Huiskamer Huiskamer

Huiskamer

Vraag van de dag 27 april: Met wie zou jij graag een dag willen doorbrengen?

De titel zegt het al: met wie zou jij graag een dag willen doorbrengen? En waarom?


lientje69

lientje69

27-04-2023 om 07:42 Topicstarter

Ik zou graag een dag willen  doorbrengen met mijn vader en broertje. Mijn vader is 13 jaar terug overleden  en mijn broertje al heel lang geleden, hij was toen 5. Vandaag zou mijn vader zijn 77-e verjaardag  gevierd  hebben, als hij nog geleefd had. Vandaar dat deze vraag  in mij opkwam. 

Van de nog levende  mensen zou ik graag een dagje  met Maxima willen  doorbrengen. Zij lijkt me zo'n leuke vrouw, zou willen  weten  of dat echt zo is. Hoe ze dat hele koningschap  nu ervaart, een gesprek van moeder tot moeder over de kinderen , hoe zij in het leven staat enzo.

Met mijn oma. Dan kan ze mijn dochter ontmoeten, dat lijkt me zo bijzonder. En dan wil ik alleen maar knuffelen en praten. Haar magische (plettende) knuffels waren echt helend. En die heb ik zo af en toe wel even nodig, maar niemand kan me knuffelen zoals zij deed.  

Mijn overleden stiefvader. Gewoon om nog een keer zijn stem te horen en zijn knuffel te voelen. Om hem te vertellen dat ik mijn examens aan het halen ben.
Mijn opa en oma, omdat zij onvoorwaardelijke liefde waren samen. Dat zou ik mijn kinderen willen laten zien.

Mijn ex-minnaar. Omdat wij zielsverwanten zijn (en die term vond ik altijd🤮 tot ik onze band ervoer) en het missen allesverzengend blijft. Gewoon nog even een dagje samen. Wandelen, knuffelen, zoenen, koffie drinken, praten. Maar dat zit er niet in helaas.

Ook hier een paar dierbaren die zijn overleden, maar ik vrees dat ik maanden van slag zou zijn als ik een dagje met mijn overleden vriendin zou mogen tuinieren en wijnen bij mijn lieve Franse oma. 

Dan toch liever gewoon een gezellige dag met mijn gezin. We hebben een paar uitwonende kinderen. Ik vind het heerlijk als de boel weer eens compleet is. Kan me daar echt op verheugen en ook achteraf nog van nagenieten. Gelukkig is dat een wens die regelmatig uitkomt 

Met Gordon Ramsey, die schreeuwende chef! Ik geloof dat er zoveel kennis en kunde achter het geschreeuw zit, en dat ik heel veel van hem zou kunnen leren!

Met overleden ouders , schoonouders en tante . Om diverse redenen.

een hele dag vind ik te veel voor een beroemdheid die me wel interessant lijkt. Uurtje praten is dan ok
Hele dag met mijn overleden pa, nu 1 jaar overleden.  Droomde vannacht nog over hem

Mijn moeder (overleden toen ik 10 was, dus veel bij te praten ) of beste vriend (woont in het buitenland)

Het klinkt misschien gek, maar ik zou wel eens een dag met mijzelf als kind willen doorbrengen. Ik ben heel benieuwd of ik als kind was zoals ik mij herinner. En ik zou mezelf dan wat dingen mee willen geven die ik als kind gemist heb. 

Ik ook met mijn veel te vroeg overleden vader. Hij was 63 en ik had hem nu ik zelf zo oud ben nog zoveel willen vragen. Over zijn jeugd, zijn wereldbeeld, alles eigenlijk.
Toen hij nog leefde was ik druk met mijn eigen jonge gezin, mijn vader was er altijd om te helpen en ik was dol op hem. Maar de interesse kwam toen voornamelijk van zijn kant. Ik zou dat met terugwerkende kracht heel graag anders doen.

Ik heb het geluk gehad dat ik mijn ouders tot ver in mijn volwassenen leven heb meegemaakt en eigenlijk alles wel gevraagd en besproken heb.

In mijn omgeving zijn verschillende mensen overleden toen hun kinderen nog tieners waren en zij zich zorgen maakte over deze kinderen. Ik zou met hun een dag willen doorbrengen om ze te laten zien dat hun kinderen goed terecht zijn gekomen en dat sommige zelfs al kinderen hebben.

yette schreef op 27-04-2023 om 08:27:

Ook hier een paar dierbaren die zijn overleden, maar ik vrees dat ik maanden van slag zou zijn als ik een dagje met mijn overleden vriendin zou mogen tuinieren en wijnen bij mijn lieve Franse oma. 

Ja dat denk ik ook, mijn zus is al lang geleden overleden en ik ken haar helemaal niet als volwassene. Zou echt heel raar zijn.
Dus ik heb eigenlijk geen antwoord.

Met Adam Driver. En dan hoeven we helemaal niet de hele tijd te praten hoor (hoewel ik zeker wel denk dat er een goed gesprek met hem te voeren valt)

Ik zou een dag willen doorbrengen met mijn schoonmoeder. Ze keek zo uit naar de geboorte van ons kind, maar helaas heeft ze dat niet kunnen mee maken. Ik zou haar willen laten zien wat een prachtige leuke kleuter het nu is. Ze zou zo trots zijn. 

Van de levende mensen wil ik wel een gezellige dag doorbrengen met mijn vader en broer. Die dag staat al gepland over 1,5 maand, dus daar kijk ik erg naar uit. 

George Michael.

Reageer op dit bericht

Op dit topic is al langer dan 4 weken niet gereageerd, daarom is het reageerveld verborgen. Je kan ook een nieuw topic starten.