Relaties Relaties

Relaties

nieuwe relatieHallo, Ik wil heel graag advies. Ruim 3 maanden heb ik en relatie met een super leuke man. Hij heeft toekomstplannen voor ons samen, hij is lief, knap, zorgzaam, sterk, we hebben veel seks. Maar hij heeft ook een ex vriendin, waar hij met moeite overheen kwam, toen zij vorig jaar de relatie verbrak. Hij heeft tot en met februari dit jaar van alles geprobeerd om haar terug te krijgen. Maar in februari was het voor hem duidelijk dat zij echt niets meer voor hem voelde. Hij wilde toen verder met zijn leven. En begon een maand later een relatie met mij. Hij vertelde me onlangs wel dat hij nog van haar houdt als van een zus. Gisteren waren wij boodschappen aan het doen en zij was daar ook, met haar zoontje. We waren allebei apart van elkaar aan het kijken en ik zag dat ze een gesprek met hem aan knoopte. Best een pittig gesprek. Tussendoor kwam ik me voorstellen, maar ze zag er heel verbaasd uit. Ze had kennelijk niet van mijn vriend gehoord dat hij een nieuwe vriendin had, dat terwijl hij een paar keer onregelmatig met haar gemaild had de afgelopen 2 maanden. Maar goed, ik vroeg of hij zo kwam. Dat zou hij doen, maar bleef nog een half uur met haar praten en noemde haar zelfs bij haar koosnaampje, wat ik natuurlijk wel opving van een afstandje. Ik was namelijk na het voorstellen weggegaan, want werd met blikken niet op prijs gesteld dat ik erbij bleef. 
Hij was helemaal niet met mij bezig, zelfs haar kind die elders in de winkel liep kreeg meer aandacht van hem met blikken, zwaaien en lachen, terwijl het leek alsof dat het kind niets deed en hém vooral negeerde. Hij bleef praten over dat hij heel veel van haar gehouden had en dat hij samen met haar kinderen een gezinnetje wilde vormen. Maar dat zij de boot wat afhield. En dat hij erg veel moeite had met de omgang die zij had met de vader van haar kinderen, hij voelde zich achtergesteld.... (was jaloers). Terwijl zij hem vertelde dat zij helemaal geen gevoelens had voor de vader van haar kinderen en ook niet tijden de relatie van haar met mijn vriend. Dat ze het hem tijdens ook regelmatig duidelijk heeft gemaakt. Hij leek wel betoverd door haar, zoals hij naar haar keek en echt liefdevol. Hij noemde haar ook mooi en intelligent en dat ze er goed uitzag. En op het laatst zei hij haar ook nog dat ze hem altijd kon bellen als hij haar ergens bij kan helpen. Volgens mij wil zij hem toch weer terug. Ze was best wel wat emotioneel. Wat moet ik hier nou mee? Hij blijft volhouden dat hij van haar houdt als van een zus. Maar zoals hij tegen haar deed en keek, doet hij niet naar mij. Is het tussen ons veel afstandelijker. Heeft deze relatie enige kans van slagen, als zij zal laten blijken dat ze toch nog van hem houdt?


na 3 maanden al toekomstplannen?  Als ik maar hard genoeg roep dan ga ik het zelf geloven. En ziet die ander als zijn zus? Houdt hij zichzelf voor de gek of jou?

GrandioseZebra62

GrandioseZebra62

03-07-2022 om 21:40

Nope. 

Waarschijnlijk wordt dit het niet, ikzelf heb ook 4 jaar lang een meisje aangehouden terwijl ik er wel voor zorgde dat mn ex op een armlengte afstand bleef, de liefde voor mn ex was uiteindelijk sterker dan liefde voor dat meisje, ze was leuk voor als ik me verveelde maar niet degene die ik wilde.
Kan zijn dat het bij jullie anders ligt uiteraard.

nee, gaat hem niet worden.

charlotte1987

charlotte1987

03-07-2022 om 22:05 Topicstarter

Ik weet ook niet zo goed wat ik moet geloven. Maar ik heb het idee dat hij zichzelf voor de gek houdt "met houden van als een zus." Als hij over haar praat is het echt wel in de verleden tijd. Dat hij in hun relatie voor haar leefde en alles voor haar over had, maar dat hij dit alles achter zich heeft gelaten en verder gaat met zijn/ons leven.

charlotte1987

charlotte1987

03-07-2022 om 22:06 Topicstarter

Beerlover schreef op 03-07-2022 om 22:05:

nee, gaat hem niet worden.

Waarom niet? Hij zegt echt met mij verder te willen.

charlotte1987

charlotte1987

03-07-2022 om 22:07 Topicstarter

nlies schreef op 03-07-2022 om 21:39:

na 3 maanden al toekomstplannen? Als ik maar hard genoeg roep dan ga ik het zelf geloven. En ziet die ander als zijn zus? Houdt hij zichzelf voor de gek of jou?Ik weet ook niet zo goed wat ik moet geloven. Maar ik heb het idee dat hij zichzelf voor de gek houdt "met houden van als een zus." Als hij over haar praat is het echt wel in de verleden tijd. Dat hij in hun relatie voor haar leefde en alles voor haar over had, maar dat hij dit alles achter zich heeft gelaten en verder gaat met zijn/ons leven.

charlotte1987 schreef op 03-07-2022 om 22:07:

[..]Ik weet ook niet zo goed wat ik moet geloven. Maar ik heb het idee dat hij zichzelf voor de gek houdt "met houden van als een zus." Als hij over haar praat is het echt wel in de verleden tijd. Dat hij in hun relatie voor haar leefde en alles voor haar over had, maar dat hij dit alles achter zich heeft gelaten en verder gaat met zijn/ons leven.

niet alleen zichzelf, ook jou. Jij wil hem maar al te graag geloven

BrightEchidna89

BrightEchidna89

03-07-2022 om 22:49

Jij bent het tussendoortje. 

charlotte1987

charlotte1987

03-07-2022 om 22:56 Topicstarter

nlies schreef op 03-07-2022 om 22:36:

[..]

niet alleen zichzelf, ook jou. Jij wil hem maar al te graag geloven

Maar hij is wel verhuisd door haar naar een veel verdere plaats. Zodat ze niet meer zo dichtbij hem hoeft te zijn en hij verder kan met zijn leven. Dat heeft hij tijdens onze relatie besloten. Waarom doet hij dat dan?

Wat een verhaal. 

Ik zou hier geen zin in hebben, om enige twijfel te moeten hebben. Met 3 maanden zou hij knettergek hoteldebotel stapelbezeten en heel erg verliefd moeten zijn. Op jou dan. 
Zo te lezen valt het tegen. 

Je beschrijft het zelf:

Best een pittig gesprek. (Dat is niet bepaald typisch broer-zus, en dan ook nog in een winkel?)


Tussendoor kwam ik me voorstellen, maar ze zag er heel verbaasd uit. Ze had kennelijk niet van mijn vriend gehoord dat hij een nieuwe vriendin had, dat terwijl hij een paar keer onregelmatig met haar gemaild had de afgelopen 2 maanden. (Goh, waarom zou hij dat zijn ‘zus’ nou niet verteld hebben?

Maar goed, ik vroeg of hij zo kwam. Dat zou hij doen, maar bleef nog een half uur met haar praten (Vind je het logisch dat je met je ‘zus’ in een winkel nog een half uur een intens gesprek hebt nadat je je vriendin hebt verteld dat jullie zo zullen gaan?)

en noemde haar zelfs bij haar koosnaampje, (beetje spannende broer-zus relatie?) 

wat ik natuurlijk wel opving van een afstandje. Ik was namelijk na het voorstellen weggegaan, want werd met blikken niet op prijs gesteld dat ik erbij bleef. (Vind jij het logisch dat je als nieuwe vriendin niet gewenst wordt bij een gesprek van je vriend met zijn ‘zus’?)

Hij was helemaal niet met mij bezig, (alleen maar met zijn ‘zus’ en haar kind)

(…) 

Hij bleef praten over dat hij heel veel van haar gehouden had en dat hij samen met haar kinderen een gezinnetje wilde vormen. Maar dat zij de boot wat afhield. En dat hij erg veel moeite had met de omgang die zij had met de vader van haar kinderen, hij voelde zich achtergesteld.... (was jaloers). Terwijl zij hem vertelde dat zij helemaal geen gevoelens had voor de vader van haar kinderen en ook niet tijden de relatie van haar met mijn vriend. Dat ze het hem tijdens ook regelmatig duidelijk heeft gemaakt. (Nog maar eens een een keer tegen zijn’ zus’ vertellen welke boot ze heeft gemist. Waarom zou hij dat doen als hij eroverheen is?)

 Hij leek wel betoverd door haar, zoals hij naar haar keek en echt liefdevol. Hij noemde haar ook mooi en intelligent en dat ze er goed uitzag. En op het laatst zei hij haar ook nog dat ze hem altijd kon bellen als hij haar ergens bij kan helpen. (Ik zie broers zo nooit naar zussen kijken. Jij wel? En zo omstandig hulp aanbieden?) 


(..)


Hij blijft volhouden dat hij van haar houdt als van een zus. Maar zoals hij tegen haar deed en keek, doet hij niet naar mij. Is het tussen ons veel afstandelijker. (Dit is toch de ontknoping!!! Wie is in dit verhaal nou de ‘zus’?)

Heeft deze relatie enige kans van slagen, als zij zal laten blijken dat ze toch nog van hem houdt?
Wat denk je zelf?

charlotte1987 schreef op 03-07-2022 om 22:56:

[..]

Maar hij is wel verhuisd door haar naar een veel verdere plaats. Zodat ze niet meer zo dichtbij hem hoeft te zijn en hij verder kan met zijn leven. Dat heeft hij tijdens onze relatie besloten. Waarom doet hij dat dan?

Omdat hij geobsedeerd door haar is en dat niet meer wil. Maar dat hij het niet wil maakt niet dat het voorbij is. 

Ik zou de volgende afspraak met hem over een jaartje plannen. Als jij dan nog steeds interesse hebt, weet hij misschien ook wat hij wil. 

charlotte1987 schreef op 03-07-2022 om 22:56:

[..]

Maar hij is wel verhuisd door haar naar een veel verdere plaats. Zodat ze niet meer zo dichtbij hem hoeft te zijn en hij verder kan met zijn leven. Dat heeft hij tijdens onze relatie besloten. Waarom doet hij dat dan?

Huh, en dan kom je ze toch tegen tijdens het boodschappen doen?

Heeft hij trouwens tips hoe je zo vlot na je besluit om te verhuizen, al een nieuwe woning kan vinden? Da's voor mensen in mijn omgeving best een probleem. 

Reageer op dit bericht

Op dit topic is al langer dan 4 weken niet gereageerd, daarom is het reageerveld verborgen. Je kan ook een nieuw topic starten.