Huiskamer Huiskamer

Huiskamer

Vraag v.d. dag 1/12/22: Hoeveel tattoos heb jij?

Heb jij je lichaam versierd met een tattoo ? Zo ja, wat is de reden dat je een tattoo wilde? Zo nee, waarom heb je er geen? 

En vertel gerust meer over de tattoos die je hebt als je daar verder iets over kwijt wil.

Peiling

Hoeveel tattoos heb jij?
117 stemmen
63%
15%
17%
4%

(nog) geen. Weet al jaren welke tattoo ik wil maar twijfel over de plek. En dus ben ik tattooloos 

ik heb er 2. Ze zijn erg herkenbaar en uniek dus ik hou het vaag. De ene is van mijn hond ontworpen naar een idee van mij door een goede vriendin. En de andere heb ik zelf getekend en dezelfde vriendin heeft m afgemaakt en strak getekend.
Ik zou er nog wel meer willen maar wat..

1 grote die over mijn schouder naar mijn rug loopt. Ik vind 'm niet heel mooi meer en als ik er geld voor over heb dam wil ik 'm laten coveren.  

Geen. Ben er het ‘type’ niet voor, vind het niet bij me passen. Ik kan tattoos bij iemand anders wel heel mooi vinden. Maar voor mezelf, nee… (net als mijn hele familie en vriendenkring, die voor zover ik weet, geen tattoos hebben)

Ik heb er geen.
Weet niet of ik het ooit zou nemen, maar als ik iets zou doen, zou het iets voor/van/over de kinderen zijn. Niet hun namen, maar misschien hun letters mooi samenverwerkt of een symbool dat voor hun staat of iets dat zij hebben getekend. 

Sassenach

Sassenach

01-12-2022 om 06:58 Topicstarter

Ik heb er geen. Nooit de behoefte gevoeld om er 1 te nemen. Ik ben bovendien niet dol op naalden, dus dat zou dan ook een dingetje zijn geweest. Verder merk ik dat mijn smaak op andere gebieden nog wel eens verandert. Ik zou dus ook bang zijn dat ik een tattoo dan na verloop van tijd niet mooi meer zou vinden.

Geen en dat blijft zo tot ik er niet meer ben.Kan me niet voorstellen dat iemand echt denkt: Daar wordt ik mooier van,  een tattoo op mijn arm/ in mijn nek. Echt zo lelijk. Als iemand aan mij zijn nieuwe tattoo laat zien kan ik weinig positiefs zeggen, niets lelijkers dan tattoos en piercings.

Ik heb er geen en ik zal er in de toekomst ook niet 1 laten zetten. Ik hou er niet zo van al kan ook soms wel begrijpen dat mensen er 1 nemen omdat ze dierbaren willen eten of zich iets bijzonders willen herinneren.

Één, en ik heb er spijt van. Jeugdzonde.
Ik wil hem het liefst weghebben, omdat er ook gewoon gif in die inkt zit, wat ik 35 jaar geleden niet wist. 

Ik ben gaan googlen of dat wel veilig kan, en las bij het kwf dat weglaseren er voor kan zorgen dat er juist kankerverwekkende stoffen vrij komen. Dus ik laat hem maar zitten tot ik zeker weet dat er een methode is waarmee het verwijderen veilig kan.

Geen en dat blijft denk ik nu ook zo .
Heb wel kinderen met tattoos 😀

Geen, ben er ook geen type voor. Ik vind het bij sommigen mooi staan, maar bij een heleboel ook niet. 

ShowyHummingbird30

ShowyHummingbird30

01-12-2022 om 07:14

Geen. En er komt er ook geen. Ik vind ze ook lelijk bij anderen.

ShowyHummingbird30

ShowyHummingbird30

01-12-2022 om 07:15

Magnoliatakje schreef op 01-12-2022 om 07:03:

Ik heb er geen en ik zal er in de toekomst ook niet 1 laten zetten. Ik hou er niet zo van al kan ook soms wel begrijpen dat mensen er 1 nemen omdat ze dierbaren willen eten of zich iets bijzonders willen herinneren.


Geen . Mijn dochter heeft er een op haar been laten zetten toen ze 18 was , maar daar kreeg ze jaren later spijt van .  Na 8 laserbehandelingen ( en veel geld ) is het nog niet helemaal weg , wel vervaagd.

LostJellyfish83

LostJellyfish83

01-12-2022 om 07:54

Geen. Ik had ze wel gewild, maar ik ben allergisch voor het metaal wat in veel inkt zit dus ik ga het risico niet nemen. Jammer hoor, ik hou er wel van. 

Reageer op dit bericht

Op dit topic is al langer dan 4 weken niet gereageerd, daarom is het reageerveld verborgen. Je kan ook een nieuw topic starten.