Huiskamer Huiskamer

Huiskamer

Vraag v.d. dag 10/3/23: Wat heb je voor het laatst stuk laten vallen?


Sassenach

Sassenach

10-03-2023 om 07:28 Topicstarter

Dat was een klein Nespressokopje van glas. Gelukkig gooi ik niet vaak iets stuk, maar de laatste keer heb ik 2 van die kopjes binnen een paar weken laten vallen.

Een favoriete mok. Snap nog steeds niet waarom mijn handen die niet konden vasthouden.

Nou die vraag komt als geroepen. Mijn keukenmachine plus mijn koffiezetapparaat heb ik zelf stuk laten vallen en gisteren dropte mijn dochter een dubbelwandig theeglas. Dat was ik dus niet zelf maar ja. Allemaal in deze week! Vervolgens mijn bril. Duur weekje. 
Tijdens het sporten legde ik mijn bril op een bankje, normaal heb ik lenzen in bij het sporten maar door de hooikoorts even niet. Normaal gesproken zet ik die bril dan niet op maar ze gingen iets uitleggen en toen heb ik ‘m heel even opgezet. Afgezet en domdomdom op een bankje gelegd. Er ging iemand op zitten. Helemaal stuk. Nieuw montuur en glazen uitzoeken, zo geen zin in... Persoon is goed verzekerd, gelukkig.

ik zou het niet weten, ik gooi heel weinig stuk. 

Ik laat niet vaak iets vallen gelukkig (even heel erg afkloppen). De laatste keer liet ik een glazen schaaltje kapot vallen. Ik had afgewassen en wilde het terug in de kast zetten maar had het blijkbaar niet goed vast en het kletterde zo op de grond. 1000 stukjes natuurlijk.. 3 dagen later kwam ik het glas nog tegen 

Een heel fijn steelpannetje. Het glipte uit mijn handen en zowel aan de buiten- als aan de binnenkant was er een flink stuk emaille af. Jammer. Ga wel zo'n zelfde pan terugkopen.

Ik breek zelde iets. Het laatste wat ik heb gebroken is een melkbeker en dat is ongeveer 3 jaar geleden. Man heeft resent een fragiel steeltje van een wijnglas afgedraaid. 

Oeh... ik laat best vaak iets vallen (vooral mijn telefoon maar die is extra beschermd haha). Maar iets stuk laten vallen?
Ik denk een tijd terug toen ik snel weg wilde gaan, ik pakte mijn tas van het fornuis en een hengsel bleef hangen aan die dingen op het fornuis. Dat trok ik mee en die is toen stuk gevallen. Dus we kunnen al een tijd niet alle 6 pitten tegelijk gebruiken (niet dat we dat ooit doen dus geen haast met het repareren of vervangen). 

Ik denk een reageerbuis op mijn werk.

Ik geloof dat een glas in de vaatwasser zetten verkeerd ging en het toen brak.

Een van de glazen waar ik garnalencocktail in had geserveerd met kerst. Bij het in de vaatwasser zetten ging het mis. 

De glazen kan van mijn koffiezetapparaat. Mijn kleindochtertje stond naast me op een kruk en die gleed daar af. Daar schrok ik zo van  dat ik die kan wegsmeet om haar te kunnen pakken.

Echt in duizend stukjes was hij. Dus: kleinkinderen en hond de keuken uit gebonjourd en alles zorgvuldig gestofzuigd.

Een volle, net geopende, pot duo penotti. Van 800 gram.  gleed zo uit mijn handen op de tegelvloer. 

Een glazen flesje serum. Had nogal een dikke bodem, dus die viel eerst op de uitloop van de kraan. Daar zit nu een deuk in, valt gelukkig niet heel erg op. Daarna stuiterde hij tegen de rand van de waskom waar een stuk uit was en uiteindelijk op de tegels waar een heel klein putje in zit nu 🤦🏼‍♀️ en dat allemaal in een badkamer die er nog geen jaar in zat…ik heb huilend mijn man opgebeld op zijn werk. Hij nam op met “wat is er stuk” 🤨 ik bel hem blijkbaar alleen onder werktijd als ik iets sloop 🤣 Afgelopen maand de waskom vervangen. We kregen hem voor de inkoopsprijs, de verkoper vond het zo sneu dat we zo snel al een nieuwe nodig hadden.

Owja, flesje zelf was uiteindelijk gewoon nog heel. Alleen een stukje van de bodem af, maar niet lek.

Eergisteren een ei.

Reageer op dit bericht

Op dit topic is al langer dan 4 weken niet gereageerd, daarom is het reageerveld verborgen. Je kan ook een nieuw topic starten.