Relaties Relaties

Relaties

Bedroefd

Ben bezig met scheiding na 28 jaar samen en 18 jaar huwelijk. Reden breuk is ontrouw van zes jaar geleden met een lijdensweg voor mij de afgelopen jaren, waar hij nauwelijks spijt van lijkt te hebben. We hebben drie kinderen, wonen nu zo’n drie maanden apart. We hebben nog gesprekken met een mediator voor de scheiding. Financieel is er nog niets geregeld. Nu blijkt man een nieuwe relatie te hebben. Ik kwam er bij toeval achter dat hij niet thuis had geslapen. Hij zegt (ik geloof vanwege eerdere leugens niets meer van wat hij zegt) drie weken iets met haar te hebben. Ik vind het nogal snel en heb het verdriet van het uit elkaar gaan nog niet eens een plek kunnen geven en nu dit. De kinderen zijn bij mij en hij gaat drie dagen op zakenreis en ging vandaag geen tijd vrijmaken om me even persoonlijk te spreken. Ik moest maar tot donderdag wachten. Ik heb hem even kort aan de telefoon gehad en dat was het. Ben enorm verdrietig. Zijn ik en onze kinderen zo onbelangrijk voor hem dat dit nu al moet? Onze zoon heeft op het moment psychische problemen vanwege pesten op school. Dit kan er ook nog wel bij….

Wat verdrietig allemaal. Heb je ook individuele hulp voor jezelf en je kinderen? 

Neem een eigen advocaat 
Sterkte

Ik snap dat je er verdrietig om bent en dat dit voor jou heel snel is. 
Sorry als dit een beetje bot overkomt, zo bedoel ik het niet: Hij was waarschijnlijk al langer klaar met de relatie en is al verder met het verwerken van de breuk. 
Wellicht kan je voor extra steun terecht bij de POH GGZ van de huisarts? 

Knuffel voor jou. Moeilijke situatie. 
En ik snap dat je dit enorm moeilijk en snel vindt, maar probeer dat los te laten, jullie wonen niet meer samen en zijn aan het scheiden. Hoe enorm pijnlijk en moeilijk ook, voor je eigen gemoedsrust en die van je kinderen: niet checken of hij thuis heeft geslapen, stel je verwachtingen bij van dat hij per direct tijd moet maken voor je. Enorm zwaar en enorm zuur, maar ik denk wel nodig om op de been te blijven. Probeer dit ook los te zien van de situatie met jullie zoon. Het wel of niet hebben van een nieuwe relatie van je (ex)man staat los van het gepest worden van jullie zoon.  Heel erg veel sterkte en praat hier vooral van je af. En vraag professionele hulp ook voor jezelf. Knuffel♥️

helaas heb je geen inspraak over hoe jouw (bijna) ex zijn leven inricht, hoe pijnlijk dit ook voor jou is. Misschien was zij al in beeld tijdens jullie huwelijk, misschien ook niet, maar doet dat er nog toe voor het eindresultaat? Klinkt harder dan dat ik het bedoel, maar je hebt hier geen grip op helaas.

sterkte 

Hij was waarschijnlijk geestelijk al veel langer bij je weg. Zoek hulp voor jezelf!

Reageer op dit bericht

Op dit topic is al langer dan 4 weken niet gereageerd, daarom is het reageerveld verborgen. Je kan ook een nieuw topic starten.