Relaties Relaties

Relaties

Sexproblemen en ruziesIk heb een issue. Mijn vriend en ik hebben al jaren (2) slechte sex. Er is ook totaal geen intimiteit van zijn kant. En het frustreerd mij mateloos. Al vaak menig discussie over gehad, maar geen verbetering. Zo doen we ff snel een quickie. En dan zegt ie we gaan straks verder ( net alsof je dan als vrouw maar klaar zit te wachten op een stoel, zodat we weer verder kunnen) want elkaar dan een beetje warm houden gebeurd dan ook niet. Om dan vervolgens maar niet verder te gaan. Dus hij heeft ze ding kunnen doen. En ik heb me ogen kunnen knipperen. Daarna gebeurd er weer maanden niks omdat het niet wilt steigeren etc. Ik probeer daarover te praten en soms raak ik gefrustreerd ervan. En vraag ik hem of hij mij nog wel leuk genoeg vind.
Hij begrijpt dat niet dat ik zo ga denken waarop hij weer pissig wordt.
Nu het volgende 2 wkn geledwn heeft hij last gekregen van een hoge bloeddruk en cholesterol en van wat hij zegt een inspanningsverbod. Heeft betablokkers ontvangen en mag volgende week terugkomen. Nu dacht ik altijd hartproblemen inspanningsverbod? Meestal willen juist dat je nog wat beweegt geen marathon maar wel wat beweging. Dus ik dacht al even gebruikt hij het misschien als excuus. Maar ok.
Maar ff geschrokken natuurlijk van alles maar ok de draad proberen op te pakken en dingen aanpassen.
Ik zag in de bijsluiter staan erectieproblemen bij gebruik. En ik dacht ohoh!.
Dus ik vroeg nog een paar dgn later aan me vriendinnen. Wat zouden jullue doen als nu blijkt dat er geen sex meer in zitomdat hij het niet meer doet? Wat zouden jullie doen dan. Nou we kwamen erop uit sex is belangrijk maar als er dan nog affectie is en genegenheid zou het niet het grootste probleem zijn en wel wat aan te passen zijn. Een paar dgn later vroeg ik het aan me vriend. Van goh heb jij dat gelezen en wat zou je doen als dat ding van jou het niet meer zou doen.
Nou meneer werd gelijk pislink, waar ik me wel niet druk over maak. En zijn gezondheid is veel belangrijker dan mijn gedachte. En het interesseert hem geen reet en als hij geen sex meer heeft en als mij dat niet bevalt dan rot ik maar op.
Dus zo he, dacht ik, fijn antwoord en gaf ook aan nou wat een fel antwoord en een ziekte heb je nooit alleen en treft ook je partner. En dat je dit soort dingen ook bespreekbaar moet kunnen maken. En dat ik moet oprotten klinkt ook niet echt liefdevol.
Vervolgens een week later liggen we samen op bed. Dus hij praat wat over zijn bloeddruk etc. Slaat zijn arm om me heen en zegt dat hij van me houdt. En ik dacht laten we het even luchtig houden, dus ik spring half tegen hem aan en zeg een beetje met een gekke toon. Omdat jij nu niks mag doen qua sex, wil niet zeggen dat je mij niet kan plezieren hihi.
Wordt hij boos en zegt gelijk geirriteerd meen je dat nou serieus? Waarop ik nog even moest nadenken, en dacht nou ik bedoelde het nu grappig, maar ja ergens meen ik dat wel. Want als jij meer niks kan wil niet zeggen dat je niks met mij kan doen. Dus ik zeg tegen hem. Uhhh ja ik meen dat wel. Dus hij zegt wil je nu sex dan. Dus ik zeg nou nu niet nee maar wil niet zeggen dat je niks met mij kan doen. Dus ik vertel je kan elkaar toch wat strelen, beetje kussen. Ik zeg das toch andere soort inspanning dan dat je de daad doet zeg maar. Nou of ik nu echt zo dom ben? Ik zeg uh nou alsof je nou je tandenpoetst, je toetsenbord aanraakt je brood smeert ben je toch ook met je handen bezig. ? Dus ik vraag nou stel dan voor als je een dildo erbij neemt, zou je dat wel doen dan. Krijg ik na 2 min nadenken een antwoord. Nou dat ligt eraan hoe groot die is en wat de inspanning en kracht erbij is. ??? Dus ik zeg NOU ECHTTTT??. wordt ie boos staat hij op begint me verrot te schelden. Slaat me met volle vuist 3x op me hoofd( gelukkig kon ik me dekbed er tussen doen)dus heb alleen een tand door me lip. Kleed zich aan en zegt dat hij naar huis gaat. Ondertussen roept hij dat ik hem dood wil hebben. Belt 112 ? En zegt dat hij naar huis wilt want hij heeft een hartkwaal en dat ik gestoord ben. De dame aan de lijn zegt nou meneer u kan toch naar huis. En hij zegt ja maar zij is gestoord en weet niet of ik de deur uit kan. Dus ik roep ondertussen vanuit de stoel. Ja hoor ik doe de deur zelfs voor hem open. Hij is toen naar huis gegaan en heeft gezegd dat het uit is? Nou ik ben helemaal van me ei? En heb hem ff rust gegeven en dacht ik bel hem vandaag. Krijg ik te horen dat ik zijn dood wordt. En ik moet nadenken wat ik savonds om 12 uur zeg/discussie voer. En dat ik mijn excuus moet aanbieden?
Dus nu vraag ik me af, was het nu zo ontactisch van mij om dit op het moment als grapje te zeggen. En was hem nu zo dusdanig erg dan dat ik antwoord gaf op zijn ben je serieus? Ik snap er geen reet van. Ik snap dat sex ff op een laag pitje staat, maar heb ook het idee dat hij zich r nu een beetje achter schuilt. En ik vind wel dat het bespreekbaar moet zijn wat als. ? Wat vinden jullie moet ik mijn excuus aanbieden?

Verzonden vanaf mijn Galaxy


Zijn er kinderen?
Wonen jullie samen?

Waarom heb je nog een relatie met deze man?

Hij slaat je met zijn volle vuist op je hoofd, en jij vraagt je af of je excuses moet aanbieden? Hij heeft gezegd dat het uit is, dat zou ik maar mooi zo houden.

Ik heb met verbazing het hele verhaal gelezen   

Iemand die slaat daar moet je niet verder mee willen, nooit!
Maar ik vind de manier waarop jij met hem omgaat, nadat hij net een paar weken weet een hartprobleem te hebben, niet bepaald begripvol maar lomp.

ik zou ook niet met hem verder gaan hij heeft gezegt dat het uit is ik denk dat je beter je tijd in jezelf kunt steken want deze relatie gaat denk ik niet meer werken jij hebt je best gedaan.het zal moeilijk zijn maar ik denk dat het over is 

Jane13

Jane13

06-11-2023 om 21:55 Topicstarter

@peaches, nee geen kinderen in het spel.
@ yumi, mag ik vragen waarom jij het lomp vind? Omdat je vind dat daar niks over gezegd mag worden? Of is het alleen de timing om het aan te kaarten.
Maar ook wetende dat ik daar 2 wkn voordat hij ziek werd, er ook wat van gezegd heb, en 2 mbd daarvoor en een half jaar daarvoor. Maar hij gaat ook gewoon werken de hele week. Tis niet dat hij thuis zit.

Sloten veranderen en overal op blokkeren. 
Waarom?
Hij was voor zijn ziekte al een egoist met zijn quickies. Zonder aan jou te denken.
Hij kan niet communiceren blijkbaar 
Hij was, zo te lezen, nooit een leuke man en dacht enkel aan zijn eigen genot..
Hij slaat je 3x (!!) vol in je gezicht.
Hij belt 112 nadat hij geweld pleegd en gaat als een verstandelijke beperkte roepen dat jij hem dood wil hebben. Serieus...hij belt hiervoor 112.
Wat een figuur...Leg de lat asjeblieft een stuk hoger en vind een leuke man. Sex en intimiteit is superbelangrijk in een relatie.

Jane13 schreef op 06-11-2023 om 21:55:

@peaches, nee geen kinderen in het spel.
@ yumi, mag ik vragen waarom jij het lomp vind? Omdat je vind dat daar niks over gezegd mag worden? Of is het alleen de timing om het aan te kaarten.
Maar ook wetende dat ik daar 2 wkn voordat hij ziek werd, er ook wat van gezegd heb, en 2 mbd daarvoor en een half jaar daarvoor. Maar hij gaat ook gewoon werken de hele week. Tis niet dat hij thuis zit.

Ik ben het wel met hem eens dat zijn gezondheid belangrijker is dan alle andere gedachtes. Je komt erg egoïstisch over, bezig met je eigen genot. En bovenal snap ik niet dat je hem terug wilt. De seks is slecht en hij slaat je! Mannen genoeg hè. 

Ik denk dat er al heel lang iets mis is:
Hij denkt blijkbaar dat sex alleen draait om neuken, en jullie hebben dus weinig geknuffeld, geaaid of gezoend.

Dat had je eigenlijk al veel eerder moeten bespreken. Het is nu een lastig moment.

Want hij begrijpt wel dat neuken moeilijker wordt met die medicijnen, en blijkbaar vindt hij dat vervelend.

Maar hij reageert zo raar (en agressief! ) dat ik denk dat je beter af bent zonder hem.

Jane13

Jane13

06-11-2023 om 22:17 Topicstarter

@tootie. Klopt zijn gezondheid is ook belangrijk. En als het zo zou zijn dat we daardoor ik noem maar wat 4 wkn niks kunnen doen prima. Gebeurd ondertussen vaak zat. Maar vind daarnaast dan intimiteit en communicatie wel belangrijk. We hebben geen kroel momenten houdt hij niet van. Zitten ook niet naast elkaar op de bank. Hij rechts en ik links. En ik krijg wel 2 kusjes op me mond over de gehele dag. En ik denk 4 in een heel weekend. En omdat dit dus ook al voor die tijd speelde. Speelt het ook nu dat ik denk tja is toch wel een dingetje.. en het was ook lollig bedoeld die avond alleen hij vatte het zo serieus op en vroeg mij baar mijn mening. Ja daar geef ik dan antwoord op. Nee ik hoef nu niks ook geen speelmomenrje voor mij. Maar mocht dit een lang probleem worden wat zou je dan anders wel kunnen doen. 

ToetieToover schreef op 06-11-2023 om 22:07:

[..]

Ik ben het wel met hem eens dat zijn gezondheid belangrijker is dan alle andere gedachtes. Je komt erg egoïstisch over, bezig met je eigen genot. En bovenal snap ik niet dat je hem terug wilt. De seks is slecht en hij slaat je! Mannen genoeg hè.

Nou dit inderdaad, klinkt als een echte kansenparel! Man man man

Maar jullie relatie klinkt afgezien van dit incident niet als eentje van liefde, betrokkenheid en wederzijds respect. 

Jullie klinken iig niet als een goede match, dus deze breuk lijkt me ook beter. 

Jane13

Jane13

06-11-2023 om 22:18 Topicstarter

en tootie, ik ben ook aan me knie geopereerd en toen zette hij mij gewoon 15 min verderop uit de auto en liet me lopen naar huis. Omdat hij geirriteerd was. Is ook lomp gedrag zeg maar.

En waarom ben je samen met deze man?

Ik zou het wel weten…

Jane13

Jane13

06-11-2023 om 22:25 Topicstarter

@haaklover, nou dat bedoel die genegenheid is er al nooit geweest. En heb ik al 100x dat over gezegd. Maar dat is zijn ding niet. En hij denkt zelf dat hij over 1 week van zijn pillen af is. Ik weet dat dat niet zo is. Maar hij wil dat niet aannemen van mij. Hij is anders dan andere zegt hij zelf. Dus naar mijn idee toch wel een langer iets wat tussen ons gaat spelen. En daarvoor was het dus al ruk en zal er dan op seksueel gebied niet beter op worden. Want heb nu het gevoel dat ik daar niks over mag zeggen. Want hij is kwetsbaar

Jane13 schreef op 06-11-2023 om 21:55:

@peaches, nee geen kinderen in het spel.
@ yumi, mag ik vragen waarom jij het lomp vind? Omdat je vind dat daar niks over gezegd mag worden? Of is het alleen de timing om het aan te kaarten.
Maar ook wetende dat ik daar 2 wkn voordat hij ziek werd, er ook wat van gezegd heb, en 2 mbd daarvoor en een half jaar daarvoor. Maar hij gaat ook gewoon werken de hele week. Tis niet dat hij thuis zit.

Tuurlijk mag jij er iets over zeggen, het gaat mij om de manier waarop je dat doet. Jou vriend is ziek en waarschijnlijk flink geschrokken en hij maakt zich op het moment druk over zijn gezondheid. Om dan 2 weken nadat de problemen bekent zijn de vraag te stellen: Van goh heb jij dat gelezen en wat zou je doen als dat ding van jou het niet meer zou doen? Dat kan echt!

Vragen naar of er nog meer onderzoeken nodig zijn, wat de verwachtingen zijn hoe hij zich voelt... kortom belangstelling tonen. Geef die man ook de kans om het e.a. te verwerken, en daarna kan je altijd nog vragen hoe hij over de eventuele bijwerkingen van de medicijnen denkt. 

Nu er geslagen is, moet je er echt niet mee doorgaan.

Stop ermee, de problemen bestaan al veel langer en die gaan in combinatie met zijn gezondheid (voorlopig)niet beter worden. 

hmm volgens mij is er van 2 kanten weinig oog en inlevingsvermogen voor elkaars behoeften en pijnpunten. 
Geweld is uiteraard 'not done'. 

Reageer op dit bericht

Op dit topic is al langer dan 4 weken niet gereageerd, daarom is het reageerveld verborgen. Je kan ook een nieuw topic starten.