Huiskamer Huiskamer

Huiskamer

Vraag v.d. dag 10/2/23: Hoeveel pakjes bestel je gemiddeld per week?


Sassenach

Sassenach

10-02-2023 om 08:19 Topicstarter

Het wisselt hier. Soms bestel ik wekenlang niks en dan weer eens dat ik 1 of 2 pakjes per week heb. Maar gemiddeld kom ik denk ik aan 1 pakje per 2 à 3 weken.

Niet zoveel, misschien 1 keer per maand hooguit op jaarbasis. Denk 2/3 keer iets van kleding en 1 /2 keer schoenen per jaar.
Man iets vaker want die besteld zijn eiwitshakes etc ook online.
Ik hou niet van winkelen, online en offline niet.
De boodschappen van picnic komen wel wekelijks.

Ik ook zoiets denk ik Sassenach. Volgende  vraag zou dan kunnen zijn wat heb je het laatst besteld. Dat was bij mij nu 2 weken terug, een trommelrasp. 2 weken ervoor wat verjaardagscadeauĵes, 3 in totaal. Deze tijd zit ik dus op gemiddeld 1 per week. Maar dus idd soms weken niks. Ik koop in principe liever in fysieke winkels, maar daar vind ik niet altijd  wat ik zoek. En doordat ik pijnpatiënt ben, heb ik ook vaak de energie  niet om winkel in , winkel uit te gaan.

Kleding en schoenen  koop ik nooit online overigens. Dat moet ik zien, voelen en passen. Tig keer terugsturen heb ik ook de energie niet voor. ( heb online  wel geprobeerd  maar dat werkt dus niet voor mij)

4 per jaar en dan nog geconcentreerd in december ook.
Ik wordt echt knettergek van al die busjes door de straat, die is smal, en dan met ook nog allemaal kinderen op de fiets want route naar school. En dan is het nog een woonerf ook, dus die spelende kinderen hebben voorrang. 

Nee, dat bestellen en bezorgen is echt zwaar uit de hand gelopen maar probeer dat maar weer eens terug te draaien.

BeneficialJay65

BeneficialJay65

10-02-2023 om 08:30

Eens per 3 maanden ofzo, het meeste koop ik in een fysieke winkel.

Af en toe kleding of een boek
Ook zeer wisselend.

Dat wisselt enorm!
Ik probeer ook vaak in een keer wat meer te bestellen (dus wacht ik mer bestellen tot ik een paar dingen heb die ik wil/nodig heb) en wil nu ook meer in de fysieke winkels kopen. Dus eerst zoek ik in de winkels voor ik het online zoek (was vorig jaar anders, maar toen werkte ik meer dus dan had ik niet de tijd/energie om de winkels af te zoeken, nu werk ik minder en gaan de kinderen naar school dus heb ik er meer tijd voor).

Maar ik denk, gemiddeld genomen, dat er dan 1 pakketje per week komt (vaak komt mijn bestelling dan ook in meerdere delen... zucht)

Gemiddeld per week 0 denk ik. Ik denk dat het eerder eens per zoveel maanden is. En dan met name tijdens een speciale sale ofzo. Ik ga liever naar een echte winkel.

Ik ben volledig afhankelijk van online bestellen als ik iets wil of nodig heb, dus ik schat 1 per 1a2 weken. Soms een tijdje niks en dan opeens drie in een week (wat dan meestal komt omdat het bij Bol nooit in één pakket komt ).
En mensen die me willen verrassen sturen me soms ook een pakketje, dus het komt niet allemaal door mij

De post.nl bezorger kent me inmiddels dan ook erg goed 😂 maar ter compensatie ben ik wel altijd thuis.

LostJellyfish83

LostJellyfish83

10-02-2023 om 09:05

Gemiddeld 1 a 2 keer per week denk ik. Ik koop alles online. 

ShowyHummingbird30

ShowyHummingbird30

10-02-2023 om 09:06

Per week?? Ik denk hooguit 5 per jaar of zo. Ik koop - behalve verbruiksartikelen als eten en wcpapier - niet zo veel. Vrijwel alle kleding, meubels, boeken komen bij de kringloop vandaan, en ook dat is maar een paar keer per jaar. 

Mijn kinderen daarentegen... Oftewel: er ligt hier gemiddeld toch wel 1-2x per week een pakketje op de mat of bij het afhaalpunt.

Wisselt enorm . Misschien 1x per maand of zo . Kleding en schoenen sowieso niet online.

Eens per week gemiddeld denk ik. We wonen afgelegen en wegens ziekte partner kom ik er ook zéér zelden meer aan toe om wat uitgebreider een stad met winkels te bezoeken. Dus veel dingen die niet bij een supermarkt te krijgen zijn bestellen we online. 

Afgelopen jaar hadden we 24 pakketjes via PostNL gekregen zag ik in de app. 
Vond ik best veel, maarja het kattenvoer zit daar ook bij en die bestellen we regelmatig.

Dus ik gok 2 á 3 per maand, als we het over een jaar bekijken.

Reageer op dit bericht

Op dit topic is al langer dan 4 weken niet gereageerd, daarom is het reageerveld verborgen. Je kan ook een nieuw topic starten.