Relaties Relaties

Relaties

Valentijn

Doe je aan valentijnsdag en heb je nog een ervaring die je wilt delen of je bijstaat?


Moederkareltje

Moederkareltje

14-02-2024 om 11:29 Topicstarter

Man vergeet het regelmatig. Ik heb een kleinigheidje met een kaartje met lieve woorden voor als hij thuiskomt van werk. Ben benieuwd of hij er dit jaar aan denkt. Een simpel denken aan kan ik altijd waarderen. 

Mijn meest memorabele Valentijns cadeau was iemand die aanbelde verkleed als hart, een serenade gaf en mij een doos bonbons gaf. Geregeld door mijn moeder 

Dit jaar kreeg ik een chocoladehartje van mijn favoriete chocolatier. 

Daar heb ik helemaal niks mee. Maar ik ben de norm niet want ik ben zo a-romantisch dat ik ieder jaar onze trouwdag vergeet... Veel plezier voor de mensen die ervan kunnen genieten!

Onze liefdesbaby werd op Valentijnsdag geboren 5 jaar geleden. Daarvoor deden we er al niks aan en nu staat het elk jaar in het teken van ons lieve meisje. 

Wij doen er niks aan. Vind het onzin. We zijn gewoon het hele jaar lief naar elkaar en geven elkaar soms wat. Dat hoeft niet specifiek alleen op 14 februari.

Ik krijg net een gigantisch boeket bloemen en chocolade. Zo lief! 

f9ab5326004bb3bcaa501265bc1db63f.jpg

Ik heb altijd een beetje gemengde gevoelens, vind het stom en leukig tegelijk. Dus toch een lief kaartje gestuurd en ik heb een aardigheidje voor als we elkaar dit weekend weer zien. En vanmorgen een gifje gestuurd. Geen idee of ik wat krijg. Partner doet soms wel wat, dus als de deurbel gaat moet ik niet vergeten open te doen. En als die niet gaat, is dat geen teleurstelling. 

Nooit aan gedaan, wel een keer een Valentijnskaart gekregen met een nogal zwoele tekst in een stevig mannenhandschrift. Man was not amused. Kaart bleek een grap van een goede vriendin

Wij hebben kaartjes gemaakt en naar familieleden gestuurd 🥰 en bezorgen bij de familie die dichterbij woont de kaartjes zelf met iets lekkers.

Door dit topic realiseer ik me dat we het allebei zijn vergeten. Hoef er eigenlijk niet aan toe te voegen dat ik het toch onzin vind.

Wij doen altijd een kleinigheid zoals een kaartje en bloemetjes of lekkere chocolaatjes. vanavond gaan we uiteten samen.. gewoon omdat we het leuk vinden.

Vind het vooral iets voor de jongere generatie. Vanmorgen ging dochter hier stralend en blij de deur uit omdat ze met haar vriend vanavond uit eten gaat, kadootjes heeft voor hem en daarna bij hem gaat slapen. Man en ik keken elkaar aan met het idee: moeten wij ook iets met Valentijn?? Ik heb man een zoen gegeven en ben verder gegaan met de orde van de dag.
Daarna van collega's op de app heel verschillende berichten gezien. Sommigen deden het uitgebreid met kaarten en kadootjes, anderen (vaak wat ouder) deden ook niets. 

Mijn man weet niet eens wat dat is!
Maar kan me niet schelen, doet mij niks. Aan al dat uit de VS overgewaaide commerciele gedoe heb ik een hekel. De juwelierreclames vliegen je weer om de oren.
Toen ik op de middelbare school zat (70's) kon je een geheime liefde een kaartje sturen of een vrienschap vieren, dat vond ik wel leuk.

Zojuist zijn lievelingsdessert gemaakt: tiramisu. En een zoetsappig kaartje gekocht. 
We zijn 14 jaar samen, maar we doen er niet altijd wat aan. Dit jaar wel, ik ben de laatste tijd niet zo aardig geweest (zit niet zo goed in mijn vel) en dit is om het een beetje goed te maken

amarna schreef op 14-02-2024 om 12:55:

Mijn man weet niet eens wat dat is!
Maar kan me niet schelen, doet mij niks. Aan al dat uit de VS overgewaaide commerciele gedoe heb ik een hekel. De juwelierreclames vliegen je weer om de oren.
Toen ik op de middelbare school zat (70's) kon je een geheime liefde een kaartje sturen of een vrienschap vieren, dat vond ik wel leuk.

Precies dit.

Reageer op dit bericht

Op dit topic is al langer dan 4 weken niet gereageerd, daarom is het reageerveld verborgen. Je kan ook een nieuw topic starten.