Huiskamer Huiskamer

Huiskamer

Vraag v.d. dag 1/3/23: Waar mag ik je ‘s nachts absoluut voor wakker maken?


Het noorderlicht. Helaas niet gezien. 

Verder eigenlijk niets, nou ja, als ik op moet staan om het vliegtuig te halen. Dat. 

Sassenach

Sassenach

01-03-2023 om 07:41 Topicstarter

Als dierbaren van mij in nood zijn en ze hulp nodig hebben, mogen ze me ’s nachts altijd wakker maken. Voor de rest moet je me lekker laten slapen, want ik heb echt een hekel aan vroeg opstaan. 

Oef, voor steeds minder eigenlijk 
Vroeger zou ik dingen gezegd hebben als ‘roti van mijn favoriete eethuisje’ of ‘een Godfathermarathon met vrienden’ maar naarmate ik ouder word, wordt mijn nachtrust moeilijker en kostbaarder. 

PerfumedAlpaca84

PerfumedAlpaca84

01-03-2023 om 07:46

voor een heleboel eigenlijk, maar dat is vooral omdat ik het niet erg vind om wakker te worden gemaakt. Als het te vroeg is slaap ik daarna verder, en anders de volgende avond wel.

Maar sowieso voor mijn kat, als die onder de deken wil of er juist onder weg. En voor mijn vriend, lekker nachtknuffelen. Mooie dingen, zoals het noorderlicht daar had iemand me inderdaad best wakker voor mogen maken. En voor een mooi boek houd ik mezelf wel eens te lang wakker, of word ik te vroeg wakker. 

Liefst nergens voor. Sinds ik in de overgang ben slaap ik een stuk slechter. Dus als ik dan slaap word ik niet graag wakker gemaakt.

voor een ramp, verder niks.
Ik vond het als kind al hel om midden in de nacht wakker te worden gemaakt om op vakantie te gaan. Hielp daarbij ook niet dat ik niet kan slapen in een auto.

Als er met familie iets is, verder niet.

Eigenlijk ook nergens voor maar midden in de nacht opstaan om op vakantie te gaan doe ik graag. Verder moeten ze me met rust laten. Slaap al zo slecht. 

alleen voor een noodgeval verder echt niets

Als er echt iets aan de hand is wil ik wakker worden gemaakt. Ik slaap bij vlagen heel slecht, dus ben erg blij met een paar goede nachten.

noodgeval of enorme zak met geld😂
Verder nergens voor, nooit goed tegen gekunnen. Vond dat met kleine kinderen al lastig.

Voor noodgevallen uiteraard.Als er iets met iemand dierbaars is. Als mijn kinderen me nodig hebben altijd. Om nog een keer te kunnen knuffelen en/of spelen met mijn geëmigreerde Dom. Of voor een nachtelijke start van een mooie reis. Verder helemaal nergens voor. 

alleen voor een noodgeval verder niets .

Ik ben altijd even heel boos als iemand mij wakker maakt snachts, ook al is het bijvoorbeeld om een vlucht die ik moet halen. Maar ik trek redelijk snel weer bij en kan ook prima met wat minder slaap een leuke dag hebben. Zo’n natuurverschijnsel als het noorderlicht mag je mij gerust voor wakker maken, of als er iets anders leuks te zien is. 

Dolfje schreef op 01-03-2023 om 07:52:

Eigenlijk ook nergens voor maar midden in de nacht opstaan om op vakantie te gaan doe ik graag. Verder moeten ze me met rust laten. Slaap al zo slecht.

Oh ja, dit ook. Toen wij naar Barcelona gingen, ging de wekker om 4.00. Was even niet leuk maar een paar uur later zaten we boven de wolken dus dat was het wel waard

Reageer op dit bericht

Op dit topic is al langer dan 4 weken niet gereageerd, daarom is het reageerveld verborgen. Je kan ook een nieuw topic starten.