Huiskamer Huiskamer

Huiskamer

Vraag v.d. dag 19/1/23: Hoeveel echte relaties heb je gehad?

Dus relaties die langer duurden dan een paar weken/maanden.

Peiling

Hoeveel echte relaties heb je gehad?
96 stemmen
5%
39%
28%
16%
8%
2%
2%

Sassenach

Sassenach

19-01-2023 om 08:36 Topicstarter

Ik ben nog steeds samen met mijn eerste liefde, dus ik zit nog in mijn eerste serieuze relatie.

PerfumedAlpaca84

PerfumedAlpaca84

19-01-2023 om 08:41

Ik heb een relatie gehad van 17-24. Dat was wel heel serieus en ik zag mezelf met hem trouwen en kinderen krijgen. Toen dat uitging heb ik van 25-28 een vriend gehad waar ik mee samen woonde. En daarna mijn huidige relatie van vijf jaar. 
Trouwen en kinderen krijgen is voor mij volledig van tafel. Grappig te zien dat dat bij die ex ook zo is (het is nog een goede vriend van me). 

2 'echte' relaties. Ik zit al haast 20 jaar in de 2de en wat mij betreft houden we het nog een jaar of 40 vol en doen we dan samen het licht uit
Van de eerste geloof ik nog steeds dat ik met hem ook oud had kunnen worden als we elkaar op een ander moment (iets later in mijn leven) hadden ontmoet. Juiste persoon, verkeerde timing denk ik. 

Één vriendje toen ik 17 was, dat duurde 8 maanden. Geen idee of dat telt als een echte, dus 1 of 0

Ik vind het wel jammer dat ik nooit een serieuze volwassen relatie heb gehad en zou dat best graag willen. Ik ben alleen de juiste nog niet tegengekomen

Ik ben overigens prima gelukkig alleen, maar ik mis soms wel iemand in mijn leven. Maargoed als het beter met mij gaat, zal het vast ooit wel komen. 

Sassenach schreef op 19-01-2023 om 08:36:

Ik ben nog steeds samen met mijn eerste liefde, dus ik zit nog in mijn eerste serieuze relatie.

Ik ook.

Man en ik leerden elkaar kennen toen ik 14/15 was maar kregen verkering toen ik 16 was. Ben nu 48. We zijn wel een keer een klein jaartje uit elkaar geweest maar dat is meer dan 25 jaar geleden alweer.

Voor man en ik die break heb ik wel gescharreld maar nooit iets serieus.

Ik heb twee relaties met mannen gehad.

De eerste was een langdurige verliefdheid. Ik was zó vreselijk verliefd, hoorde nachtegalen zingen en belletjes klingelen als ik hem zag, kon urenlang in zijn ogen wegzinken, en ik was er zó van overtuigd dat hij de ware was, dat toen het over was (plotseling, van de ene minuut op de andere), ik niet kon accepteren dat ik weer alleen was en nog minstens een jaar bij hem ben gebleven in de hoop dat het gevoel terug zou komen. Dat was destructief voor de sympathie en de herinnering.

Maar ik ben hem dankbaar dat hij ooit dit wonderbaarlijke gevoel bij mij heeft opgewekt.

De tweede en laatste was mijn man. We zijn ruim vijftien jaar samen geweest en hij kon me doorgronden als geen ander. Daarna ben ik single gebleven.

Eerste vriend van 17 tot 23, en daarna wat vriendjes..... enmijn huidige partner heb ik op mijn 29ste leren kennen, en daarben ik dit jaar 25 jaar samen mee....

3, van mijn 15e tot 17e. Toen tussenin nog een serieuze relatie van bijna een jaar. En inmiddels ben ik alweer ruim 20 jaar samen met mijn man

Echte relaties van langer dan een paar maanden… Dan vallen er wat af die maar een maand of drie duurden, vijf over. Een jaar met mijn middelbare school vriendje, daarna 2 jaar, ca 10 jaar (getrouwd), 6 maanden (kind gekregen, dus die tel ik wel mee), en 15 jaar.

3 relaties, incl samenwonen, en nu bijna 20 jaar (bewust) single 😃

3 relaties. Bij 2 ervan was ik nog erg jong. Ik was 20 toen ik verkering kreeg met mijn man. We zijn 30 jaar samen geweest waarvan 25 jaar getrouwd. Deze maand is hij 7 jaar geleden overleden. Ik wil geen nieuwe relatie meer.

1 serieuze relatie van 17-20e (ook samengewoond)

En daarna de relatie die nu nog steeds voortduurt, 2 kinderen heeft voortgebracht en sinds vorig jaar getrouwd ❤️ 

Mijn eerste relatie duurde van mijn 16e tot mijn 27e.
Mijn tweede en huidige relatie vanaf mijn 28e en nog steeds (+ 10 jaar) heel blij en gelukkig met huidige partner!

ShowyHummingbird30

ShowyHummingbird30

19-01-2023 om 10:08

2 vriendjes rond mijn 18-20ste. Daarna na 2 serieuze (getrouwd-gescheiden-hertrouwd) De eerste heeft 15 jaar geduurd, tweede nu 12 jaar and counting.

Verkering toen ik 15-16 was mijn eerste vriendje en 16-17 mijn 2e vriendje. Elk weekend samen, misselijk van verdriet toen het uit ging.
Op mijn 19 kreeg ik mijn eerste 'grote mensen' relatie, snel gaan samenwonen maar niet echt toekomst plannen. Van de ene op de andere dag maakte hij het uit, ik zag het echt niet aankomen. Die relatie duurde zo'n anderhalf tot 2 jaar denk ik, ik weet het niet meer precies.
Op mijn 24 mijn huidige vriend leren kennen. Inmiddels zijn we 13 jaar samen en ben ik zwanger van ons 2e kindje. Voordat ik hem leerde kennen had ik absoluut geen kinderwens, ik kon me niet voorstellen hoe je wist of je kinderen wou. Totdat ik mijn vriend leerde kennen.

Reageer op dit bericht

Op dit topic is al langer dan 4 weken niet gereageerd, daarom is het reageerveld verborgen. Je kan ook een nieuw topic starten.