Over het forum Over het forum

Over het forum

WickedCurlew89

WickedCurlew89

06-10-2022 om 09:16

Wordt er überhaupt gereageerd door moderators?

Afgelopen zondag een forumbericht gemeld vanwege schadelijke desinformatie met daarbij uitleg waarom ik het melde. Daarna nog een bericht aan de moderator gestuurd, geen reactie. Wel werden mijn (en die van anderen) berichten verwijderd vanwege offtopic. De volgende dag kreeg ik een 24 uurs ban vanwege offtopic posten, hierin werd gesteld dat ik ook wel een bericht aan moderator had kunnen sturen. Hierop wederom een reactie verstuurd maar antwoord krijg ik niet.

Wat is dit voor geks? En is dit de normale gang van zaken of komen berichten gewoon helemaal niet aan? 

Naar laatste reactie
Dit forum topic is gesloten, er kan niet meer gereageerd worden.
BeneficialJay65

BeneficialJay65

06-10-2022 om 09:23

Ik vraag het me ook af. Toen het feedback op de moderators topic er nog was, zag ik met name Alex geregeld reageren, nu lees ik niets meer van hem of andere moderators. Wel jammer. Voelt een beetje als een boot zonder kapitein.

We zijn gewoon goed bereikbaar hoor, en reageren over het algemeen ook
Sinds een tijdje zijn de moderators wel anoniem(er), maar het ging nog niet helemaal lekker met de gedeelde 'inbox', dat is nu gefixed. Je bericht is dus tussen schip en wal gevallen.

Verder hebben we je rapportage gezien @Hetvrijewoord, maar hierin zagen wij al goede zelfregulatie. Je geeft aan dat er desinformatie verspreid werd en dat waren wij met je eens, maar volgens mij werd daar onderling ook al op gewezen en gecorrigeerd, dan hoeven wij niet meer in te grijpen. Daarna gaven we wel aan dat die discussie m.b.t. de desinformatie daar mocht eindigen en dat berichten daarna als offtopic bestempeld zouden worden.

Deze topic ga ik verder sluiten, we vermoeden dat het anders weer als een soort feedback op moderatie gaat eindigen en die hadden we met een reden gesloten.

Mijn persoonlijke inbox en de email ([email protected]) staan overigens altijd open, en ik probeer alles tijdig te beantwoorden.

Reageer op dit bericht

Dit forum topic is gesloten, er kan niet meer gereageerd worden.