Huiskamer Huiskamer

Huiskamer

Vraag v.d. dag 22/3/23: Welke kleine of grote droom heb jij waargemaakt?


Sassenach

Sassenach

22-03-2023 om 07:53 Topicstarter

Ik heb de droom om mijn eigen bedrijf te beginnen waargemaakt. Ik had nooit verwacht dat ik dat zou durven, maar op een gegeven moment waren de omstandigheden dusdanig dat het een soort keuze van nu of nooit zou zijn. 

Ik heb toen de doodenge sprong in het diepe gemaakt en ik heb er nooit spijt van gehad en heb ook veel plezier in mijn werk!

Een rondreis door het westen van Amerika. Dat was echt een droom van me. Geweldige reis gemaakt en zou nog wel een keer willen
Verder een gloednieuwe caravan gekocht. Altijd tweedehandse gehad en droomde van de luxe van een nieuwe. En nu is dat eindelijk gelukt! Volgende week gaan we er voor het eerst mee op pad.

Ik heb ooit mijn vaste baan opgezegd om weer te gaan studeren. 
Dat was toen gewoon wat ik moest doen, stond er niet zo bij stil, maar hoorde van anderen wel hoe dapper ze dan vonden. In de huidige omstandigheden zou ik dat ook niet doen, terwijl ik wel weer zou willen. 

Verpleegkundige worden. Morgen hoor ik of ik mijn examens starten mag.

Geen eigenlijk. Maar heb wel een paar dromen waar ik nu mee bezig ben of die ik hopelijk binnen nu en een jaar of twee waar kan maken. O.a. weg uit de stad en ergens op het platteland gaan wonen.

Dat ik op jonge leeftijd (27) gestopt ben met werken. 

Geen eigenlijk., Ik had en heb geen grootste dromen. Maar ik ben wel heel tevreden en gelukkig met mijn leven zoals het is.

Voor Artsen zonder Grenzen een uitzending gedaan

Herfstappeltaart schreef op 22-03-2023 om 08:26:

Geen eigenlijk., Ik had en heb geen grootste dromen. Maar ik ben wel heel tevreden en gelukkig met mijn leven zoals het is.

Dit.

LostJellyfish83

LostJellyfish83

22-03-2023 om 08:40

Herfstappeltaart schreef op 22-03-2023 om 08:26:

Geen eigenlijk., Ik had en heb geen grootste dromen. Maar ik ben wel heel tevreden en gelukkig met mijn leven zoals het is.

Dit. Het is goed zoals het is. 

Mijn grote droom was moeder worden. Maar ik kwam de juiste man maar niet tegen. Uiteindelijk na lang wikken en wegen in mijn eentje ervoor gegaan. Nu moeder van een meisje van 1,5. 

aan bdsm doen. Ik verlangde er al naar sinds ik wist dat het bestond, maar als meisje dat bang was om uit haar comfortzone te stappen en niet echt durfde te leven, was die stap zetten toen ik midden twintig was en alles wat me dat bracht wel een droom die uit kwam.
Het was het begin van mijzelf worden, van mij thuis voelen bij mensen en zonder dat ik het wist was ook dat een droom die uit kwam.

Een leuke baan hebben, met leuke collega's, waar ik echt tot mijn recht zou komen. Zeker toen ik 1,5 jaar werkloos was heb ik de moed weleens verloren. Maar mijn laatste baan was alles en meer dan dat. Fijne collega's waarbij ik mijzelf kon zijn, leuk werk, mij kunnen ontwikkelen en talenten ontdekken waarvan ik niet eens wist dat ik ze had. Ik had nooit durven dromen ooit een baan te vinden waarvan ik vol zelfverzekerdheid durfde te zeggen "ik ben er verdomde goed in", maar dat durf ik in dit geval zeer zeker. En het allertofste is dat mijn collega's en werkgever het met mij eens zijn 😊
Gisteren teruggeblikt met mijn coördinator, was emotioneel maar ook wel heel fijn. Voelde me echt trots op wat ik heb bereikt. Van verlegen onzekere werknemer, naar iemand vol vertrouwen in haar werk en kwaliteiten.

en om te eindigen een recente kleine droom. Kerst vieren met mijn familie afgelopen kerst.
en tante worden was ook een droom, maar daar heb ik zelf niks voor hoeven doen

Dromen waarmaken is denk ik wat veel gezegd. Ik heb ook geen grote dromen (meer) en ben best heel blij met mijn gezapige leven. 
Maar er zijn wel dingen die ik graag wilde en uiteindelijk heb gedaan. Minder werken bijvoorbeeld en verhuizen naar een specificieke locatie. 

Carrièreswitch durven maken.

Wonen en werken in Afrika

Reageer op dit bericht

Op dit topic is al langer dan 4 weken niet gereageerd, daarom is het reageerveld verborgen. Je kan ook een nieuw topic starten.