Huiskamer Huiskamer

Huiskamer

Kerstpakketten topic

Ik open nu alvast een kerstpakketten topic. Zolang duurt kerstmis immers ook niet meer ūü饬†

Wat krijg je dit jaar met de kerst, een fysiek kerstpakket met bijvoorbeeld lokale lekkernijen, een waardebon, kerstmarkt met kraampjes om zelf iets samen te stellen*, een uitje/weekend weg of kerstborrel met de afdeling, uitbetaald als extra loon, misschien helaas wel niets.

Kerstpakket toppers en floppers uit het verleden zijn welkom. 

* Bij z’n marktje zou je ook willen delen waar je uit kon kiezen. Niet verplicht uiteraard 
 


MidasWolf

MidasWolf

10-12-2023 om 15:18 Topicstarter

Waarschijnlijk mogen wij bij het bedrijf waar ik werk, net als vorig jaar kiezen uit 3 of 4 kerstpakketten. Ik vind dat een luxe er is op die manier bijna altijd wel een kerstpakket wat het meest bij je past.

In die 4 pakketten  zat globaal onder andere in:

Waardebon en iets van de bakker. 
Pakket met lokale lekkernijen ook iets van  lokaal bier.
Pakket met kerstdecoratie.
pakket met o.a spelletjes en borrelhapjes met een fles wijn en wat bier. 

Zo afgesteld dat de waarde ongeveer gelijk is.

Diegene die het kerstpakket normaal gesproken mee helpt regelen heeft niet zo lang geleden een andere baan genomen, dus benieuwd of we nu  iets heel anders tegemoet gaan zien. Ik weet niet hoelang zoiets van te voren besteld/ aangemaakt wordt. Voor nu gaan we het meemaken. 

Waarschijnlijk krijgen wij weer een bon waarmee je wat kunt uitkiezen op een website. Wel jammer, ik vind die kerstpakketten met verschillende thema's veel leuker.

wij krijgen een waardebon twv 100 euro met een doosje bonbons/chocolaatjes erbij. 

kerstpakket voor de gastouder/oppasouder is klaar (met muesli, nootjes en mooie bakjes). 

Donderdag pakket op werk, ze hebben de maten van de doos al doorgegeven met de instructie "kan op de fiets mee dus kom niet met de auto voor het kerstpakket"  ik ben benieuwd. 

Heb hem al gehad mocht op een kerstmarkt wat uitzoeken. Heb een boekenbon mee genomen 

Nog niets gezien. Vorig jaar een bon die ik heb omgezet naar een goede boek- en cadeauwinkelbon in de buurt.

Het ergste ooit was een Frieslandpromotiepakket van de Rijksuniversiteit Groningen. Een boerenzakdoek aan een stok met daarin een minikaasje, een minipotje mosterd en een miniflesje beerenburg.

Het leukste was ook van de Rijksuniversiteit Groningen. Een vogelhuisje waar we  jaren plezier van hebben gehad.

Halervege het jaar van werkgever veranderd en geen idee of we iets met kerst krijgen. 

Grootste kerstpakketflopper was een boek met recepten die waren ingezononden door medewerkers en vrijwilligers. Zat verder niks bij.  Boek is bij vele gelijk in de papierkliko beland (of waren op het werk blijven liggen)

Zoon heeft kerstpakket gisteren al gehad van zijn bijbaan. Mooi pakket met alleen etenswaar, dus zijn vriendin op kamers is blij met veel eruit  
Leuk om te zien dat ze daar blij mee zijn en geen onnodig hebbedingetje krijgen. 
Ik mag woensdag naar de kerstmarkt van het werk. Vorig jaar oa hele grote sjaal uitgezocht die al heel goed dienst heeft gedaan. Hij is al 2 x mee geweest op vakantie,afgelopen week nog en dient als deken,kussen,warmte etc. Dus kijk dit jaar voor nog een kleur

een digitale bon van ‚ā¨50, ik heb die van de afgelopen jaren ook nog dus ik ga dit jaar iets groots uitzoeken.

MidasWolf

MidasWolf

10-12-2023 om 16:21 Topicstarter

Ik heb na mijn bijbaan nog een aantal jaren bij dezelfde franchise supermarkt eigenaar gewerkt, die onder een van de grotere supermarkt ketens viel.

Mijn eigen kerstpakketflop tot nu toe is van die werkplek. Dat was een zelfgemaakte waardebon in een word document, die alleen te besteden was in zijn eigen winkel. Op zich dat je zelf de keuze kon maken in het samenstellen was niet heel gek.

De (nare) bijsmaak zat hem voor mij er meer in dat hij er toch weer mee verdiende, aan de door hem  te geven waardebon doordat je deze alleen daar kon besteden. Ik had ook het idee dat deze gewoon in een word  document opgeslagen stond en zo het jaar erop weer gebruikt kon worden, met enkel een nieuw jaartal erop. Voor mijn gevoel kwam hij er zo wel makkelijk mee weg. 

Geef dan  eerder een algemene waardebon die op meer plekken te besteden is, dat komt vind ik socialer over.


* Liever dit bericht niet quoten. 

Voor de zoveelste keer op rij een Tinteling (of een bon van die soort). Ik vind het heus wel leuk en het is een cadeautje, maar ik heb heimwee naar de pakketten van vroeger. Die je van die punten ook wel kunt bestellen, maar dat doe ik dan ook weer niet.
Vorig jaar heb ik een wafelijzer besteld dat ik drie keer heb gebruikt. Deze keer wordt het waarschijnlijk een bol.com bon of zo.

3jaar geleden kregen we klavertjes waar mee je op een site vage dingen uit kon zoeken. Waarvan bijna alles meer klavertjes waren dan we hadden gehad.
jaar daarna een bon van 15 euro.
Vorig jaar  kwam er ineens helemaal niks niet eens een kerst kaart of zo. Na klachten van collega’s werd er gezegd de nieuwe baas doet niet aan kerstpakketten. Daar is best veel gedoe over geweest. 
Dit jaar kregen we een mail dat we deze maand allemaal een waardebon krijgen als blijk van waardering. Staat niet in dat het voor kerst is. Denk dat dit is ipv een kerst attentie.

Geen kerstpakket,maar daarvoor een 14e maand....

Dit jaar krijgen we weer een code voor een webshop, heel fijn. Kan ik lekker doorheen scrollen en favorieten aanmaken. De etenswaren zijn aan mij meestal niet besteed, wegens allergie. Alcohol gaat naar de buren. Het meest kijk ik uit naar de ‚Äėdertiende maand‚Äô. Al is dat strikt genomen geen kerstpakket.

Ik maak zelf kerstpakketten om weg te geven, de voorpret daarvan vind ik nog leuker dan iets uitkiezen voor mezelf. Op verzoek heb ik de nodige boekleggers gehaakt en laadsnoertjes en lichtsnoertjes omgehaakt. Lang voorpret van gehad met elke haaksteek  en ik vul het pakket verder met alles waarvan ik weet dat de ontvanger het leuk gaat vinden. 

550x588.jpg

MidasWolf

MidasWolf

10-12-2023 om 17:20 Topicstarter

ToetieToover schreef op 10-12-2023 om 17:12:

Dit jaar krijgen we weer een code voor een webshop, heel fijn. Kan ik lekker doorheen scrollen en favorieten aanmaken. De etenswaren zijn aan mij meestal niet besteed, wegens allergie. Alcohol gaat naar de buren. Het meest kijk ik uit naar de ‚Äėdertiende maand‚Äô. Al is dat strikt genomen geen kerstpakket.

Ik maak zelf kerstpakketten om weg te geven, de voorpret daarvan vind ik nog leuker dan iets uitkiezen voor mezelf. Op verzoek heb ik de nodige boekleggers gehaakt en laadsnoertjes en lichtsnoertjes omgehaakt. Lang voorpret van gehad met elke haaksteek en ik vul het pakket verder met alles waarvan ik weet dat de ontvanger het leuk gaat vinden.

550x588.jpg

petje af, dit is heel leuk gemaakt. Zoiets is leuk om te krijgen, ook al zou je niet veel boeken lezen.

Reageer op dit bericht

Op dit topic is al langer dan 4 weken niet gereageerd, daarom is het reageerveld verborgen. Je kan ook een nieuw topic starten.