Huiskamer Huiskamer

Huiskamer

Vraag v.d. dag 6/1/23: Wat is de grootste prijs die je ooit gewonnen hebt?


Sassenach

Sassenach

06-01-2023 om 08:07 Topicstarter

Ik heb nooit een echt grote prijs gewonnen. Jaren heb ik staatslotenabonnement gehad, maar daar zijn alleen kleine prijzen op gevallen. En verder heb ik wel eens tickets voor een concert gewonnen en dat soort kleinere prijzen.

Een week in een luxe hotel in Italië 😍

Helaas bleek dat je er wel zelf heen moest rijden/vliegen, dat zat er dus niet bij. Uiteindelijk mocht het ook omgezet worden naar een midweek naar een hotel van dezelfde keten in Nederland. Overigens mocht dat niet tijdens de schoolvakanties dus had ik er uiteindelijk helemaal niets aan 😅. 

geen grote prijzen, wel vaak een winaktie op facebook. Van oliebollen, tot een grote pot met planten, kookboek, een bon van een kledingwinkel. 
Familielid heeft een keer 25 duizend euro gewonnen bij de postcodeloterij

Een kaartje voor Lowlands. Helaas had ik er toen zelf al een gekocht en het was in een jaar dat het niet uitverkocht was, dus ik heb het uiteindelijk voor 50 euro of zo verkocht. Maar dus toch 50 euro gewonnen en iemand anders blij gemaakt 

Een fiets. Gewoon een normaal model.  Handremmen en 3 versnellingen. Ze stonden met het herenmodel voor mijn deur, ik had een lot ingevuld. Toen ik toch een damesmodel wilde moest ik daar 3 mannen op wachten.  Begin jaren 90 was dat.  Ik heb er 20 jaar op gereden en toen was repareren duurder dan de dagwaarde dus is hij weggegaan. 

Kaartjes voor Dutch Day. Een één daags festival met Nederlandse artiesten (Van Volumia tot De Dijk) in de Arena dat zo ontzettend geen succes was, dat ik nog een paar extra kaartjes kreeg toegestuurd.
Eerste en enige keer dat ik in de voorste cirkel heb kunnen staan en daarvoor hoefde je niet eens vroeg te komen 😂

En als kind kaartjes voor circus rens met een kleurwedstrijd van de supermarkt, maar volgens mij hoefde je ook daar niet veel moeite voor te doen en hadden ze gewoon een paar dagen het circus afgehuurd

een set filters voor mijn fotocamera. Kostte nieuw een paar honderd euro.

4 nachten in een 5 sterren hotel,met volpension. Met wellness,golf,  etc. Een magimix keukenmachine...en heb ooit voor de autowasstraat een waardebon van 500,gewonnen

Ik heb ooit voor een Amerikaans bedrijf heel veel gedaan (ik kom nog in de credits voor) en dat ook jarenlang (ik was gek) en als dank mocht ik naar de hoofdlocatie voor een week (lezingen en zo) en dat was in de buurt van het Google hoofdkantoor. Ik ben niet gegaan. Dat was de enige "prijs" die ik ooit gekregen heb.

Een Solis citruspers van meer dan 200 euro. Ik gebruik 'm ook echt vaak, dus daar ben ik heel blij mee.


Wii Sports met alle toebehoren en spellen toendertijd en een keer 300 euro .


Een Coca-Cola badlaken bij een supermarktactie toen ik 9 jaar was.
Mocht ook wel, ik had minstens tien slagzinnen ingeleverd.

LostJellyfish83

LostJellyfish83

06-01-2023 om 09:11

1000 euro in de Staatsloterij. 

Ik denk iets van 30 euro. Met een oudejaarslot (dus eigenlijk niks gewonnen want dat had ik er ook voor betaald).

Lang geleden had mijn man een half varken gewonnen. Hij belde naar die slagerij maar hij zou dus echt een half varken mee krijgen. Daar kunnen wij dus niks mee en voor 50 gulden heeft hij er toen gehakt van gemaakt, karbonades van gesneden enz. Er zat zelfs een half staartje bij. 

Reageer op dit bericht

Op dit topic is al langer dan 4 weken niet gereageerd, daarom is het reageerveld verborgen. Je kan ook een nieuw topic starten.