Relaties Relaties

Relaties

Bindingsangst of gewoon gebruikt?

Hallo,

Ik richt mij even tot jullie want ik weet zelf niet meer wat ik er van moet denken.
Ik heb een tijdje geleden iemand leren via een dating site. Dit klikte enorm goed in het begin en we hadden allebei iets van dat we wel zouden lopen maar het gevoel zat goed. Elke dag bellen en elkaar echt missen als we niet samen waren.Tot hij ineens omsloeg en zich afvroeg of ik echt hem wou voor hem omdat ik nooit naar zijn familie vroeg. het contact was toen ineens enorm minder een paar dagen tot toen vrijdag wou hij naar mij komen. mijn buurvrouw en haar dochter hebben hun toen een beetje liggen moeien met vriendschapsverzoeken te sturen op Facebook. hij had toen het verzoek aanvaard van mijn buurmeisje. paar berichten gestuurd dat hij haar profiel en foto's mooi vond. buurmeisje had hem gevraagd of hij een vriendin had hij zei nee en dat hij iets vast zocht. Volgens mijn buurvrouw was dit het bewijs dat hij onbetrouwbaar was. in mijn ogen vond ik dit van niet omdat we eigenlijk nooit officieel een koppel zijn geweest. ik heb hem toen die dag nog gehoord en hij wou toen nog heel graag naar mij komen om het goed te maken met mij omdat hij zich slecht voelde dat hij mij in die situatie gebracht had.Volgens hem hadden we veel gemeen. hij heeft mij toen een paar dagen tijd en ruimte gegeven. 

De week erna is hij dan wel naar mij gekomen en was hij een paar dagen bij mij blijven slapen. Ging eigenlijk heel goed in het begin. hebben verschillende keren gepraat. Maar we kwamen dan op het punt dat hij graag heeft dat een vrouw luistert naar hem en dat een vrouw alles doet eten maken etc als hij thuiskomt van werken omdat dit zo ook is in zijn land(hij is afkomstig van Ghana) maar die week had hij mij ook meegenomen naar zijn thuis om zijn laptop te halen. hij woont nog bij zijn mama. en hij had mij bij zijn mama gezet zodat ik even met haar al kon praten. erna zei hij buiten dat hij mij nog wel officieel zou voorstellen. hij hezft die week nog gepolst hoe ik dacht over samenwonen. uiteindelijk is die paar dagen samen afgelopen met ruzie waarop ik half besloten had om beter elkaar niet mer te zien. was niet echt ruzie maar ik had met hem weer een bloeding gekregen toen we seks hadden(was overigens niet de eerste keer) hij was vooral lastig omdat ik dan nooit praatte. (kan gewoon moeilijk praten) (seksueel gezien liet hij merken dat hij het gewoon was om iets harder te gaan en hij veranderde ook continu van positie.) uiteindelijk is hij naar huis gegaan en hadden we een tijdje geen contact meer. uiteindelijk toch terug contact gekregen verschillende keren. hij is ook nog verschillende naar hier gekomen en blijven slapen. hebben toen ook dingen uitgeklaard over die bloedingen en ja we hebben toen ook verschillende keren seks gehad en hij paste zich elke keer meer en meer aan en geen bloedingen meer. 

Maar hij had ineens de ommeslag gemaakt dat hij niks serieus en vast zocht maar hij wou wel een kind bij mij. dan ineens niet meer. Dan wou hij ineens gewoon vrienden zijn en dan ineens friends with benefits. om dan ineens geld voor seks te vragen.  tussen al die dingen door had hij ook eens gevraagd om samen iets te gaan drinken als vrienden/familie. en hij wou ook eens mee gaan met mij en mijn dochter naar bobbejaanland  als hij dat eerder wist. 

nu in die periode heeft mijn buurvrouw ook wat zitten moeien . Ze hield ook constant zijn facebook in het oog. Ze had hem ook ooit een privebericht gestuurd over een foto in zijn verhaal beweerd ze. natuurlijk had dat ook tot ruzie gezorgd tussen mij en hem. ze is hem dan ook beginnen zoeken op instagram omdat hij haar geblokkeerd heeft op facebook. Ze was er ook vaak over bezig. een echt obsessie. ze wou zelfs een moment dat ik zijn prijs moest vragen voor seks zogezegd voor vriendinnen en dan wou zij hem bellen. ze had erna ook wel half toegegeven da zij hem wel wou voor de seks. (zij is 68 en hij 31) 

gisteren(vrijdag) wou hij ineens terug naar mij komen. ik heb toen duidelijk gemaakt dat ik hem nooit zou betalen en dat ik eigenlijk liever geen seks meer had met hem omdat ik dit alleen deed met mensen die respect hadden voor mij en als er gevoel was . hij beweerde dat hij niet van mij houdt. en dat hij voorstelde als gunst voor mij omdat hij mijn geld niet nodig heeft. hij zei ook dat ik hem op geen enkele manier iets kan tonen en dat hij het geld vernoemd had omdat dat de enige manier was zodat ik mijn focus op hem zou verliezen. Maar naar mijn inzien is dit toch omgekeerd omdat het initiatief van hem kwam?

Ik weet gewoon niet wat ik er van moet denken. Ik hoop dat hier iemand is dat er een beetje aan uit geraakt en raad kan geven. Want deze hele situatie heeft enorme impact op mij.


hij wil dat jij hem gehoorzaamt, zijn huishouden doet, voor hem kookt en hem betaalt voor seks? Klinkt als een topper. 

Wat een verwarrend verhaal. Sorry TO maar ik begrijp er weinig van. Op basis van dit verhaal snap ik echt niet waarom je überhaupt contact zou willen met deze man.

En... waar bemoeit jouw buurvrouw zich de hele tijd mee? 

ik ben al heel snel afgehaakt. Niet door heen te komen...

Wanneer je het verhaal verdeelt in alinea’s zal dat al wat helpen. Dat is wat makkelijker lezen.

Ik heb alles gelezen. Mijn conclusie: foute vent, foute buurvrouw.
En ik ben bang dat jij moeite hebt met eigenwaarde. Ga daar aan werken!

Dit klinkt eerlijk gezegd niet als een fijne, lieve en betrouwbare man. 

In je laatste alinea zeg je: "ik weet gewoon niet wat ik er van moet denken". Weet je dat echt niet?

Het is toch overduidelijk, ondanks het warrige lange verhaal, dat dit geen fijne betrouwbare man is en dat hij jou niet goed behandelt?

Lekker verder daten met anderen, of je even op jezelf richten, maar dit gewoon afkappen. 

MRI

MRI

26-11-2022 om 22:10

"Maar we kwamen dan op het punt dat hij graag heeft dat een vrouw luistert naar hem en dat een vrouw alles doet eten maken etc als hij thuiskomt van werken omdat dit zo ook is in zijn land(hij is afkomstig van Ghana) "

Dat een vrouw naar hem luistert? Waarom ben je toen al niet weggegaan? Meid dit heb je niet nodig hoor. Eén grote rode vlag die gast. Woont nog bij zijn moeder maar wil wel samenwonen en dat jij betaalt voor de seks? Om te lachen gewoon. Zeg gewoon dat je er een satisfyer voor hebt gekocht en dat die naar jou luistert.
echt dumpen die handel en alle contact verbreken

Ennuh, niet meer dit bespreken met de buurvrouw. Nooit meer ook niet met de volgende. Beetje te grenzeloos dit allemaal

BrightEchidna89

BrightEchidna89

26-11-2022 om 22:41

In de veronderstelling dat dit echt is:
Hoe vreselijk wanhopig moet je als vrouw niet zijn om je te binden aan een man die onderdanigheid en geld eist?
En jij hebt een dochter? 
Tijd om volwassen te worden lijkt mij. 

Goed, even een serieuze reactie. Als je werkelijk denkt dat je na moet denken over deze relatie, dan heb je een veel groter probleem. Dan is er iets misgegaan in je jeugd of met je eigenwaarde, maar dan moet je daar aan werken. 
Niet aan hem maar aan je gevoel voor gezonde relaties. 

Hele foute man. Punt.

Klinkt niet als een liefdevolle partner. Eens met zo ongeveer iedereen hierboven; wegwezen!

Die man zoekt geen partner, maar een huishoudster?
Gauw wegwezen dus.

Hoe langer het verhaal, hoe slechter de relatie. Gauw weg bij dit exemplaar!

goede raad: overdoen naar de buurvrouw 

Reageer op dit bericht

Op dit topic is al langer dan 4 weken niet gereageerd, daarom is het reageerveld verborgen. Je kan ook een nieuw topic starten.