Relaties Relaties

Relaties

Wat te doen??

wij zijn een 11 jaar getrouwd  heb altijd  alles voor mijn man gedaan  tot nu toe.. hoe zouden jullie  reageren als hij een vriendin  heeft waar hij alles kan tegen vertellen  .. terwijl hij dit met mij vroeger  ook altijd  heeft gedaan en nu verleden tijd is..ons sex leven  zag er perfect  uit en nu niets meer hij zegt  dat het de leeftijd is ??hij is 56 .. zijn gsm is zijn heiligdom terwijl hij zegt dat er niets aan de hand is voel ik wel dat ik een vreemde  ben voor hem.hij rijd met de camion en ik had een afluisterapparatuur  erin gestoken  en met een krop in mijn keel heb ik dan de hele gesprekken  kunnen afluisteren hij doet dus met deze vriendin  friends with benefits  ..als ik hem over alles aan spreek  word hij boos en zegt dat ik mij geen zorgen  moet maken en er niets aan de hand is .. hij heeft dan ook nog eens Narsistme. De ene dag lief de andere dag een duivel dit was zo een beetje  mijn verhaal  om nog maar te beginnen..

wat houd je tegen om te vertrekken? 

Afluisterapparatuur? Narcistme?  Ik ga er eens goed voor zitten 

Mijn advies is scheiden, overigens.

tis wat 

Ik weet niet of dit topic serieus is... maar als je beste vriendin bij jou zou komen met dit verhaal: welk advies zou je haar dan geven?

Tsja, ik ben geen vrouw maar wanneer ik een vrouw zou zijn (maar ook wanneer dit mij als man zou "overkomen"), zou ik me afvragen hoe het komt, dat dit mij overkomt. Het heeft natuurlijk niets met leeftijd te maken maar alles met jullie "relatie". Jouw eigen gedrag zegt ook veel (afluisterapparatuur plaatsen, hoe kom je er op?). Deze relatie is volgens mij niet meer te redden, dus zie de realiteit onder ogen. En begin geen nieuwe.

wat een onaardige reacties naar iemand die in de problemen zit door haar man. Onnodig ook.

Waarschijnlijk is deze vrouw steeds verteld dat ze "spoken" ziet, dat er niks aan de hand is en dat zij wantrouwend is zonder reden. Waarschijnlijk is TO hierdoor enorm onzeker geworden en aan zichzelf gaan twijfelen of ze het wel goed ziet....dus ik snap wel dat ze dan erachter wil komen of er iets speelt. En ze heeft nog gelijk ook. En haar man had het haar nooit verteld. Dus waarom deze vrouw zo veroordelen om haar keuzes  dat komt over als victem blaming.

Enorm naar dat ze hierachter komt. Maar nu weet ze wel dat ze het goed zag en aanvoelde en alleen dat bewijs kan enorm waardevol zijn: en kan ze hopelijk een weloverwogen keuze maken.

Maar deze vrouw is een slachtoffer van die man. Help haar door haar niet te veroordelen  maar te ondersteunen.

Reageer op dit bericht

Op dit topic is al langer dan 4 weken niet gereageerd, daarom is het reageerveld verborgen. Je kan ook een nieuw topic starten.