Huiskamer Huiskamer

Huiskamer

(on)handige ontwerpen

Mij zijn enkele ontwerpen opgevallen die mij erg onhandig in gebruik lijken.

We beginnen met dit hondenzitje voor op de fiets :

dog_seat_bicycle_mount_buddy_r_1629009409_466a9b5e.jpg

Het zit aan de zadelpen vast.  Maar ik vraag me af hoe je als vrouw nou op je fiets moet stappen.

Een tweede onhandig artikel lijkt mij het 'instap-bad' .   Hier kun je inderdaad makkelijk in-en- uitstappen, maar alleen als het bad leeg is.

hsk-dobla-170-rechts-nieuw.jpg

Dus je zit te klappertanden in een leeg of leeglopend bad.  Lijkt me niet comfortabel.

Het derde wat ik gevonden heb ik deze vloerwisser.

Vloerwisser_met_telescopische_steel_%2B_microvezel_doek_123schoon_huismerk_SDR00037_big.jpg

Die is zo breed dat hij niet in een normale emmer past.  Als je hem tussendoor wilt uitspoelen moet je hem dubbelklappen, de doek eraf halen, uitspoelen en uitknijpen, doek  er weer opzetten en dan weer rechtklappen.  Begrijp je? 

Nou, dit waren mijn voorbeelden.
Hebben jullie ook van die dingen, waarvan je denkt, waarom waarom waarom?

resize=2000

Deze mixer met die ventilatiegaten die altijd naar je andere hand gericht staan als je bezig bent. Lepel voor lepel de bloem toevoegen wordt een stuifbende in je keuken! Die gaten hadden aan de zijkant moeten zitten. Dat de draaiende motor de warmte kwijt moet dat snap ik, alleen de plaats voor die ventilatiegaten is niet zo handig gekozen.

Dat bad lijkt me ook de hel. Wetend wat ik als 56 jarige al voor beperking heb met op de grond zitten wordt dit bad geen redding voor mij om weer eens lekker in bad te gaan. Ik kan niet gaan zitten en niet meer overeind komen om eruit te komen. Been over de rand lukt nog wel maar zitten in dat bad daar heb ik een verhoging voor nodig. 

?appId=21791a8992982cd8da851550a453bd7f&quality=0.9

Ik vind het zo raar (oké hele auto is raar) dat de handvaten voor het raam zitten. 

Als vrouw kan je toch ook gewoon opstappen met een zwaai achterlangs? Ik snap het probleem niet Niks onhandigs aan, vind ik.
Dat bad lijkt me ook geen probleem. Ik blijf sowieso vaak in bad zitten tot het water weg is gelopen. Even lekker afkoelen juist, heerlijk! Niks blauwbekken, zorgen dat de badkamer warm genoeg is. Ik moet wel zeggen dat ik heel heet badder. Zweet me na 3 kwartier te pletter in bad, dus dan is afkoelen juist lekker.
En die zwabber is ook geen probleem hier, ik heb er zo 1. Pak hem er inderdaad af om hem goed uit te spoelen en dan weer opnieuw er omheen. Juist in een emmer met al vies water vind ik niet echt fris. Ik spoel hem af onder de stromende kraan, met schoon water ipv soppen in vies water.

Als je een beetje een buik hebt, pas je dan nog wel op het zadel achter dat hondenzitje?

Handig: paar jaar geleden op vakantie in UK kennis gemaakt met pannen met afgiettuit. Toen hier niet betaalbaar gevonden hier. Nu dolblij met pannen met afgiettuit van de Blokker.

Dat bad stap je in, je doet de deur dicht en zet de douche aan dan loopt het vol. Daar zie ik het probleem niet zo van.
Van die zwabber trouwens ook niet. 

Die zwabber heb ik ook, helemaal prima 👍🏻

SpiritedMagpie74

SpiritedMagpie74

10-11-2023 om 21:36

Bij "waarom-waarom" moet ik vooral denken aan die pop, waarbij het batterijen-vakje op de plek zat van d'r poes... 🤣 

Reageer op dit bericht

Op dit topic is al langer dan 4 weken niet gereageerd, daarom is het reageerveld verborgen. Je kan ook een nieuw topic starten.