Huiskamer Huiskamer

Huiskamer

Is er al een kerstpakkettentopic?

TO heeft gezocht, maar nog niets gevonden, dus trapt ze zelf af.

Wij kregen bonnen, lokaal te besteden. Ik heb ze ingewisseld voor een cadeaukaart van een goede boekhandel (twee jaar geldig, i.p.v. anderhalve maand). Meteen ook maar boeken meegenomen. De vulpennen hebben ze blijkbaar niet meer. Wel jammer.

Meestal koop ik geen boeken, ik ben een enthousiast straatbibliotheken fan, maar deze zien er zo mooi uit.


cms_visual_1844486.jpg_1661476218000_722x800.jpg


Poezenmeisje

Poezenmeisje

12-12-2022 om 21:07 Topicstarter

cms_visual_1679742.jpg_1633846583000_300x408.jpg

Wat leuk! Handig, als je bonnen krijgt! Ik krijg een kerstpakket, maar ik neem die pas volgende week vrijdag mee. Het zal wel zo'n 'ouderwets' pakket in een doos zijn. Geeft altijd een leuke vibe bij het uitpakken. 

ik heb nog niks vernomen over een. Kerstpakket op het werk. 
De vraag is of we überhaupt dus of we iets krijgen

Wij kunnen kiezen uit meerdere kerstpakketten, onder andere een boodschappen pakket, een vlees pakket , borrel pakket of een pakket van de bakker met bol.com kaart. 
Ik ga voor het vlees pakket dat kan ik mooi(deels) in de vriezer doen. En dan pakket benut ik het meest. 

Geen kerstpakket, want ontslag genomen en per 30 november werkloos. Maar dat is het beste cadeau dat ik mijzelf kon geven, daar kan geen kerstpakket tegenop! Ik heb mijzelf verwend met een adventkalender.

Ben benieuwd want er zijn mensen die aangegeven hebben of we geen donatie ergens voor kunnen doen. En dat wil ik best maar ik wil ook een kerstpakket. Doneren doe ik toch wel.

Poezenmeisje

Poezenmeisje

12-12-2022 om 21:51 Topicstarter

Doneren is bij ons ook een optie, maar je hebt geen vrije keuze, je kunt uit vier goede doelen kiezen. 

Mijn goede doelen staan er helaas niet bij.

as vrijdag een markt, waar ong 20 ondernemers staan, waar je een kerstpakket zelf kunt samenstellen. Je krijgt een x-aantal munten. Evt kun je zelf nog iets bijbetalen, als je niet genoeg munten hebt. De ondernemers zijn divers van slager, bakker, drogist, wijnhandel, interieur, boekenhandel tot goede doelen en servies. Altijd wel leuk, waarbij we vaak ook nog munten krijgen voor wat eten en drinken (foodtrucks erbij)

Wij hebben dit jaar allemaal een thuiswerkset gekregen (bestaande uit een koptelefoon plus draadloze muis). Je moet een gegeven paard niet in de bek kijken natuurlijk, maar ik vind het echt een dieptepunt. De helft heeft het al liggen, en de rest zou het kosteloos en vanzelfsprekend moeten krijgen van werkgever, niet in de vorm van een kerstpakket. En ik dacht dat vorig jaar slecht was (toen kregen we een sportschool set met bidon, handdoek en weerstandsbanden in kekke kleurtjes).
Nou ja. Volgend jaar beter? 

Poezenmeisje

Poezenmeisje

12-12-2022 om 22:30 Topicstarter

Ergste kerstpakket ooit (van een Groningse werkgever, in 5000-voud). 

Plaatje zoals het werd aangeleverd.

Inhoud: reclame voor Fryslân, een shotje Beerenburg, een minipotje spekvet en een kaas ter grootte van babybel.360x1000x0_limburg-streekmanden-knapzak-1-0.jpg

Poezenmeisje

Poezenmeisje

12-12-2022 om 22:35 Topicstarter

Leukste kerstpakket ooit.

Nestkastje. 
Jarenlang plezier van gehad, tot de verhuizing. Nu een nieuw nestkastje.

Wow renmuis dat is echt schaal inderdaad!

Wij mogen op een website zelf een cadeau uitzoeken.  Ik heb mijn punten aan de linda foundation gedoneerd. Ik doneer al vanalles maar dit jaar hebben arme gezinnen het nog harder nodig. En bovendien voor mij een goede om niet nog meer spullen te verzamelen. 

Bij een werkgever had je keus uit 4 doelen waaraan je mocht doneren. Had met geen van allen iets. Was erg schraal.

TanSwallow86

TanSwallow86

12-12-2022 om 23:14

Bijstand, dus geen kerstpakket, want dat heb je niet nodig als steun trekker , je gaat maar werken met je luie donder, dan krijg je nog wat. 

Andere mensen werken hard voor hun geld

LostJellyfish83

LostJellyfish83

12-12-2022 om 23:18

HarleyQuin schreef op 12-12-2022 om 23:14:

Bijstand, dus geen kerstpakket, want dat heb je niet nodig als steun trekker , je gaat maar werken met je luie donder, dan krijg je nog wat.

Andere mensen werken hard voor hun geld

Zo is dat maar net 

Reageer op dit bericht

Op dit topic is al langer dan 4 weken niet gereageerd, daarom is het reageerveld verborgen. Je kan ook een nieuw topic starten.