Huiskamer Huiskamer

Huiskamer

SophisticatedCaribou75

SophisticatedCaribou75

05-03-2022 om 08:15

Ja / Nee - 5 maart

Indachtig Ja of Nee bij Mattie en Marieke 

Peiling

Je kleding voor 's ochtends, 's avonds vast klaarleggen
72 stemmen
28%
72%

SophisticatedCaribou75

SophisticatedCaribou75

05-03-2022 om 08:16

Aangezien het nadenken scheelt in de ochtend, doe ik dat vaak wel.

Wel als ik naar mijn werk moet (4 dagen per week), de rest van de week niet.

Alleen als ik op vakantie ga.

Als ik de volgende dag weg moet wel anders niet.

Ja, sinds ik een keer heel vroeg in de ochtend gebeld ben om meteen te komen en ik als een idioot rond moest rennen om kleren te pakken heb ik altijd mijn kleren klaar liggen om er zo in te springen. Op volgorde van aantrekken zelfs😂
Het geeft smorgens wel rust hoor, en soms wissel ik alsnog van trui.

Nee, maar ik bedenk wel of er iets is wat leuk en schoon is. Niks zo vervelend om in je nakie je kast te moeten doorzoeken en dan maar besluiten of je je shirt-met-vlek moet dóórdragen of iets aan moet trekken wat wel schoon is maar kriebelt of prikt.

Nooit. Ik ga altijd eerst in m'n pyjama naar beneden om te eten enzo. Daarna douchen etc en dan kijk ik dan wel wat ik aan wil.

Ja, ik doe het wel als ik de volgende dag iets ga doen. In vakanties doe ik het niet, ik loop nu al bijna de hele week in m’n pyjama.  

Alleen als ik 's ochtends heel vroeg de deur uit moet. "Heel vroeg" is bij mij voor 7 uur. Dat gebeurt gelukkig niet vaak .

Als ik moet werken wel. De eerste anderhalf uur van de dag ben ik niet vooruit te branden en daarom maak ik het me dan zo makkelijk mogelijk, niet nadenken.

Nee, ik heb 's morgens alle tijd. 

wel als ik moet werken en man heeft late dienst (om de week), anders niet.
Ik bedenk vaak wel wat ik aandoe, dat scheelt ook 

Ik heb sinds mijn epilepsie moeite met winkelen waardoor mijn garderobe lekker overzichtelijk is geworden. Dus er valt niet zoveel voor te bereiden. Meestal draag ik een skinny van Didi die ik in verschillende kleuren heb, met een effen shirt of hemd (ook allemaal hetzelfde model, maar in verschillende kleuren) en daarop een kort zwart jasje of een van mijn vrolijke vestjes van Ivko. Hoge schoenen erbij, afhankelijk van wat ik ga doen mijn wat charmantere of docs. Reuze makkelijk en het past allemaal wel bij elkaar. 

Zomerkleding is een vergelijkbaar verhaal, maar dan draag ik ook wel eens een jurk. Mijn koffer is dus altijd vlot gepakt 

Ik bedenk altijd onder de douche wat ik eens aan ga trekken! 

Nee. Wat ik aan doe hangt af van hoe ik me voel, dus dat bepaal ik 's ochtends 

Reageer op dit bericht

Op dit topic is al langer dan 4 weken niet gereageerd, daarom is het reageerveld verborgen. Je kan ook een nieuw topic starten.