Huiskamer Huiskamer

Huiskamer

Vraag v.d. dag 23/12/22: Hoeveel verstandskiezen heb jij nog?

Hoeveel verstandskiezen heb jij nog? En als je iets kwijt wil over hoe het ging toen je verstandskiezen moest laten trekken, ga je gang.

Peiling

Hoeveel verstandskiezen heb jij nog?
102 stemmen
63%
9%
5%
8%
16%

Sassenach

Sassenach

23-12-2022 om 07:29 Topicstarter

Ik heb er nog 3. Toen ik die ene die er uit moest, moest laten trekken zag ik er enorm tegenop. Maar het was letterlijk zo gebeurd en ik heb nauwelijks napijn gehad.

Drie stuks. Tandarts zegt al heel lang dat ze eruit moeten. Maar ja, heb er geen last van en vind het vooruitzicht niet zo leuk natuurlijk. Denk er nog even over na. 

AggressiveReindeer87

AggressiveReindeer87

23-12-2022 om 07:33

Geen een, en dat vind ik niet erg. De 1e twee waren een drama die eruit moesten... (Laatste twee niet maar de 1e keer, 2 tegelijk dus was zo'n drama dat ik flink baalde en bang was toen die er ook uit moesten. Anyway blij dat ik van dat gez**k af ben...)

Truusdemier ik snap jou volkomen en ik weet helemaal niet of je op advies zit te wachten maar ik geef het toch : ik zou het advies van je tandarts opvolgen want als je wacht tot je er last van hebt dan kan het erg vervelend worden....

ik heb 0 gestemd, maar ze zijn er ook niet uitgehaald. Ze zijn er gewoon niet. Ook niet ergens in aanleg aanwezig. 

0.

de laatste 2 moesten eruit gesneden en gehakt en daar heb ik hele nare naweeën van gehad, maar met een dikke wang en pijnlijke kaak heb ik toch maar mooi mijn man aan de haak geslagen.

Ik heb ze allemaal nog. Al zolang ik me kan herinneren zegt mijn tandarts dat ze kunnen blijven zitten als ik er goed bij kan met poetsen en flossen en ik er geen last van heb. En dat is tot nu toe het geval. 

0. 
De tandarts en kaakchirurg hebben ze er alle vier vakkundig uitgebeiteld en -gehakt   

1. Ik had er 3, maar 2 moesten eruit. Dat was nog aardig lastig, de assistent moest mijn hoofd vasthouden zodat de chirurg kon trekken voor zn leven. 

Ik heb er nog 1. De bovenste twee kleintjes zijn er zonder problemen uit gekomen. Die ene onderste die er uit is was groter en die trekken was wel even pijnlijk. Maar al met al viel het allemaal mee.

Ik heb eens een getrokken verstandskies van een kennis gezien die ze mee had gekregen na de operatie, waar de wortels helemaal met elkaar verstrengeld waren. Die heeft de kaakchirurg er dus uit moeten snijden, dat lijkt me echt heel pijnlijk.

0, maar ik heb er ook maar 1 gehad die aangelegd was en die was er ook zo uit bij de kaakchirurg destijds. 

0. Ze zijn er allemaal vakkundig uitgehaald vanwege ruimtegebrek. 

0 maar er zijn er maar 2 verwijderd. 2 waren niet aangelegd.  De ene die er uit moest had inderdaad verstrengelde wortels dat is bij de kaakchirurg gebeurd. 

Schommelstoel schreef op 23-12-2022 om 07:41:

0.
De tandarts en kaakchirurg hebben ze er alle vier vakkundig uitgebeiteld en -gehakt

Bij mij precies hetzelfde… 

Geen: alle 4 verwijderd door de kaakchirurg.

3, 1 preventief laten trekken en dat was moeizaam en pijnlijk. Toen hadden ze een fout gemaakt bij de kaakchirurgmaar ik werd afgescheept met, dat hoort er bij. Nou niet dus. Toen 2 ontstekingen gehad a la 2 golfballen in je kaak, opnieuw open gemaakt. Heeft 5 maanden gekost

U begrijpt. Never nooit niet dat die anderen er uit gaan tenzij ik dood ga van de pijn

Reageer op dit bericht

Op dit topic is al langer dan 4 weken niet gereageerd, daarom is het reageerveld verborgen. Je kan ook een nieuw topic starten.