Huiskamer Huiskamer

Huiskamer

Ja/Nee (Digitale)koopzegels sparen

Ik zag het boodschappen topic voorbij komen. 

Sparen jullie op dit moment (digitale) koopzegels bij de supermarkt. Is er nog een bepaald doel om aan uit geven bij het inleveren. Worden de zegels bij niet digitaal sparen ook opgespaard of direct in het boekje geplakt.

Voor invullen van de poll: Ik bedoel geen actiezegels voor uitjes, voetbalplaatjes, planten, servies enz. 

Peiling

(Digitale)Koopzegels sparen
45 stemmen
62%
38%

Ja, wij sparen koop zegels van de AH. Voorheen lieten wij deze een keer per jaar uitbetalen vlak voordat wij op vakantie gingen. Op die manier hadden we wat extra contant geld.

Nu het gestort wordt op de rekening laten we uitbetalen zodra er een boekje vol is. Geld gaat dan op de spaarrekening. Het heeft geen specifiek doel meer.

MidasWolf

MidasWolf

29-04-2024 om 08:29 Topicstarter

Ja, ik spaar koopzegels, dit doe ik nog met de papieren boekjes, omdat ik dat fijner vindt dan digitaal. Ben een alleenstaand huishouden dus het sparen gaat niet heel hard. Het wordt gepaard bij de plus.
Meestal probeer ik het snel in het boekje te plakken om te voorkomen dat zegels verloren gaan. Wat vrij goed lukt want de zegels die weg zijn, is echt te verwaarlozen.

Ondanks dat ik alleen ben heeft het koopzegels sparen voor mijn gevoel zin.  Het gaat enkel langzamer. De winst is dan wel enkel voor mij 

Ik heb er nog geen exact doel mee voor ogen, ook omdat het gespaarde bedrag niet heel hoog is ongeveer € 200 nu. 
In mijn geval is het niet een heel spannend bedrag.Het is altijd meegenomen dat besef ik ook.

*Als dat bedrag privé is mag natuurlijk ook. 

Wij sparen onlinevia de appie. Sinds kort kan je daar dan ook weer je boodschappen mee betalen. Ik zie het als een soort extra korting die je opbouwt.  

Nee. Ik kom te weinig bij AH om hieraan mee te doen.

Wij sparen bij de appie en laten het uitbetalen voordat we bijv op vakantie gaan. Toen we met kerst veel gasten hadden heb ik een paar boekjes ‘ingeleverd’  bij de boodschappen, zo bleven we binnen het boodschappen budget. We hebben premium dus sparen dubbel, voelt altijd als een leuk extraatje.

Nee ik doe het niet.

Mijn moeder vroeger wel zij leverde boekjes in rond verjaardagen en kerst.

LydiaDietz schreef op 29-04-2024 om 08:30:

Wij sparen onlinevia de appie. Sinds kort kan je daar dan ook weer je boodschappen mee betalen. Ik zie het als een soort extra korting die je opbouwt.

Dit. En wij hebben ook premium, dus dubbel zo snel sparen.

Bij de Jumbo sparen we ook, maar daar komen we veel minder, alleen voor vergeten boodschappen. Daar gaat het dus minder hard, maar daar kan je ook al kleinere hoeveelheden inwisselen terwijl je wel winst maakt. Is wel een gedoe, die app werkt nooit op het moment supreme... dus dat doe ik nooit als het druk is.

Nee, maar ik spaar wel punten bij Jumbo. Twee keer per jaar krijg je daar 5 euro korting mee en ik krijg ook regelmatig de vraag of ik punten wil inwisselen voor een product dat ik dan koop.

MidasWolf

MidasWolf

29-04-2024 om 09:02 Topicstarter

Malm schreef op 29-04-2024 om 08:39:

Wij sparen bij de appie en laten het uitbetalen voordat we bijv op vakantie gaan. Toen we met kerst veel gasten hadden heb ik een paar boekjes ‘ingeleverd’ bij de boodschappen, zo bleven we binnen het boodschappen budget. We hebben premium dus sparen dubbel, voelt altijd als een leuk extraatje.

Dat is waar ook, bij de AH heb je die optie, ben alleen en kom daar heel weinig.
Voor een gezin is het leuk sparen. 

Nee, dat vind ik erg arbeidsintensief. Telkens alles bij één winkel kopen om daarvoor een heel geringe korting te krijgen. Telkens scannen of plakken.

Ja, ik spaar bij de bezorging door AH premium en bij de Jumbo als ik daar ben. Beide digitaal, papieren zegels hebben ze hier niet meer. 

Ik hou er wel van, je merkt het niet echt bij je boodschappen doen en spaart 'ongemerkt' toch leuke bedragen bij elkaar. 

Ja maar tegenwoordig alleen bij de Ah. 
Meestal leverde ik de boekjes voor de vakantie in. Toevallig afgelopen november het digitaal laten uitbetalen. Nu wil ik weer sparen tot de vakantie volgend jaar maart, dat is dan voor een excursie oid.

Meteen even gekeken en heb nu 255€ 

Hier doen we dus ook online boodschappen en sparen we met premium idd dubbel zoveel. Het is 1 vinkje in de app en verder merk je er weinig van. Geen "gedoe" dus. 

 Ik spaar ook bij de AH, maar tegenwoordig is het uitbetalen gedoe vind ik. Het kan bij ons niet meer bij de servicebalie, maar moet bij de enige overgebleven reguliere kassa, waar ze dan vreselijk moeilijk doen als het over een groot bedrag gaat.

Reageer op dit bericht

Op dit topic is al langer dan 4 weken niet gereageerd, daarom is het reageerveld verborgen. Je kan ook een nieuw topic starten.