstand. Met iemand die graag zijn eigen ego door anderen laat strelen, zonder rekening te houden met diens gevoelens, wil je toch geen relatie? 

Hij lijkt misschien leuk op afstand, maar hij is het niet.

Afkicken is moeilijk, maar afstand houden is voor jezelf het beste. Tenzij je drama en frustratie nodig hebt om te kunnen functioneren.

Lieve TO, als hij vrienden wil blijven, vrienden in de echte zin van het woord, dan neemt hij jou niet in zijn armen, dan flirt hij niet met je. Omdat hij weet dat hij het voor jou dan nog moeilijker maakt dan je het al hebt.

Hij wil niets beginnen met jou, vanwege zijn gezin. Maar als je het mij vraagt, gaat hij toch zo ver hij kan, zonder dat hij zichzelf schuldig moet voelen, zonder dat hij van zichzelf moet zeggen dat hij een vreemdganger is. 

Zoiets is moeilijk. Vooral voor iemand in jouw plaats. Maar laat door zijn gedrag je hoofd niet nog gekker maken dan dat het op dit ogenblik is. Want dat doet hij. Je vastnemen, flirten, ... terwijl hij goed weet hoe zwak het vlees is. Dat is geen verwijt naar jou hoor. Hij houdt jouw vuurtje brandend want dat streelt zijn ego.

Gelukkig moeten jullie mekaar niet elke dag zien. Haal zijn nummer uit je telefoon en neem enkel contact op met hem als dat voor het werk nodig is.

Eens komt er een man die even charmant is als jouw collega (of nog veel charmanter) en die geen gezin achter zich heeft staan. Word daar maar halsoverkop verliefd op. En hopelijk ook heel gelukkig mee!

Ik wens je alle goeds.

Van harte,
letterkoekje uit België

Hij speelt een spelletje met je, en het is al duidelijk dat jij de verliezer word. Bespaar jezelf deze pijn en kap het af.

Als je wat sadistisch van aard bent, kun je hem gewoon eens lekker neuken, merken dat hij niets voorstelt in bed en het vervolgens zijn partner laten weten. 
Anders: blijf gewoon weg van getrouwde mannen.

Moirmel schreef op 08-09-2023 om 14:42:

Als je wat sadistisch van aard bent, kun je hem gewoon eens lekker neuken, merken dat hij niets voorstelt in bed en het vervolgens zijn partner laten weten.
Anders: blijf gewoon weg van getrouwde mannen.

Die getrouwde man kan beter wegblijven van vrijgezelle vrouwen. Trouwens, ook van getrouwde vrouwen. 

TO, dat vrienden blijven vind ik ook best bijzonder. Hoe zou dat dan gaan? Keertje uit samen in het weekend, ergens uiteten? 

Hij is niet leuk. Hij houdt jou aan het lijntje. En is niet oprecht naar zijn vrouw en gezin. 

Zo'n man zou ik niet voor mijn dochter willen. Ook niet voor jou trouwens. 

Foute gast, niets leuks aan. Helemaal afkappen.

Wat je voedt blijft groeien en wat je geen aandacht geeft verdwijnt. Je maakt het jezelf erg moeilijk door hem te blijven zien en te blijven hopen op iets. Luister naar je verstand en neem afstand, dan verdwijnen je gevoelens vanzelf na een tijd. 

En bovendien ontneem je jezelf ook nog eens de kans om verliefd te worden op een leuke ongebonden man, die wel vol voor jou wil gaan, als je met je hoofd maar bij deze collega blijft zitten.

Gebruikersnaaminvullen schreef op 08-09-2023 om 16:17:

[..]

Die getrouwde man kan beter wegblijven van vrijgezelle vrouwen. Trouwens, ook van getrouwde vrouwen.

Jij weet toch niet welke afspraken hij heeft met zijn partner? Evengoed zit hij in een open relatie en is To de enige die gekwetst kan worden. 

Moirmel schreef op 08-09-2023 om 20:10:

[..]

Jij weet toch niet welke afspraken hij heeft met zijn partner? Evengoed zit hij in een open relatie en is To de enige die gekwetst kan worden.

Ja idd, dat weet je toch niet. Maar dan nog is het naar TO niet zo aardig omdat hij wel weet wat ze voor hem voelt

Niet aan beginnen ook al mocht het toch wat worden.

Na een tijdje zal jij dan diegene zijn die bedrogen wordt. Hij vindt dat immers oké.

Hoe je eraan komt....

Hoop kun je niet uitschakelen. Zo'n 12 procent verlaat dus wel zijn vrouw voor de minnares. Je kunt kijken waar het naartoe gaat. Jij bent immers vrijgezel. Geniet ervan en daarna kun je het altijd nog beëindigen. Je schrijft niet of je nu al met hem naar bed gaat of dingen ondernemen. Ik geloof dat jullie hoogtepunt in elkaars armen nemen is. Er is nog veel winst te behalen dus. 
Niet leuk voor zijn vrouw of gezin maar als het niet met jou is dan wel met carla over een half jaar op een andere afdeling. Hij staat er al voor open. Daar kun jij niks aan doen.

Reageer op dit bericht

Op dit topic is al langer dan 4 weken niet gereageerd, daarom is het reageerveld verborgen. Je kan ook een nieuw topic starten.