Huiskamer Huiskamer

Huiskamer

Vraag v.d. dag 22/1/23: Welke brillen draag jij?

🕶️

Meerdere antwoorden mogelijk.

Peiling

Welke brillen draag jij?

Maximaal 7 antwoorden.

154 stemmen
3%
38%
14%
4%
18%
0%
2%
21%

Multifocale bril. Helaas.

Op mijn werk draag ik een veiligheidsbril en in de zomer vaak een zonnebril.
Ik ben nog een beetje in de ontkenningsfase, maar ik denk dat ik ook snel niet meer zonder een leesbril kan 😇

Sassenach

Sassenach

22-01-2023 om 09:04 Topicstarter

O, ik zie dat ik de bril voor in de verte vergeten ben in de poll.

Ik heb al een paar jaar een multifocale bril en ben daar blij mee, want ik werd er gek van dat ik steeds een leesbril op moest zetten. Ik heb wel een beeldschermbril erbij genomen, zodat ik mijn hoofd recht kan houden als ik achter mijn laptop zit.

je bent een Briljant vergeten 🤭

Ik draag een gewone min bril om veraf te kunnen zien. Beetje jammer dat die optie er niet tussen staat. Ik heb dus maar andere bril gestemd.

Bril voor in de verte zowel gewoon als in zonnebril variant.

Moet heel nodig een nieuwe bril, sterkte is nog goed maar kunststof verslijt. Maar als ik moe ben zie ik ook minder scherp, dus moet daarvoor wat fitter zijn. Anders krijg ik de verkeerde sterkte

Ik draag lenzen (buitenshuis), maar thuis een bril (bijziend). Eerlijk gezegd denk ik dat ik ook een leesbril nodig heb. Zonnebrillen heb ik er ook een aantal van.

@ Sassenach, hoe bedenk jij elke dag toch weer van die leuke vragen van de dag?

Telkens een andere maar meestal draag ik een universele bril die een compromis is tussen zicht en comfort. Wil ik in mijn telefoon kijken dan kán ik dat met deze bril maar alleen maar voor globale info. Om echt goed te zien zou ik een andere moeten opzetten. Waarmee ik dan weer struikel als ik naar de wc moet en niets om me heen kan vinden wat ik zoek. Multifocaal was niet het antwoord.

Een bril voor in de verte. Die ik steeds vaker af moet zetten als ik iets wil lezen dus zal binnenkort wel multifocaal worden al ben ik bang dat ik dat niet kan. Totaal geen reden voor want ik heb er nog nooit een gedragen. 

Ik draag een bril voor in de verte en heb ook een zonnebril op sterkte.
Ik had laatst weer klachten, dus weer een oogmeting laten doen, maar de opticien zei dat ik mijn bril die ik nu heb maar regelmatiger moest gaan dragen. Dus nu heb ik hem de hele dag op ipv alleen op werk en in de auto. 

Draag ook bril voor in de verte.

Alleen nog een zonnebril want ben een paar jaar geleden gelaserd aan 1 oog ( het andere oog was toen nog niet slecht genoeg)

heleboel brillen, maar ik heb een oogziekte. 

Alleen een zonnebril 

Heel soms een leesbril, heb m nog niet echt nodig maar in bed leest het soms fijner. Verder met enige regelmaat zonnebril en bij het klussen soms een beschermbril. 
Heb 12 jaar geleden mijn ogen laten laseren en ben daar nog steeds heel blij mee 

Reageer op dit bericht

Op dit topic is al langer dan 4 weken niet gereageerd, daarom is het reageerveld verborgen. Je kan ook een nieuw topic starten.