Huiskamer Huiskamer

Huiskamer

Voor de winterliefhebbers, het zomer mopper topic!

Op Viva was er zo'n soort draadje en ik vond dat altijd erg fijn. De zomer vind ik namelijk vreselijk en het was fijn om met gelijkgestemden hierover te kunnen mopperen zonder dat er een zomerliefhebber kwam vertellen hoe lekker en fijn die zomer en warmte toch is. Ik kon hier niet zo'n zelfde soort draadje vinden dus heb ik deze maar geopend!!


stokstaart

stokstaart

15-05-2022 om 11:04 Topicstarter

Ik vind het namelijk nu al weer te warm, ik zou heel graag een bak regen willen en wat meer koelte.
Gelukkig ben ik verhuist want mijn vorige huis was helemaal verschrikkelijk, daar konden de ramen niet open wat redelijk bizar was.
De poes is het overigens NIET met mij eens, die zit het liefst 24/7 op het balkon.

PriceyRook54

PriceyRook54

15-05-2022 om 11:59

Haha ik kom niet meepraten hier, maar moest lachen om je kat. Onze buitenkat is net zo, die gaat tegen 5u naar buiten en is pas rond middernacht weer (uitgehongerd) thuis. 

LostJellyfish83

LostJellyfish83

15-05-2022 om 12:11

Present! 
Op vakantie vind ik zon en warmte nog wel lekker,  want daar is dan de zee of het zwembad om je af te koelen, maar hier in Nederland.... Benauwd, snikheet, ik word daar beroerd van 🥵 En dan van die juichende weerberichtmensen: "we hebben nog een week heeeeerrrrrrlijke temperaturen voor de boeg van minstens 25 graden, een landelijke hittegolf.  Hoera! ". Ga toch weg joh. 

 Ik ben altijd blij als het herfst wordt. Dat is mijn favoriete seizoen 😍

MRI

MRI

15-05-2022 om 12:13

stokstaart schreef op 15-05-2022 om 11:04:

Ik vind het namelijk nu al weer te warm, ik zou heel graag een bak regen willen en wat meer koelte.

Ik ook, geef mij maar een zomer als vorig jaar. 

LostJellyfish83

LostJellyfish83

15-05-2022 om 12:15

MRI schreef op 15-05-2022 om 12:13:

[..]

Ik ook, geef mij maar een zomer als vorig jaar.

Ja, die was lekker! 

Ik vind het ook maar 10x niks. Ik verdraag die warmte niet. Als ik alleen al 10 minuten buiten ben geweest en weer binnenkom, dan moet ik gewoon even bijkomen. Heb dan ook vaker hoofdpijn dan normaal. Wat ik dus echt niet snap is dat mensen in de zon kunnen zitten zonder knallende hoofdpijn te krijgen. Ik hoef het niet eens te proberen.

stokstaart

stokstaart

15-05-2022 om 12:20 Topicstarter

Jaa, de zomer van vorig jaar!!!
 
@Ainne, ik moet ook erg lachen om de poes.   Andere poes is het met mij eens hoewel ze ook wel lekker in de zon kan soezen

stokstaart

stokstaart

15-05-2022 om 12:21 Topicstarter

@Zeester, ik word inderdaad ook echt ziek van de warmte. Lamlendig, buikpijn en vaak diarree en inderdaad hoofdpijn.

MRI

MRI

15-05-2022 om 12:22

Ik kan er ook zo duf van worden, warmte. Onder de twintig graden heb ik veel meer energie. 

MRI

MRI

15-05-2022 om 12:23

dubbel geplaatst

Ik was present op het andere forum met dit onderwerp, en waarom ook niet hier. Lekker klagen over het veel te warme weer, kan ook op twee fora! 
Waar ik me altijd het meest aan erger, is dat je volgens de goegemeente "lekker moet genieten van dit weer". Zelfs de weermannen-en vrouwen van de journaals doen hier aan mee. 
Ik geniet van regen, en wind en lekkere donkere lange dagen. ( als ik 30 jaar jonger was emigreerde ik naar IJsland of Noorwegen). 

Ik hoop op een spoedige weersomslag en een koele zomer! 

Ik ben nu nog niet zo fanatiek in mijn haat omdat het nog niet overal in zit. Die hitte in je lijf, in de gebouwen, in je handdoek als je je afdroogt na een verfrissende douche waardoor je gelijk weer klam  bent. Ik vínd het afschuwelijk! Overigens ben ik echt een zeikerd, want heel koud vind ik ook niet fijn. Ik hou van gematigd weer waar je lekker een vestje naar believen aan of uit kunt doen. En die weermensen moeten inderdaad gewoon lekker hun mening voor zich houden 😄.

Ik schrijf mee! Ik merk dat ik het echt al wel lastig heb. Met die enorm lange dagen, met de voorspellingen van komende week, met het hysterische gedoe over die voorspellingen. Het is al weer te warm in huis, ik slaap al weer slechter. En we zitten pas in mei; juni en juli moeten nog komen.

Ik hou van elk weertype maar voor de rest ben ik een moeilijk mens. 
Ik pas me echt aan elk weertype aan en vind dat allemaal goed. Wil niet zeggen dat ik echt heet weer niet ongemakkelijk vind. Een mens weegt precies 100 kg meer en alles wat je doet is teveel. 

Wat ik raar vind is dat ik bijvb op de radio de dj's hoor zeggen: jongens het wordt geweldig (goed) weer: volgende week 30 graden en meer. Ik vind dat niet echt goed weer maar het lijkt - als ik ze zo hoor - dat 30° goed weer is en 40 graden nog beter weer. Zo zie ik het nu ook weer niet. 

Extreme koude daar kan ik ook goed tegen en dat heb ik in de winter zelfs een keertje graag. Ingeduffeld buiten: muts, sjaal, warme jas, handschoenen en beenverwarmers met botten. Heerlijk.

Ik wens alle zonnehaters of tenminste alle héél-warm-weer-haters veel sterkte toe en eet maar geregeld een ijsje om toch wat koudegevoel te ervaren.

Warme (*) groeten! 

(*) warm in de zin van hartelijk, ik kon 'm niet laten liggen.

GrandioseZebra62

GrandioseZebra62

15-05-2022 om 12:57

CharlieB schreef op 15-05-2022 om 12:55:

Ik schrijf mee! Ik merk dat ik het echt al wel lastig heb. Met die enorm lange dagen, met de voorspellingen van komende week, met het hysterische gedoe over die voorspellingen. Het is al weer te warm in huis, ik slaap al weer slechter. En we zitten pas in mei; juni en juli moeten nog komen.

En wat denk je van augustus? Dat vind ik altijd zo’n vieshete maand. 

Reageer op dit bericht

Op dit topic is al langer dan 4 weken niet gereageerd, daarom is het reageerveld verborgen. Je kan ook een nieuw topic starten.