Huiskamer Huiskamer

Huiskamer

SophisticatedCaribou75

SophisticatedCaribou75

09-04-2022 om 07:59

Ja / Nee - 9 april

Indachtig Ja of Nee bij Mattie en Marieke 

Peiling

Kinder-Surprise eieren
47 stemmen
30%
70%
SophisticatedCaribou75

SophisticatedCaribou75

09-04-2022 om 08:01

De jongste is er dol op, al zal dat óók door het cadeautje komen.

CavernousSanddollar80

CavernousSanddollar80

09-04-2022 om 08:07

Nee, wij vinden echte chocola lekkerder. Wij als in ook dochter.

Vroeger toen onze zoon jong was vond hij de chocolade niet lekker en de prullen die erin zaten daar vond hij ook niks aan. Hij kreeg dat wel eens maar gelukkig mocht ik de 'verrassing 'gelijk weg gooien want ik heb een hekel aan zooi in huis.

Nee,  vroeger hebben de kinderen incidenteel weeens zo'n ei gekregen maar het maakte geen indruk, noch de chocolade noch de speelgoedjes die erin zat. Waar de 20-er nog weleens vraagt om cheesedippers of nijntje koekjes, omdat ze dat vroeger zo lekker vond hoef ik die eieren nooit met te kopen en dat is gezien de salmonellakwestie nu maar beter ook. 

Heb er leuke herinneringen aan, niet als kind, want toen waren die dingen er nog niet, maar als jong-volwassene vonden mijn vrienden en ik het af en toe helemaal leuk om in het weekend een aantal van die eieren te kopen, de chocolade aten we wel op, maar was niet zo top, maar we hadden gewoon lol in die verrassingscadeautjes die erin zaten en die je dan vaak zelf nog in elkaar moest prutsen. Dan zaten we een half uur lang eieren open te breken en die speeltjes in elkaar te knutselen, en dan kijken hoe veel verschillende je had. Overigens was daarna de lol over en ging de volgende ochtend de hele meuk in de vuilnisbak.

nee, als kind kreeg ik ze niet en nu als volwassene hoef ik ze ook niet. Wat moet je met die troepjes die er in zitten?

Dutchgirly schreef op 09-04-2022 om 09:08:

nee, als kind kreeg ik ze niet en nu als volwassene hoef ik ze ook niet. Wat moet je met die troepjes die er in zitten?

Precies dit, dochter krijgt ze ook niet.

De reepjes Kinder chocolad, die zijn wel erg in trek (bij zowel dochter als mijzelf haha).

Dat is geen chocolade, dus dat hoef ik niet

Hoewel ik het nooit arm heb gehad (voldoende te eten, redelijk met de trends meedoen en enige cadeautjes met verjaardag, sinterklaas en "overgaan"), vonden wij het toch zonde van het geld. Liever had ik iets wat ik zelf had uitgekozen, dus geen verrassingen die meestal de prijs/kwaliteitsverhouding niet haalden.

Soms kreeg ik wel een paasei van chocolade maar dan wist ik al dat het de werkelijke omsmeltwaarde van chocolade niet haalde. Ik zat het ei dan ook zorgvuldig te wegen op mijn weegschaaltje, maar ik vond chocoladeeieren dan toch wel erg leuk om naar te kijken.

ScarceKudu74

ScarceKudu74

09-04-2022 om 11:39

Ja. Mijn kinderen vonden ze geweldig,  vanwege de verrassing.  

In Duitsland halen we nog elk jaar de grote maxi eieren met kerstthema als we daar toch inkopen doen. Dat is een grappige traditie geworden inmiddels 

Ja vroeger, als kind bij opa en oma. Fijne herinneringen aan

Ja, jeugdsentiment! Vroeger kon je van die series sparen. Happy Hippos had je en later krokodillen en kabouters. Niet dat we vaak zo'n ei kregen, want duur. Met Pasen verstopten mijn ouders, naast kleine eitjes, ook een paar Kinder Surprise eieren. Zo leuk. Ik heb die traditie voortgezet bij zoon. Al zitten er tegenwoordig echt vreselijke prullen in. En dit jaar slaan we de Kinder Surprise maar over

Reageer op dit bericht

Op dit topic is al langer dan 4 weken niet gereageerd, daarom is het reageerveld verborgen. Je kan ook een nieuw topic starten.