Huiskamer Huiskamer

Huiskamer

Vraag v.d. dag 9/11/22: Wanneer heb jij voor het laatst een bloemetje gekregen?

Wanneer heb jij voor het laatst een bloemetje gekregen en waarom?


Goede vraag, ik weet het niet. Niet van man in ieder geval, want ik ben allergisch voor veel bloemen. Als ik dan een keer bloemen krijg zet ik ze meestal buiten neer. Volgens mij heb ik vorig jaar nog een keer bloemen gehad, maar geen idee meer waarvoor, verjaardag misschien?

Op mijn verjaardag afgelopen zomer.

PerfumedAlpaca84

PerfumedAlpaca84

09-11-2022 om 07:33

Vorige week, omdat ik aan een nieuwe baan begonnen ben.

Mijn vriend is allergisch, maar heeft een paar dagen pilletjes genomen. De bloemen stonden op mijn werkkamer. Ze gaan wel bij het eerste teken van verwelken weg, dan heeft vriendlief genoeg zijn best gedaan.

een maand geleden voor mijn bul uitreiking

Deze zomer toen ik geopereerd was bracht een vriendin rozen mee toen ze op ziekenbezoek kwam. 

Bij mijn 12,5 jarig jubileum van werk.
Maar ik krijg eigenlijk nooit bloemen omdat de meeste mensen weten dat ik ze meteen doorgeef aan mijn moeder. 

Klinkt ondankbaar, maar dan leven de bloemen langer en kan iemand er ook echt van genieten: mijn katten vreten bloemen altijd op. En dat is wel erg zonde.

Vorige week toen een vriendin op bezoek kwam voor mijn verjaardag.  Was behoorlijk  verlaat , want ik ben in september  jarig, maar des te leuker dan.

Heel lang geleden, ik hou niet zo van bloemen krijgen. Vaak krijg ik iets anders bij bepaalde gelegenheden. Ik heb wel wat planten in huis, vrijwel nooit tot dusver een bos bloemen in huis gehad.

op mijn verjaardag ergens in september 

Vorige week, van mijn man. Gewoon zomaar.

En dat is heel toevallig haha, want hij doet het zelden. Maar zo heel af en toe is best leuk. Bosje staat er ook nog mooi bij! En dat voor een bloemetje van de appie.

Zo lang geleden dat ik het niet meer weet. Denk dat de laatste keer dat we bloemen hadden staan is geweest toen mijn man afscheid nam als vrijwilliger een jaar of 5 geleden. Dus eigenlijk kreeg ik die niet eens. Van mijn man heb ik in de de 15 jaar dat we samen zijn denk ik 1 keer bloemen gehad. Op onze tweede date  .

De laatste keer dat ik bloemen kocht was van de zomer toen de vrouw van mijn vader jarig was. Peuter had ze uitgezocht en heel trots gegeven aan oma  .

vorige week nog. Nou ja, eigenlijk kreeg mijn man een bos bloemen en die kreeg ik dan weer van hem. 
Ik Hij krijgt regelmatig bloemen, wijn en/of chocolade vanwege z’n werk. 

Van mijn vriend nog nooit 🤷🏼‍♀️. Tenzij je de vetplantjeslegodoos meerekent 🤣. 

De laatste keer kan ik me niet herinneren wanneer het was. Denk een bosje geplukte bloemen van mijn jongste dochter ergens begin zomer. 


Wel voor de dag van de leraar een plantje gekregen. 

Mijn vader kocht elke week bloemen voor mijn moeder 😍

Twee weken geleden van mijn man. Vlak bij zijn kapper zit een goede bloemist. Een paar keer per jaar neemt hij spontaan een mooi boeket mee.

Ik weet niet of een enkele roos telt als bosje, maar vorige week had m'n dochter er eentje voor me geplukt.

Reageer op dit bericht

Op dit topic is al langer dan 4 weken niet gereageerd, daarom is het reageerveld verborgen. Je kan ook een nieuw topic starten.