Huiskamer Huiskamer

Huiskamer

Stuur jij nog fysieke kaarten of doe je dat allemaal online ?

kaartje-2.jpgPost-NL wil brievenbuspost niet meer vijf dagen per week bezorgen .
Dit komt onder andere doordat de hoeveelheid briefpost afneemt.
Mijn vraag : Stuur jij eigenlijk nog echte handgeschreven kaarten ?
Vind je zelf een kaart krijgen nog leuk ?

Een fysieke kaart per post bij bijzondere gelegenheden voelt toch anders dan een appje , vind ik. En dat niet alleen met kerst .


Ja, en ik stuur ze bewust niet met kerst maar regelamatig gewoon zomaar, en dat wordt heel erg gewaardeerd. Niet alleen door ouderen maar ook door mensen van mijn eigen leeftijd en jonger.

Ysenda schreef op 23-04-2024 om 09:10:

Ja, en ik stuur ze bewust niet met kerst maar regelamatig gewoon zomaar, en dat wordt heel erg gewaardeerd. Niet alleen door ouderen maar ook door mensen van mijn eigen leeftijd en jonger.

Ja dit. Hier precies zo.

regelmatig, maar wel bijna altijd via Greetz of Kaartje2go

Altijd bij verjaardagen en regelmatig ook tussendoor. Altijd handgeschreven. En niet alleen naar de 60+ers in mijn omgeving, juist ook veel leeftijdsgenoten waarderen een kaartje steeds meer. 

Ik vind het ook leuk om een passende kaart uit te zoeken. En dan liefst ook met een bijpassende postzegel 

Nee, ik stuur al heel lang geen kaarten meer. Ik heb er altijd al een hekel aan gehad zoals met Kerst of vroeger als je op vakantie ging. 

Buiten kerst zelden. Ik stuur bv wel bij geboorte en huwelijk.

Ohja, vanaf vakantie stuur ik ook altijd kaartjes! 

Verjaardagen afwisselend appje of kaart (ligt eraan wie het is en of ik nog taart kom eten), geboorte/ziek/condoleance/huwelijk/sterkte per post.

Alleen bij bij bijzondere gelegenheden zoals condoleance of geboorte. Verder stuur ik eigenlijk nooit kaarten. 

Condoleance kaarten stuur ik wel nu ik er aan denk. Dat is eigenlijk de enige uitzondering.

Ja, ik stuur kaarten bij verjaardagen, kerst, bijzondere gebeurtenissen, en soms vanaf vakantie. Ik vind het heel irritant dat de post steeds minder bezorgd wordt want dan kun je dus ook geen verjaardagskaart meer sturen.
Vroeger werd de post als een noodzakelijke voorziening gezien, nu is het 'fuck de klant als het geen winst oplevert'.

Condoleancekaarten en beterschaps wensen stuur ik ook.

ja wil het wel meer gaan doen naar niet directe familie, dat doe ik af en toe als ik er aan denk.. Ik stuurde er onlangs een naar stiefmoeder en die was er zo blij mee. Als ik er een stuur met kerst of verjaardagen naar directe familie zijn ze zelfgemaakt inclusief foto's en wil ik dat ze op de schouw kunnen staan. Mijn moeder heeft al een hele verzameling nu staan. Ook voor moederdag en vaderdag stuur ik een kaartje. Mijn broer en schoonmoeder hebben de verzameling ook met trots nog steeds staan. 

Ik krijg ze nog regelmatig een stuur ook wel kaarten. Binnen onze gemeente breng ik ze van zelf even langs, verder weg gaan ze per post. 
Wij hebben in het winkelcentrum drie dorpen verderop een solow waar ik vaak 30 kaarten haal voor een luttel bedrag.  Dan zijn de kaarten 40 cent per stuk ongeveer.  Dan heb ik altijd wat liggen als ik nu acuut iets moet sturen naar iemand die wel wat suport kan gebruiken bij ziek, zeer en ander leed. 

Wij sturen redelijk veel kaartjes en mijn vrouw verkoopt ze ook op markten of op bestelling.

Reageer op dit bericht

Op dit topic is al langer dan 4 weken niet gereageerd, daarom is het reageerveld verborgen. Je kan ook een nieuw topic starten.