Huiskamer Huiskamer

Huiskamer

Vraag van de dag 28 april: heb je vakantie nu?

En wat zijn de plannen deze en volgende week?


Nee, ik heb nu geen vakantie, wel een lang weekend vrij waarin niet veel gepland staat. Vakanties houd ik zelf bij voorkeur buiten dit soort weken om.

Malm

Malm

28-04-2023 om 09:22 Topicstarter

ik zal zelf beginnen: ik heb vakantie vanaf  afgelopen woensdag, op vrijdag ben ik altijd vrij. Volgende week een weekje vrij. Wij vertrekken vanmiddag naar een camping een half uurtje bij ons vandaan waar we blijven tot donderdag. Vriend moet volgende week het weekend weer werken. Waarschijnlijk ga ik een van die dagen nog wel met de kinderen een dagje naar een speeltuin waar we een abonnement op hebben. 

Ik heb nog steeds zwangerschapsverlof. Ohnee, bevallingsverlof want kind is al geboren 
Kleuter heeft deze week en volgende week vakantie. Ik heb beloofd om een keer naar de dierentuin te gaan. Verder geen plannen, we zien wel. 

Nee ik werk juist extra omdat collega’s met jonge kinderen wel vak hebben .

Heb ook geen vakantie, wel nog vrij vandaag en daardoor lekker lang weekend. Voor dit weekend verder nog geen plannen en volgende week ook weer gewoon aan het werk. En vakantie neem ik ook liever op later in het jaar als het lekkerder weer is en als ik op vakantie ga is dat meestal ook niet nu al, maar liever iets later in het jaar.

Ik heb een soort van voorlopige permanente vakantie :proud

Een dagje vrij vandaag dus echt vakantie zou ik dat niet willen noemen.

twee weken vrij dus nog iets meer dan een week te gaan. Afgelopen week geklust in huis, gisteren naar een festival geweest. dit weekend niet veel plannen. Volgende week dagje pretpark, winkelen, Ikea gepland en verder zien we wel. Oudste moet leren voor examens dus wil ook niet teveel weg zijn. 

Yep, onderwijs, dus twee weken meivakantie! We hebben er net een weekje in een zonnig buitenland opzitten ☀️.
Voor komende week nog geen plannen, man moet weer aan het werk, dus waarschijnlijk wat kleine uitjes met m’n jongste zoon. Hij wil bijvoorbeeld graag naar de Mario-film. 

Ja, sinds vorige week vrijdag. Ik zit in het buitenland, morgen rijden we weer terug naar Nederland. Maandag weer aan het werk.

een dagje vrij, telt dat ook? 

Nu een lang weekend vrij dankzij Koningsdag en deze vrije dag. Maandag dus weer aan de bak. 

ja, en volgende week gaan dochter en ik kamperen. 

2 weken meivakantie (onderwijs). Afgelopen week paar daagjes de hort op  geweest in NL ( Vermeer!). Dit weekend wat kinderen over de vloer ( verlaat verjaardag vieren) en volgende week heb ik de een hele rij lunch/ wandel en eetafspraken  staan met allerlei vriendinnen.  

tussendoor nog wel  eea aan m’n werk  doen, en heb allerlei goede voornemens  van het genre ramen lappen/ koelkast schoonmaken en / garage uitmesten/ onkruid tussen de tegels weghalen/ houten tuinmeubilair schoonschrobben…

pfff. Nu ik het zo opschrijf……Drukker dan ik dacht… 

Ik heb geen vakantie al voelt t wel zo omdat man ook gisteren en vandaag vrij is. Ik neem altijd buiten de schoolvakanties vrij. Behalve de zomer dan, dan heeft man ook vrij.

PerfumedAlpaca84

PerfumedAlpaca84

28-04-2023 om 10:03

Ik heb geen vakantie. Heb ook geen kinderen, dus ik zit niet vast aan bepaalde weken (gelukkig). Ik plan vrije weken bewust buiten schoolvakantie, zodat mijn collega's met kinderen vrij kunnen nemen als zij dat willen.

Reageer op dit bericht

Op dit topic is al langer dan 4 weken niet gereageerd, daarom is het reageerveld verborgen. Je kan ook een nieuw topic starten.