Huiskamer Huiskamer

Huiskamer

Vraag v.d. dag 9/2/23: Met welk speelgoed speelde je vroeger als kind graag?

🧸 Barbies, ik had er heeeeeel veel. De dierenwinkel was mijn favoriet.

Sassenach

Sassenach

09-02-2023 om 08:17 Topicstarter

Ik speelde graag in mijn lagere school leeftijd met mijn poppen. Ze hadden allemaal hun eigen plekje in mijn kamer. En als ik ging slapen, nam ik mijn favoriete poppen mee in bed.

Verder hadden ze allemaal een naam en had ik een verjaardagskalender voor ze gemaakt. Als er een pop jarig was, dan bouwde ik van duplo/lego een taart voor ze, die ik dan met alle poppen op ging eten. En natuurlijk moest ik dan voor ze zingen.

Barbies!

Kleuren, knutselen en Lego

Zakmes, vergrootglas, lucifers.

Poezenmeisje schreef op 09-02-2023 om 08:24:

Zakmes, vergrootglas, lucifers.

Soort MacGyver 

Barbies en Lego. Met de Lego speelde ik samen met mijn broertje. We hadden heel veel, maar ik weet zeker dat als toen Lego Friends had bestaan ik dat helemaal geweldig had gevonden en nog meer met Lego had gespeeld en minder met de Barbies. Ik speelde hele verhalen met beide. Dat zie ik ook helemaal terug bij onze kleuter. Dus ik ga over een tijdje al onze oude Lego ophalen bij mijn broer. Heb ik echt zin in. Hij vond het jammer dat zijn kinderen er weinig interesse in hadden. 

Ik was ook helemaal gek op barbies.

Barbies en lego.
Maar het liefst speelde ik schooltje. Had 3 kleine tafeltjes op mijn kamer die ik dan neerzette als groepje. En braaf werkjes maken haha. Of verjaardag vieren. Dan maakte ik een traktatie van een rijstwafel en nootjes in een zakje.

Ja hier ook barbies en lego .

Barbies

Poppen en keukentje

Barbies en alles wat met paarden te maken had

Barbies, LEGO, "schooltje" met een vriendinnetje, polly pocket, knutselen met rubber, strijkkralen

Poppen en mijn poppenwagen. Ik had een hele mooie met een mandje eronder, dan ging ik wandelen met wat poppen en in het mandje een beker ranja en een appel en dan ging ik ergens op een veldje picknicken.

Reageer op dit bericht

Op dit topic is al langer dan 4 weken niet gereageerd, daarom is het reageerveld verborgen. Je kan ook een nieuw topic starten.