Huiskamer Huiskamer

Huiskamer

SophisticatedCaribou75

SophisticatedCaribou75

18-02-2022 om 06:42

Ja / Nee - 18 februari

Indachtig Ja of Nee bij Mattie en Marieke 

Peiling

Blijf jij vandaag de hele dag binnen vanwege deze storm?
67 stemmen
22%
78%

SophisticatedCaribou75

SophisticatedCaribou75

18-02-2022 om 06:47

Ik heb vanmorgen nog een sportklas die niet is geannuleerd, dus daar zal ik heengaan. Om 12 uur verwacht ik dan weer thuis te zijn en daarna blijf ik binnen.

De lessen van de kinderen op school stoppen vandaag ook om 12 uur. Daar ben ik erg blij om. Zeker vanmiddag gaan wij ons allemaal maar verschansen in huis en hopen op het beste. 

Ik moet gewoon werken. En ik ben er ook niet zo bang voor, al snap ik heus wel dat er een boom op mijn auto kan vallen op de terugweg. Maar door zulke kleine kansen laat ik m’n doen en laten meestal niet beïnvloeden. Mocht het nou echt angstaanjagend los gaan, dan blijf ik wel wat langer op werk tot t luwt. 

Ik ga zo boodschappen doen en dat was het! Er zou een pakje worden bezorgd nog, maar die heb ik verzet. Wil niet dat die bezorger de weg op gaat voor me vandaag hoor. Verder straks nog even de tuin door, kijken of alles goed staat en dan duimen. Ik vind het toch best eng  Dochter hoeft gelukkig niet naar school. Die zit thuis met Corona.

Nee, vandaag werken tot 1500 uur.
Voor de rest hoef ik niet zo veel meer, misschien nog wat boodschappen halen.
Wanneer het echt goed stormt dan doe ik het boodschappen doen wel morgen.

Ik heb een pup van 10 weken oud, zal veel buiten zijn. Maar ik blijf wel tussen de huizen in plaats van onze normale route door de bomen.

Wieder schreef op 18-02-2022 om 07:24:

Ik heb een pup van 10 weken oud, zal veel buiten zijn. Maar ik blijf wel tussen de huizen in plaats van onze normale route door de bomen.

Ah, zo’n kleintje nog. Zorg vooral ook dat de riem (of tuigje) goed vast zit. Lees van gisteren al dat er veel honden vermist zijn, doordat ze zich hebben los gerukt of uit de riem schoten en in paniek zijn weggerend door de wind. Succes vandaag ermee in ieder geval! 

ik ga zo eerst buiten sporten, daarna met dochter op pad, s middags werk ik thuis en s avonds moet ik met zoon naar training. Van dat laatste vraag ik me af of het doorgaat. 

Vandaag niet.

Ik ga rond 09.00 uur mijn boodschappen doen op de fiets en vanavond uit eten. Gelukkig kan ik dan wel met iemand meerijden.

Nu lijkt het nog mee te vallen buiten

Nee, het gaat vanmiddag pas tekeer. Ik woon in het code rood gebied langs de kust. 
Ik zit nu as we speak te wachten op een overstaptrein. 

Nee want moet vanmiddag van 13:30-18:00 uur werken, kan niet thuiswerken.

Heb morgen een jarige en dat werken we toch wel weer vieren.  Zit nu te ontbijten en ga dan op tijd mijn boodschappen doen. Als het vandaf 14.00 misgaat dan blijf ik wel binnen. 

jep, maar ik had toch al niks waarvoor ik het huis uit moest
Hooguit een wandeling, maar ik haal mijn beweging wel uit het een en ander van mijn balkon sjouwen. En sluit me verder lekker op.

Nee, ik moet werken, dus kind moet naar het KDV. Ik werk wel thuis, dus ik hoef hem straks alleen maar te halen.
Misschien hebben we allemaal geluk; Man moet gewoon werken, maar er is een kans dat hij ook in het begin van de middag naar huis wordt gestuurd (onderwijs). Hij haalt zoon dan op, dus zijn we allemaal lekker in huis.

Nee, ik denk dat het hier in het noordoosten ook wel meevalt allemaal. 

SophisticatedCaribou75

SophisticatedCaribou75

18-02-2022 om 08:58

Netherfield schreef op 18-02-2022 om 08:43:

Nee, ik denk dat het hier in het noordoosten ook wel meevalt allemaal.

Op het kaartje gisteren kwam Zuid Limburg er het beste af en zelfs daar wordt het zoals het hier woensdag was. En dat vond ik al een nare storm... Dus misschien voor de zekerheid toch maar je spullen binnen zetten?

Reageer op dit bericht

Op dit topic is al langer dan 4 weken niet gereageerd, daarom is het reageerveld verborgen. Je kan ook een nieuw topic starten.