Huiskamer Huiskamer

Huiskamer

SophisticatedCaribou75

SophisticatedCaribou75

30-04-2022 om 07:25

Ja / Nee - 30 april

Indachtig Ja of Nee bij Mattie en Marieke 

Peiling

Boeken lezen
66 stemmen
88%
12%

SophisticatedCaribou75

SophisticatedCaribou75

30-04-2022 om 07:26

Ik kom er niet aan toe, maar dat is een slecht excuus. Geen tijd is vaak een kwestie van geen prioriteit. 

Ja, vaak en veel. Al mijn hele leven m’n grootste hobby. 

lezen vrijwel niet. Mis nu ook de concentratie. Wel luister ik ze momenteel en dat is heel fijn om te doen. Zeker als ik overprikkeld ben

ik luister mijn boeken tegenwoordig. Heerlijk in de trein, bij een wandeling of tijdens het koken.

Zowel luisteren als lezen.

Ja maar wel met pieken en dalen. Soms heb ik periodes dat ik elk vrij uurtje een boek pak, soms heb ik periodes dat ik er niet naar kijk. Beetje hoe mijn pet staat en hoe boeiend ik het boek vind op dat  moment. Heb ik een schrijver naar mijn zin gevonden, dan lees ik in één ruk alles van haar/zijn hand uit.

Nee, ik lees wel heel veel maar voornamelijk tijdschriften en korte verhalen zoals mijn geheim en anoniem. Met een boek maak je mij ook niet blij. 

AttentiveCobra73

AttentiveCobra73

30-04-2022 om 08:24

Ja heerlijk 
Vooral thrillers

Elke avond voor het slapengaan lees ik. Ik neem me voor wat vaker een boek te pakken en wat minder op mijn mobiel te zitten. Dat is overigens gemakkelijker met een ebook, want bij een papieren boek lezen moet het licht aan. Als ik in bed lig met mijn man, en man slaapt al of slaapt nog, kan het licht niet aan en zit ik toch weer op mijn mobiel, zoals nu.

Ik lees in bed op m'n ereader tot ik in slaap val. Voorkeur voor misdaadthriller met een romantisch component. 

Ik las voeger ontzettend veel, heb ook veel boeken in huis. Nu nooit meer, er zijn teveel alternatieven die je even hapsnap tot je kunt nemen en ik merk dat die dingen me ook te onrustig maken om even lekker met een boek in de tuin te gaan zitten. Wel jammer eigenlijk.

Ik las graag, kocht idioot veel boeken, maar door hersenletsel is een heel boek lezen, te lastig geworden. Gelukkig lukken verhalen wel - als ik de rust heb, zoals op vakantie. 'Verrassing' van Etgar Keret heb ik nu al een paar keer uitgelezen. Die gaat ook dit jaar weer mee op reis. Klinkt saai, maar van een goed boek heb je heel lang lol als je het steeds vergeet 

Ja, altijd al veel gedaan en nu nog steeds. En zeker nu met ereader ook wel weer makkelijk om er bij te pakken. Vind het nog steeds heerlijk en lees dagelijks wel, ene dag wel meer dan de andere. 

Zou willen dat ik iets meer tijd had voor boeken. Lees graag maar kan niet, zoals vroeger,  een halve nacht doorhalen om het boek uit te lezen. Las altijd graag thrillers van Patricia Cornwell maar die worden zo belabberd vertaald tegenwoordig dat ze in het Nederlands niet lekker meer weglezen en mijn Engels is goed genoeg maar dan moet ik wel een hoofdstuk achter elkaar kunnen lezen en niet steeds maar een pagina of 2.

Als het lekker weer is lees ik ook overdag in de tuin. 

Reageer op dit bericht

Op dit topic is al langer dan 4 weken niet gereageerd, daarom is het reageerveld verborgen. Je kan ook een nieuw topic starten.