Huiskamer Huiskamer

Huiskamer

Vraag v.d. dag 7/1/23: Waar kijk jij enorm naar uit?

Waar wil je eigenlijk niet lang meer op wachten, omdat je er zo naar uit kijkt?


Sassenach

Sassenach

07-01-2023 om 09:03 Topicstarter

Kom maar op met de lente en het mooie weer, dan is het weer bijna vakantietijd voor mij. Wij gaan altijd in april/mei op vakantie en daar heb ik nu al ontzettend veel zin in, ook al weten we nog niet waar we naar toe gaan. We beslissen namelijk op het laatste moment waar we het beste weer achterna gaan. 

Absoluut de lente en de eerste zonder jas-dag!

Hier ook voorjaar en zomer. En dat we eindelijk weten of de opleiding die man moet gaan volgen doorgaat en wanneer zodat ik dingen zoals vakanties en weekendjes weg kan gaan plannen.

Het voorjaar, om meerdere redenen! Dan ga ik eindelijk verhuizen. En het mooie weer uiteraard

Ook het voorjaar, vanwege het betere weer en de ontwakende natuur. Maar nog het meeste omdat ons eerste kindje dan wordt geboren. Ik kijk er echt naar uit om lekker met de wandelwagen op pad te gaan.

Naar eind mei/begin juni , lekker 2 weken op vakantie .

Wie is de mol wat vanavond begint!

Sassenach

Sassenach

07-01-2023 om 09:22 Topicstarter

Pluma schreef op 07-01-2023 om 09:20:

Wie is de mol wat vanavond begint!

Dan hoef je gelukkig niet lang te wachten!

Ook naar het voorjaar, dat het weer beter weer wordt en alles in bloei komt. En ook naar mijn vakantie in juni. 

beter worden is in mijn geval natuurlijk het meest logische antwoord

Dus doe ik even een gedachte experiment en mag ik van mijzelf dat antwoord niet noemen, maar enkel richten op dingen die nu op dit moment haalbaar zijn. En dan kijk ik uit naar leuke visite en hoop ik vooral mijn nichtjes snel weer te zien

Het klinkt misschien wat sneu maar ik heb niet iets waar ik naar uitkijk. Zit verder wel goed in mijn vel. Gewoon nog geen leuke plannen gemaakt, denk ik.

Naar onze vakantie. 21 mei vertrekken we naar ons soort van tweede huis. 

LostJellyfish83

LostJellyfish83

07-01-2023 om 09:57

Ik kijk uit naar morgen: dan zie ik mijn familie uit het buitenland weer. Ik heb ze sinds mei niet meer gezien. Gezellig 😄

Andere jaren keek ik ook altijd uit naar het voorjaar of de zomer. Nu heb ik net met 11 graden en mijn winterjas los (heb het niet zo snel koud) boodschappen gedaan en had een beginnend voorjaar gevoel. Genoot ik best van  

Nu kijk ik uit naar het moment dat de tentamens voor mijn deeltijdstudie voor dit semester afgerond zijn. 

Ik kijk het meeste uit naar de verjaardag van onze dochter. Eindelijk weer vieren met de hele familie. Ik ben zo trots op haar en ze word al zo groot. Het voelt af en toe nog steeds onwerkelijk dat ik de moeder ben van dit leuke kind. Dat het gewoon gelukt is. Het word meteen ook het begin van de basisschool periode en dat vind ik ook wel bijzonder. Ze roep al steeds dat ze 4 wordt en kijkt er echt naar uit om naar school te gaan.

Verder kijk ik ook uit naar de lente en ben ik heel benieuwd wat er op gaat komen in mijn tuin.

Reageer op dit bericht

Op dit topic is al langer dan 4 weken niet gereageerd, daarom is het reageerveld verborgen. Je kan ook een nieuw topic starten.