Huiskamer Huiskamer

Huiskamer

Wat spaar jij, wat verzamel jij?

Op het AD van vandaag staat een foto van een man die winkelwagenmuntjes spaart en er al 14.000 heeft....

Ik spaar : *  tweekops theepotjes
           * lepeltjes van luchtvaartmaatschappijen
               * keycords

En jij, wat spaar jij?


Behalve geld helemaal niks. Ik hou niet van zooi in huis.

koelkastmagneten uit landen waar ik geweest ben

Ik heb wel van alles gespaard .  Koelkastmagneten inderdaad , laatst allemaal weggegeven . KLM business class huisjes staan in een doos op zolder . De laatste verzameling betrof Maria beeldjes . Heb de 2 mooiste wel  bewaard . Nu spaar ik , net als watertoren , geld . Tenminste , dat probeer ik

oude sieraden, bepaald speelgoed, tassen, dat was het wel geloof ik. Vroeger spaarde ik nog veel meer, maar veel weggedaan. 

(oude) kookboeken en dan vooral van familie. Het oude kookboek van mijn oma, het kookboek van een overleden tante dat soort dingen. 

Tot mijn 30e ongeveer originele filmposters, handtekeningen van filmsterren die ik zelf had gehaald, persmappen en dat soort dingen. 

De boel verkocht en nu spaar ik vooral geld 😂

Oh ja, op iedere vakantie 1 klein dingetje als reminder maar dat kan ook een stukje vulkaansteen zijn bijv of een sleutelhanger. 

Kristallen en paardenhoofden.

PriceyRook54

PriceyRook54

24-08-2022 om 11:15

Ik heb een paar jaar geleden een schilderijtje gekocht in Barcelona, van een vrouw met kat. En dit jaar in Bulgarije opnieuw een schilderijtje van een vrouw met kat. Dus ik heb bedacht dat ik dit ga verzamelen. Maar het moet wel echt mooi zijn, geen goedkope print of zo. Dus dit wordt een heeeeeele langzame verzameling 

ik heb wel oude blikken gespaard, maar allemaal al weer weg. Heb net mijn schoenenkast opgeruimd, daar was ook heel wat verzameld. Gaan nu ong 8 paar weg. 
(of ik bewaar ze voor een garageverkoop die ik binnenkort heb)
Verder verzamel ik niet zo veel meer. Oh, mijn nichtje zal zeggen dat ik kommetjes verzamel. Maar ook daar heb ik al opruiming in gehouden. Ben aan het ontspullen! 

Mooi schrijfgerei. Liefst zo oud mogelijk. Heb de hele oude tekenset van mijn vader een paar jaar geleden gekregen. Dat is me dierbaar. Ik hou van doodlen, kalligraferen en schrijven en zal dat nooit met een Bic pen doen. 

Gebruik mijn vulpen al meer dan dertig jaar. Schrijft dikke lijken omdat het metaal is afgesleten. Maar daardoor schrijft die juist zo lekker zacht/smooth. 

Eigenlijk niks:
Ik heb wel oude spullen zoals weegschaal,melkemmer,houtschaaf etc van familie in huis maar vul dit niet aan.

BeterLaat2021! : ik heb nog een rode keycord van Mission Olympic, de soort landelijke  sportcompetitie van het voortgezet onderwijs. Als je m wil? 

Pokémonkaarten. Nostalgisch, en de art op de kaarten is vaak heel mooi! En in dezelfde strekking, Pokémon knuffeltjes. Maar dan alleen van de Pokémon die ik echt leuk vind.  

Stickers vind ik ook geweldig, maar vind het altijd zo zonde ze ergens op te plakken… Kwam laatst een speciaal boekje tegen waar je ze in kan plakken en kan hergebruiken, dus misschien ga ik zo’n boekje aanschaffen. 

inkt en alles wat daar omheen hangt. 

Mevrouw75 schreef op 24-08-2022 om 11:43:

inkt en alles wat daar omheen hangt.

Ja!!! Ik snap je volledig. Ik heb bij mijn schrijfspullen ook een verzameling prachtige potjes inkt. 

Heb jij ook iets met mooie teken/schrijfboekjes?

Eigenlijk niks behalve geld. Ik zag laatst op Instagram iemand die Labello's verzamelde (en dan dus ook niet gebruikt). Ziet er heel gezellig uit op de plank, maarja.

Reageer op dit bericht

Op dit topic is al langer dan 4 weken niet gereageerd, daarom is het reageerveld verborgen. Je kan ook een nieuw topic starten.