Huiskamer Huiskamer

Huiskamer

Weekendplannen deel 3

Een nieuw weekend, nieuwe plannen! Benieuwd naar jullie plannen. Om af te trappen: 

Mijn weekend bestaat uit sporten/wandelen, boodschappen, schoonmaak en flink studeren. Tussendoor de formule 1 kijken, maar verder een rustig weekend wat prima uitkomt. 

oh, mijn weekend is vandaag al begonnen, zoals altijd. 
Vandaag huishouden gedaan, opruimen en door de teststraat. Afhankelijk van de uitslag daarvan komt de verdere planning daar uit voort. 
Vandaag de sterfdag van mijn moeder en morgen haar verjaardag, dus zou morgen naar mijn vader gaan. Verder niet veel bijzonders, maar mss komt er nog wat op mijn weg. Oh ja, als ik negatief test, dan wil ik nog even gaan sporten dit weekend, want dat kon vandaag niet doorgaan.
En zondag weer Formule1 kijken!

Morgen ochtend op de fiets naar de stad om wat boodschappen en sinterklaas dingen, iets met kinderen, school en suprice 
Morgen middag komt de sint hier een rondje door het dorp, dus we gaan even langs de route staan kijken

Verder geen afspraken staan dit weekend 
We zien wel hoe het loopt 


Moet beide dagen werken dus daar gast de meeste tijd in zitten. Verder de was. Boodschappen. En nog wat schoonmaken in huis. Niet veel bijzonders dus

morgen shoppen met oudste dochter en lekker lunchen. 
verder de was/strijk. Spelletje en Netflix en oma komt thee drinken. Heerlijk vooruitzicht zo’n weekend! 

Is het niet handiger 1 groot weekend topic te maken en daar elke week aanvullingen in te posten? Haha dat opper ik vanuit mijn eigen geordendheid hoor. 
Ik ga in ieder geval even naar mijn werk. Verder staat nog niks vast.

ik ben nu aan het werk tm 12 uur vanmiddag. Zondagmiddag ook weer werken tm maandagochtend. Daartussen  boodschappen doen en uitrusten. 

Hopelijk dat ik dit weekend wat kan slapen ergens. Al ruim drie weken dat ik niet voor 03.00u slaap en om 06.15u gaat de wekker. Nu kan ik best wel tegen wat minder slaap, maar het lijkt me zo heerlijk om eens een hele nacht door te slapen. 

Ga met mijn meisje wat bakken dit weekend. Appeltaart, pepernoten, zoiets. Iets a la Sinterklaastijd. 

Wassen, drogen en was opruimen. Bij een plaatselijke veehouder biologisch gehakt kopen. Hopelijk naar buiten.

Vandaag griepprik halen en naar het stadje wandelen voor wat boodschappen brood bakken en spelletjes spelen. Morgen lekker sporten en het gehele weekend uitgebreid de krant lezen.

Wassen, toilet en badkamer schoonmaken. Boodschappen doen. Kleding naar de kringloop brengen. Morgen wil ik graag naar het zwembad met mijn dochters. Verder nog geen plannen. 

Ik had gisteravond nog niet echt een plan maar gedurende de nacht heeft zich dat gevormd. 
Man gaat weer klussen bij vrienden en ik ga, omdat de vriezer vannacht op een minuscuul kiertje stond,  de vriezer ontdooien en drogen.  Hij kan niet meer dicht met zoveel is overal. 
Morgen pizza's bakken en formule 1 kijken. 
Ik zou met de student nog de stad in voor nieuwe broeken maar dat moet even doorgeschoven worden.  Komende week midterm en een deadline voor een literatuurstudie. Ze loopt en beetje achter op haar eigen planning en daar wordt ze altijd chagrijnig van. 

morgen visite van een forumvriendin 💜
Dus een goed excuus om vandaag bij de bakker wat lekkers te halen

hoe is het weekend bij iedereen? 
Ik ben vooral moe nu.  3 slaapdiensten gehad op het werk en straks nummer 4. Morgenochtend uit de slaapdienst en in de middag nog vergadering. 
Dan dinsdag nog een dagje werken (dag 9) en daarna lekker 3 dagen vrij. 

Gisteren naar de stad geweest met 1 kind om sinterklaas inkopen gedaan voor de surprises die hij en broer moeten maken voor school 
Vandaag staat in het teken van knutselen om het spul op tijd klaar te hebben want ze moeten het al aan het begin van die week inleveren, iets met tentoonstelling 

Net maar even een frisse neus gehaald en een flink eind gelopen met de hond.

Reageer op dit bericht

Op dit topic is al langer dan 4 weken niet gereageerd, daarom is het reageerveld verborgen. Je kan ook een nieuw topic starten.