Huiskamer Huiskamer

Huiskamer

Vraag v.d. dag 28/1/23: In hoeveel woonplaatsen heb jij gewoond?

🏚️

Peiling

In hoeveel woonplaatsen heb jij gewoond?
147 stemmen
10%
16%
23%
20%
7%
7%
18%

Sassenach

Sassenach

28-01-2023 om 07:36 Topicstarter

Oeps, verkeerde getal in de poll aangevinkt.

Ik heb in mijn jeugd in 2 woonplaatsen gewoond en als volwassene in 3. Samen 5 dus.

in mijn jeugd in 2 en als volwassene in 6, dus ik kom uit op 8

Opgegroeid in woonplaats 1 (18 jaar), gestudeerd in woonplaats 2 (7 jaar), voor werk verhuisd naar woonplaats 3 (7 jaar) en voor meer rust en ruimte verhuisd naar woonplaats 4 (2 jaar).

6 in totaal. Tot mijn 19e in 5 plaatsen. Op mijn 19e in mijn huidige woonplaats gaan wonen. Ben nu 54.

Tot m’n 18e in 5 plaatsen. Daarna in 4. Ik woon nu in mijn 12e huis. Ik woon hier nu 6 jaar en dat is ook het langste dat ik ergens gewoond heb. Ben ook niet van plan hier nog weg te gaan. Heerlijk huis, in de rust van een klein stadje met zowel winkels als natuurgebied op loopafstand, 10 minuten fietsen van een wat grotere stad en een half uur met de auto of OV van een echt grote stad. Ook is het huis prima voor met z’n vieren maar ook straks als de kinderen niet meer thuis wonen. Dan kom ik gewoon niet meer op zolder en maak van 2 slaapkamers 1 grote voor mezelf. 

Opgegroeid in woonplaats 1 (wel 2 adressen), toen gaan werken in het buitenland: 3 woonplaatsen en nu woonplaats 5

Opgegroeid in woonplaats 1 en daarna vanuit huis gaan samenwonen in woonplaats 2. Daar wonen we nu nog en gaan we ook niet weg voorlopig inmiddels wel op 3 verschillende plekken gewoond hier. In mijn geboorteplaats altijd maar op 1 plek gewoond.

Mijn eerste gedachte was 3 maar moeder en ik hebben ook nog een tijdje in een andere stad in een blijf van mijn lijf huis gezeten toen ik een jaar of 3 was. Maar of dat  nu 6 weken of 6 maanden is geweest daar heb ik geen idee van en ik geloof dat ik als baby ook nog een tijdje met mijn moeder in Duitsland heb gezeten.
Dus 3 bewust en waarschijnlijk 2 onbewust.

Ik ben geboren en opgegroeid in Den Haag  na de geboorte van mijn eerste kind zijn wij verhuisd naar een kleine stad onder Utrecht. Over twee maanden verlaten wij na bijna  dertig jaar deze plaats en gaan we in het oosten van het land wonen.
Ik ben nu dus druk met de voorbereidingen van de verhuizing en heb er zin in.

6 plaatsen, ik ga dadelijk naar mijn 7e. En daar blijf ik ook wonen hoor. Ik heb geen fijne jeugd gehad en daardoor verschillende keren verhuisd helaas. 

SerpentineHawk22

SerpentineHawk22

28-01-2023 om 08:17

4 x verhuisd in huidige woonplaats telt zeker niet he 
Dan kom ik in totaal op 3... Saai ben ik eigenlijk he 

Tuinfluiter schreef op 28-01-2023 om 08:01:

Ik ben geboren en opgegroeid in Den Haag na de geboorte van mijn eerste kind zijn wij verhuisd naar een kleine stad onder Utrecht. Over twee maanden verlaten wij na bijna dertig jaar deze plaats en gaan we in het oosten van het land wonen.
Ik ben nu dus druk met de voorbereidingen van de verhuizing en heb er zin in.

Wij wonen nu nog vlak bij elkaar dan 😁 veel succes met de verhuizing!

Ik vermoed dat wij ooit verhuizen naar Drenthe of de grens over naar Duitsland. Als dochter de deur uit is en/of als we met pensioen zijn. 

Maar in 1 woonplaats officieel. Onofficieel heb ik kort nog even samengewoond in een andere plaats maar dat tel ik niet mee. Het is overigens niet altijd een bewuste keuze geweest om hier te wonen. Ik heb meerdere keren op het punt gestaan naar een andere stad te verhuizen maar er kwam steeds steeds iets tussen. Ook stond ik hier het langste ingeschreven bij de woningbouwvereniging, waardoor ik op een gegeven moment hier goedkoop kon huren. Toen ik op zoek ging naar een koophuis keek ik naar meerdere steden en dorpjes, uiteindelijk voor het leukste huis/wijk gegaan wat uiteindelijk weer in dezelfde plaats bleek te staan. 

wilde bijna 2 invullen. Maar ben ook nog een jaar au pair geweest en toen in 2 plaatsen gewoond. 
Verder op mijn 18e met mijn moeder mee verhuisd toen die hertrouwde naar mijn huidige woonplaats en daar altijd gebleven ben nu 54. 

ook heb maar in 1 plaats gewoond en ik vind het hier prettig en verwacht ook niet te gaan verhuizen. Mss als ik oud en dement ben dat ik moet verhuizen. 

Reageer op dit bericht

Op dit topic is al langer dan 4 weken niet gereageerd, daarom is het reageerveld verborgen. Je kan ook een nieuw topic starten.