Relaties Relaties

Relaties

Slaaf

Ik ga al ongeveer langer dan een jaar met een man om. We hadden duidelijke afspraken gemaakt van te voren voordat we elkaar zouden zien. Hij is mijn dominant en ik ben zijn onderdanige slaaf. In het begin was het heel spannend maar nu ben ik er wel aan gewend. Met de tijd ging ik hem steeds leuker en leuker vinden . Ik heb dit na lange tijd aangeven bij hem en hij gaf aan dat die niet aan een relatie toe is en die gevoelens niet kan hebben. Ik heb dit geaccepteerd maar merk dat ik het wel lastig vindt omdat ik hem zo leuk ben gaan vinden. Hij geeft mij ook verkeerde signalen waardoor ik niet weet waar ik aan toe ben. Hij geeft wel is aan dat ik niks mag doen met andere mannen en dat ik volledig van hem moet zijn. Of soms daagt hij mij uit op de app en denkt hij dat ik uitgekeken op hem ben en daardoor weet ik niet waar ik aan toe ben. Het gaat ook niet alleen maar over seks als we bij elkaar zijn , we kletsen ook gezellig alleen dan durf ik niet de toenadering te zoeken omdat ik zijn slaaf ben en mijn plek moet weten. Ik weet nu niet meer wat ik moet doen . Ik wil heel graag bij hem blijven maar ik kwets mijzelf er ook mee omdat ik er geen hoogte van krijg.


Succes ermee.

Tijd om een nieuw baasje te zoeken?

Ik krijg bij dit soort topic bij mensen die zich net aangemeld hebben ook niet het idee dat het serieus is. 

Poezenmeisje schreef op 11-04-2024 om 22:08:

Succes ermee.

Tijd om een nieuw baasje te zoeken?

Ja in je mand gaan liggen en pootje geven. 

Hij geeft wel is aan dat ik niks mag doen met andere mannen en dat ik volledig van hem moet zijn.

dit lijkt me geen teken van meer interesse in jou maar gewoon iets wat bij jullie rolverdeling past. 

Ik persoonlijk kan hier niet zoveel mee maar ik denk wel dat zodra er gevoelens komen van verliefdheid,  die ook nog eens niet beantwoord worden, het tijd is om te stoppen met elkaar en iemand anders te zoeken. 

Als jij gevoelens hebt, en de ander niet dan is het tijd om te gaan, met of zonder halsbandje.

Stoppen met slaaf spelen en een gelijkwaardige relatie zoeken.

Eerlijk gezegd lees ik weinig vaagheden van zijn kant, maar ik snap je verwarring wel 
Is hij je eerste dominant? 😊

Je schrijft dat hij aangeeft niet toe te zijn aan een relatie en dat hij die gevoelens niet kan hebben 
Zijn jullie daar al wat dieper op ingegaan? 
Want jullie hebben toch een relatie? Het is dan wel geen vanille relatie, maar wel een D/s
Voor sommige mensen is deze relatievorm voldoende, voor andere een bij/tweede relatie en weer voor anderen is dit de ultieme vorm en de enige vorm die ze zoeken 
Dus op dat gebied kan ik mij er wel wat bij voorstellen dat vanille niet is wat hij zoekt 😁

Maar goed, alsnog heb jij gevoelens en verwarren ze je 
Dat is niet fijn
Echter, de voorbeelden die je aanhaalt (niet andere mannen mogen daten, uitdagen op de app, geen toenadering laten zoeken) vind ik persoonlijk geen heel vreemde eisen van een dominant 

En dus vraag ik mij af, want je schrijft ook dat de spanning er wat af is voor je 
Wat voor meer zoek je in deze relatie? 
Heb je dat voor jezelf een beetje duidelijk? Wil je andere mannen daten, of uit jezelf toenadering mogen zoeken? 
Of wil je uit eten, naar de bios, thuis nog een koffie drinken en napraten? (Ofzo) 

Volgens mij heb ik heel wat meer vragen dan die ene vraag die ik mij eerder afvroeg 🙈

(Door dit topic krijg ik wel een boel inspiratie voor het “wie mis ik” topic

Ik heb de films met mr Gray en Anastasia aandachtig en geboeid bekeken en ik vond het kundig gemaakte films, maar ik kan me niet inleven in de posities van een van de twee of beiden, dus ik moet je het antwoord schuldig blijven.

Iedereen heeft een bepaalde mate van macht nodig om je bestaan zeker te stellen, maar als je daar heel erg aan gaat hechten en als je dat het allerbelangrijkste vindt dan heb je toch wel een onevenwichtig bestaan lijkt mij.


Een relatie is nooit goed als jij jezelf er mee kwetst .
Je bent meer waard !

jullie zijn duidelijk uitgespeeld nu jij meer wil dan hij. Hij geeft letterlijk aan geen relatie te willen. Respecteer zijn wens. Jij hebt een roze bril op daarom denk jij tegenstrijdige signalen te zien. Mijn advies zou zijn neem afstand omdat dit hopen naar meer teleurstelling op teleurstelling gaat geven. Bescherm je hart. Hij wil spelen en that's it. 

watertoren schreef op 11-04-2024 om 22:14:

Ik krijg bij dit soort topic bij mensen die zich net aangemeld hebben ook niet het idee dat het serieus is.

Het blijft meestal bij het openen van een topic en verder 

Je laat je letterlijk “bespelen” en natuurlijk valt dit helemaal in zijn straatje! 
Jij wilt meer, hij niet, dus wil je dit voor de rest van je leven?

Ga andere mannen daten en misschien ook iets meer aan je eigenwaarde doen? Dan nog kan die D/s relatie bestaan, maar wel op een gezonde manier.

Je schrijft dat je er geen hoogte van krijgt, maar ik lees dat hij heel duidelijk is in wat hij verwacht van jou en wat hij wil/kan geven. En wat hij kan/wil geven, is niet wat jij wil. Dan ben je dus geen match, al voelt het D/s gedeelte nog zo lekker.

Zoals ik het lees ben jij vooral op zoek naar signalen dat hij je wel kan/wil geven wat jij wil, ook al zegt hij dat niet te willen/kunnen. Je houdt jezelf voor de gek op deze manier. En dat loopt niet goed af. Jij blijft zoeken naar signalen en hopen op meer, hij blijft zijn grenzen aangeven, en uiteindelijk zal die bom een keer barsten. Of jij ontploft want waarom geeft hij niet wat jij wil, of hij ontploft want hij geeft zo duidelijk zijn grenzen aan en waarom blijf jij vragen om meer.

Dit wordt 'm niet. Neem afscheid en ga verder. Bezoek een munch, bouw een netwerk op en dan vindt je heus wel iemand die het allebei kan en wil geven: een D/s en een relatie. Want zo uitzonderlijk is dat echt niet. Ik ben zelf al een paar jaar lid van de organisatie van een munch in mijn woonplaats, en ik zie genoeg stellen regelmatig terugkomen die een lange, duurzame relatie hebben èn een D/s, in allerlei vormen.

Wat jij wil is niet onmogelijk of onredelijk, maar met deze man ga je het niet krijgen helaas. Sterkte.

Je bent voor dit soort vragen ook altijd welkom in het bdsm voor de liefhebbers-topic. Dan krijg je tussen de antwoorden door minder reacties van mensen die überhaupt niets hebben met alternatieve relativeren.

citroentje schreef op 12-04-2024 om 15:33:

Je bent voor dit soort vragen ook altijd welkom in het bdsm voor de liefhebbers-topic. Dan krijg je tussen de antwoorden door minder reacties van mensen die überhaupt niets hebben met alternatieve relativeren.

Waar kan ik dat topic vinden? Bij Relaties? Of Seksulateit?

Reageer op dit bericht

Op dit topic is al langer dan 4 weken niet gereageerd, daarom is het reageerveld verborgen. Je kan ook een nieuw topic starten.