Relaties Relaties

Relaties

Wat maakt jou een leuke partner?

Shoot, de vraag is duidelijk.


Moirmel

Moirmel

16-11-2023 om 15:16 Topicstarter

Zou een hele waslijst kunnen maken van zaken die me een slechte partner maken, moet veel harder nadenken over het omgekeerde. 

Denk dat ik een goede partner ben omdat ik niemand laat vallen en vrouw en stiefzoon weten dat ze altijd op mij kunnen rekenen. Daarnaast ben ik iemand die meestal op de achtergrond blijft maar wel naar voren stapt in dringende situaties waarbij anderen net de controle verliezen. Ben dus ook diegene die ze bellen wanneer de nood hoog is of bij overlijdens.
En humor natuurlijk, elke dag lachen en knuffelen.

Wat je zelf denkt dat je leuk maakt, of wat je partner vindt wat je leuk maakt? Kan heel wat anders uitkomen! 

Leuke vraag! Ik heb hetzelfde, ook echt lastiger om al het leuks te bedenken maar ga het toch even uitgebreid doen want niet verkeerd om eens van jezelf op een rijtje te zetten.
-Ik ben heel ondernemend, sleep mijn rustige partner vaak mee op avontuur en weet altijd de leuke plekjes/films/parken/wandelingen/restaurants te vinden. 
-Ik ben chaotisch en druk maar een echte rots in de branding als de boel echt uit de hand loopt/er beslissingen moeten worden genomen/er iets georganiseerd moet worden.
-Ik ben gezellig, maak het fijn, netjes en schoon thuis, kook graag.
-Ik ben lief maar wel eerlijk als er om mijn mening wordt gevraagd.
-Ik hou van mijn partner om wie hij is ene probeer hem niet in een mal te duwen.

Auwereel schreef op 16-11-2023 om 16:17:

Wat je zelf denkt dat je leuk maakt, of wat je partner vindt wat je leuk maakt? Kan heel wat anders uitkomen!

Haha ja, dat denk ik ook. 

Auwereel schreef op 16-11-2023 om 16:17:

Wat je zelf denkt dat je leuk maakt, of wat je partner vindt wat je leuk maakt? Kan heel wat anders uitkomen!

Je kan ook allebei beantwoorden. Is ook leuk. 

PerfumedAlpaca84

PerfumedAlpaca84

16-11-2023 om 17:40

oeh nu wil ik dit aan mijn partner vragen, maar ik durf niet 

vandaag niks 😬 

Ik zorg ervoor dat hij een betere versie van zichzelf is en wordt. En niet door hem te proberen te veranderen, want ik vind hem fantastisch. Maar door naar hem te luisteren, met hem te sparren, hem een spiegel voor te houden. Ik stimuleer hem, motiveer hem, adoreer hem en we werken en bouwen samen aan de toekomst. Daar is hij heel blij mee: dat we als een team functioneren.

verder ben ik heel ondernemend, een Bourgondiër (gezellig!), ambitieus, zorgzaam en heb ik hem twee kinderen geschonken   al met al draagt dat allemaal er aan bij dat we al 10 jaar een hele leuke relatie hebben (rapportcijfer gemiddeld toch wel een 8-9), met Max 1-2 keer per jaar “ruzie”.

Ik denk dat ik zorgzaam ben en altijd voor hem klaarsta.

Ik geloof niet dat mijn partner en ik erg hebben nagedacht over of de ander wel de juiste capaciteiten had ... we vonden elkaar op de middelbare school gewoon woest aantrekkelijk. En na dik dertig jaar eigenlijk nog wel 

Maar als je elkaar dan beter leert kennen, ontdek je overeenkomsten en verschillen die maken dat je voor elkaar een leuke partner bent. Wij denken over bijna alles hetzelfde, delen een aantal belangrijke idealen, interesses en passies, zijn beiden ondernemend, hebben een vergelijkbaar IQ, delen dezelfde humor èn we hebben beiden relatief veel behoefte aan tijd voor onszelf (hebben gelat tot we kinderen kregen en houden bijv. van soloreizen - ik ben dit jaar al geweest, hij is op dit moment weg). Daarnaast zijn er ook verschillen waarbij we elkaar juist aanvullen en met z'n tweeën verder komen dan alleen: hij is introvert en ik sociaal. Hij is een nette meneer en ik een vrolijk warhoofd. Hij houdt van de zaakjes op orde en vooruit plannen, ik ben impulsief ... 

We zijn hele leuke partners, vinden we. Maar dat maakt ons natuurlijk geen 'leuke partners' in algemene zin. Voor het grootste deel van de wereldbevolking zijn we absoluut geen geschikt relatiemateriaal

Eigen lof stinkt!

Als iemand op me valt vindt hij alles aan me leuk, en het leuke is dat ik dan steeds leuker word.

Moeilijk om deugden of irritante eigenschappen te benoemen. De ene zegt: gesloten en de andere: lekker rustig. De ene zegt: recht door zee en de andere zegt: wat minder eerlijk kan best.

Niks. Ik ben geen leuke partner. Ik ben een veeleisende zeur.

SpiritedMagpie74

SpiritedMagpie74

16-11-2023 om 20:08

Ik ben die man die tenminste 50 duizend euro per jaar verdient... 🤣😂

Oh, ik verdien ook meer dan 50 duizend. Is dat voor vrouwen ook een pluspunt?

Reageer op dit bericht

Op dit topic is al langer dan 4 weken niet gereageerd, daarom is het reageerveld verborgen. Je kan ook een nieuw topic starten.