Relaties Relaties

Relaties

Contact met collega

Vanaf het begin van dit forum lees ik al mee, maar ik heb nu zelf iets waar ik mee blijf zitten. Een collega heeft een paar weken geleden gezegd dat hij zich aangetrokken voelt tot mij, geen verliefdheid, puur seksueel. Nou heb ik dat gevoel ook bij hem, al een paar maanden voordat hij het mij vertelde.
We hebben besloten er niets mee te doen, maar de laatste tijd stuurt hij weleens berichtjes waarin hij bijvoorbeeld aangeeft tijdens de seks thuis alleen maar aan mij te denken. En wat hij allemaal met mij zou willen doen. Dit contact is spannend maar ik hou het oppervlakkig.  Ik fantaseer weleens over hem maar dat komt mijn seksleven juist ten goede!
We hebben beide al een langdurige relatie en die wil ik niet op het spel zetten, hij ook niet. Er zijn ook kinderen in het spel. Beide zijn we eind 30. 
Maar toch ben ik wel nieuwsgierig. Hoe zou het zijn om met hem te zoenen? Maar aan de andere kant, die berichtjes gaan te ver. Ik pieker er ook veel over. Ik denk eraan het mijn vriend te vertellen. Wat vinden jullie?


je schrijft dat de berichtjes te ver gaan en dat je het je vriend wil vertellen. Wat is je doel daarvan? Wat wil je dat je vriend doet? Vertel je er ook bij dat je het spannend vindt en zelf ook reageert al is het oppervlakkig? Of wil je toestemming van je vriend om uit te zoeken wat je hiermee wil? Misschien om eens wat te proberen met je collega? 

Je kunt je collega ook vertellen dat dit te ver gaat. Dat je de berichtjes niet meer wil. Dat je duidelijk voor je relatie kiest en niet voor hem. En hem daarna evt blokkeren

Je zegt dat jullie hebben besloten om er niets mee te doen. Vraag je collega of hij wil stoppen met die berichtjes, je vindt dat ze te ver gaan. Doet hij dat niet, dan inderdaad blokkeren. 

Jullie spreken jezelf tegen, ls je besluit er niets mee te doen, stuur je ook geen gerelateerde berichtjes, en reageer je daar ook niet op. ook niet neutraal

Het heeft een hoog 'het is zo spannend want we doen het stiekem, hihi' gehalte. Als je je relatie niet op het spel wil zetten vertel je je collega dat je hier onmiddelijk mee stopt en verplaats je je aandacht weer naar je vriend.

Ik zou me trouwens kapot schamen als een collega die overduidelijk op zoek is naar wat vertier buiten de deur zou denken dat hij daarvoor bij mij terecht kan.

Wat is de reden dat je dit contact aan voeden bent door mee te doen aan het appen? 

Malm

Malm

26-10-2022 om 07:00 Topicstarter

Bedankt voor jullie reacties. Het klopt, het is idd tegenstrijdig, niets willen doen maar toch berichtjes sturen. Vooral de post van Moxxie slaat de spijker op z’n kop. Ik ga hem vertellen dat ik dit niet wil, sowieso is het het niet waard om mijn relatie op het spel te zetten hiervoor. Daarnaast is er ook absoluut geen sprake van verliefdheid bij mij.

Malm

Malm

26-10-2022 om 07:04 Topicstarter

rebmaaviv schreef op 26-10-2022 om 06:45:

Wat is de reden dat je dit contact aan voeden bent door mee te doen aan het appen?

Toch een stukje spanning denk ik. Ergens voelt het wel fijn om te weten dat iemand je leuk vindt. Maar ik kan zulke appjes beter met mijn vriend uitwisselen.

Als je door gaat wordt het overal een puinhoop: met je partner, met je kinderen en ook op je werk en dat voor één of andere loser die tijdens de seks met zijn vrouw zogenaamd aan jou denkt. Dat dit leuk gaat worden, geloof je zelf toch ook niet. Kap het af, gedraag je professioneel op je werk en richting collega's en houd het verder voor jezelf. Als je perse wil vreemdgaan doe het dan anoniem buiten je werk, je netwerk en niet op zo een domme manier die zeker uitkomt omdat jezelf ook je mond niet kan houden. 

Je voedt het door contact te hebben.
Dus ga ervoor of kap het 100% af.

Ik zou partner niets vertellen behalve wanneer je bij hem weg zou willen gaan.

ShowyHummingbird30

ShowyHummingbird30

26-10-2022 om 07:29

Malm schreef op 26-10-2022 om 07:04:

[..]

Toch een stukje spanning denk ik. Ergens voelt het wel fijn om te weten dat iemand je leuk vindt. Maar ik kan zulke appjes beter met mijn vriend uitwisselen.

Is dat de moeite waard om je relatie op het spel te zetten? Want dat is wat je doet als je ermee doorgaat, de grens zal dan steeds verder oprekken.

En als je zo verstandig bent het nu helemaal te stoppen: vertel het maar niet aan je vriend. ("Goh lieverd, ik ga niet vreemd hoor, maar als ik met jou vrij denk ik stiekem aan een leuke collega met wie ik spannende appjes uitwissel").

Afkappen! Wees zuinig op wat je hebt en laat je niet verleiden tot maf gedrag van een collega die schijnbaar minder verantwoordelijkheidsgevoel heeft.
Alles wissen, niets zeggen tegen je partner en doorgaan. Denk dat je nu met eerlijkheid niet veel bereikt. 

collega nog 1 waarschuwing geven en hem anders bij de leidinggevende rapporteren voor ongewenste intimiteiten.

Ja, je bent geflatteerd dat je blijkbaar nog goed in de markt ligt, dat mag, dat is niet vreemd. Dat kun je ook zo naar je vriend vertellen. Vlinders voelen kan iedereen overkomen, gebeurd ook heel vaak.  Vlinders voelen zegt ook weinig over je huidige relatie. Maar er wat mee doen is wat anders.

1 waarschuwing...ze doet er zelf aan mee...gewoon een grote meid zijn en aangeven dat het contact hier stopt en zich weer beperkt tot het strict professionele. Privé overal blokkeren. 

Malm schreef op 26-10-2022 om 07:04:

[..]

Toch een stukje spanning denk ik. Ergens voelt het wel fijn om te weten dat iemand je leuk vindt. Maar ik kan zulke appjes beter met mijn vriend uitwisselen.

Maar met je vriend is het lang niet zo spannend.

Geniet ervan. Je vriend hoef je het niet te vertellen. Wat niet weet, wat niet deert. En je vriend plukt er de vruchten van want het heeft positieve invloed op jouw seksleven.

Niet aan je partner vertellen!! Eerlijkheid wordt soms overgewaardeerd. Het kan alleen maar onrust en ellende veroorzaken in dit geval. Stoppen met dit contact voor het uit de hand loopt! Dan is er ook niets te vertellen.

Reageer op dit bericht

Op dit topic is al langer dan 4 weken niet gereageerd, daarom is het reageerveld verborgen. Je kan ook een nieuw topic starten.