Huiskamer Huiskamer

Huiskamer

Vraag v.d. dag 1/2/23: Wat zou je allemaal gaan doen als je 3 maanden vrij en geen verplichtingen had?


Sassenach

Sassenach

01-02-2023 om 07:47 Topicstarter

Ik zou dan een lange rondreis willen maken door Australië. 

dat hangt er vanaf of dat met mijn huidige energie is of mijn vroegere Met mijn huidige namelijk niet veel anders dan nu 😂

Met mijn vroegere, alles waar ik nu van droom
- naar de kapper
- paar dagen naar een wellness center (ik denk Bad Nieuwschans)
- Op vakantie naar Ierland en daar heel veel wandelen 
- Mijn nichtjes heel vaak opzoeken
- Mijn vrienden opzoeken die ik nu veel te weinig zie
- Naar allemaal toffe concerten
- Naar toffe feestjes
- En tussen al die drukte hele dagen niks doen en genieten van het feit dat ik energie heb, maar er niks mee hoef
- en heel veel borduren

Sassenach schreef op 01-02-2023 om 07:47:

Ik zou dan een lange rondreis willen maken door Australië.

Ja ik ook wel.

Ik ben nu 4 maanden vrij, ik moet wel nog even bevallen over een paar weken. En een opleiding volgen....
Dus helemaal 'niks', zo voelt het niet. Wat ik nu gepland heb: kapper en pedicure. De boodschappen doen is inmiddels al een hele opgave geworden...

Als ik niet zwanger zou zijn, dus geen lichamelijke ongemakken zou hebben: dagjes weg: winkelen, musea, dierentuin, uit lunchen. Misschien nog een weekje weg. 
Als budget het zou toelaten: lang en ver op reis. 

Ik zou in elk geval heel uitgebreid bij mijn vriendin in Amerika op bezoek gaan, en dat combineren met een paar weken Mexico. Verder zou ik het volgende stadium van de verbouwing daarin plannen en veel zelf doen. Dan is het denk ik al op, maar zo niet dan wil ik nog wel met de trein naar Portugal. 

Met een vriendin een lang weekend weg, met wellness. Staat al zo lang op ons lijstje maar het komt er niet van.
Verder wat mensen bezoeken die ik al te lang niet gezien heb.
Alvast gaan winkelen voor mijn verhuizing.

Ik denk altijd dat ik het heerlijk zou vinden om al die tijd thuis te zijn en te rommelen en te tuinieren, maar de praktijk leert dat ik daar na 2/3 weken héél narrig van word Vandaar dus dat ik die maanden redelijk vol plan. 

(Mits ik dan ook weer gezond ben): reizen! Dat mis ik zo sinds ik kleine kinderen en een vaste baan heb.

3 maanden gaan fotograferen in een mooi land/gebied. Liefst met veel bossen en heuvels. 
Nieuw zeeland lijkt me prachtig.

Lekker aanrommelen thuis. De tuin aanpakken, dak isoleren, schuur isoleren, kast bouwen. Veel trainen met de pup. Vaker naar sportschool. Mijn studie weer oppakken. 

Gek genoeg heb ik helemaal geen zin in reizen, te veel gedoe. Terwijl ik toch vroeger de halve wereld ben rondgetrokken met mijn rugzak. Misschien was dat genoeg.
En ik vind het thuis tegenwoordig heel fijn. 

Thuis de boel lekker aanpakken,tuin en huis onderhoud. Lang reizen hoef ik niet maar, zo maar weekje of wat weg zonder dat ik vanalles moet regelen qua inval. Dat lijkt me heerlijk. Dat is nu op het werk echt plannen en lastig.

Ooh, ik zou een lange rondreis maken met de auto door Scandinavië in de winter. Finland, Noorwegen, Zweden. Naar het noorden en het noorderlicht zien. Lekker wandelen, wildkamperen en in simpele hutjes slapen.

Ik ga er natuurlijk wel vanuit dat ik voor die 3 maanden vrij een flinke zak geld heb  Dus ik zou wel een mooie reis gaan maken, Australië en Nieuw Zeeland want dat komt er anders niet van. 3 maanden niks plannen en thuis blijven zou ik een soort van zonde van de tijd vinden.

Vroeger heb ik dat wel eens gedaan, tussen twee banen in toen ik inderdaad nog helemaal geen verplichtingen had. Dat was een heerlijke periode, en eigenlijk heb ik helemaal niet zoveel gedaan toen. Lekker wat dagjes weg, veel buiten zijn, veel bij vrienden langs en samen bijvoorbeeld lunchen. Binnenkort ga ik 4 maanden met verlof, maar dan moet ik ook bevallen en ik kan mij voorstellen dat de baby daarna wel wat aandacht wil. Ik kijk er wel naar uit, lekker wandelen met de kinderwagen. Wat activiteiten ondernemen niet te ver van huis. Bij familie en vrienden langs.

Ik zou lekker veel thuis aanrommelen, elke dag hardlopen of wandelen. Krachttraining doen in de sportschool. Alleen op vakantie een paar dagen. Met het hele gezin paar dagen weg. Vrienden en familie bezoeken. Winkelen, lezen, bakken, puzzelen, vrijwilligerswerk, slapen, sauna.

Reageer op dit bericht

Op dit topic is al langer dan 4 weken niet gereageerd, daarom is het reageerveld verborgen. Je kan ook een nieuw topic starten.