Huiskamer Huiskamer

Huiskamer

Hoe hebben jullie elkaar ontmoet ?

Hoe hebben jullie elkaar ontmoet? En waar ? Was het liefde op het eerste gezicht?  Hoe is het verder gegaan ?


Roos55

Roos55

28-12-2023 om 09:40 Topicstarter

Ik heb man in 93 ontmoet . In de disco ❤️ ik zag hem en hij had mij ook al gezien.
ik wist wel gelijk dit is hem .
Waarom ….geen idee 😜
Getrouwd en 3 kinderen rijker .

Ontmoet op 14 jarige leeftijd op de soos (is dat dialect eigenlijk of een woord wat landelijk gebruikt wordt?). Hij zag mij en ging hele avond van alles over mij vragen aan mijn vriendinnen. Ik heb hem toen niet eens gezien. Paar weken later hadden we verkering. Nu 30 jaar verder en nog steeds samen. Zou vandaag als ik hem tegen zou komen, meteen weer voor hem kiezen. Ik ben dankbaar dat we zoveel levensfasen samen door hebben mogen maken. Van onze eerste brommertjes, samen autorijlessen volgen (we schelen maar enkele weken in leeftijd), samen echt volwassen worden, trouwen, kinderen in ons gezin enz. Ik had dat met niemand anders dan met hem willen doen. 

Mijn man was een vriend van vrienden. We kwamen elkaar regelmatig tegen op verjaardagen, feestjes en uitstapjes bij die vrienden. Ik zag hem nooit als potentiële partner, tot hij mij mee vroeg naar een optreden van een bandje in zijn stamkroeg. Daar hadden we het zo gezellig dat ik besloot er maar eens voor te gaan. Inmiddels zijn we 20+ jaar samen 

PerfumedAlpaca84

PerfumedAlpaca84

28-12-2023 om 09:54

In de kroeg, we zaten naast elkaar aan de bar. We zijn samen naar huis gegaan en inmiddels zes jaar samen.

Het was zeker geen liefde op het eerste gezicht, vanuit mij meer een mislukte ONS. Hij is wat ouder dan ik en staat totaal anders in het leven en dat leek me geen goed idee voor een relatie. Maar hij is wel heel leuk, dus dat veranderde langzaam. En nu ben ik daar erg blij mee.

Wandelvrouwtje schreef op 28-12-2023 om 09:54:

In de kroeg, we zaten naast elkaar aan de bar. We zijn samen naar huis gegaan en inmiddels zes jaar samen.

Het was zeker geen liefde op het eerste gezicht, vanuit mij meer een mislukte ONS. Hij is wat ouder dan ik en staat totaal anders in het leven en dat leek me geen goed idee voor een relatie. Maar hij is wel heel leuk, dus dat veranderde langzaam. En nu ben ik daar erg blij mee.

Wat leuk dat het leven zo kan lopen! 

Ik ontmoette hem bij een vriendin toen ik 17 was. Hij kwam mee met haar vriend om een avondje te stappen. We klikten direct en ik voelde me totaal op mijn gemak bij hem. Dezelfde avond zoenden we en de volgende dag belde hij me om mee te vragen op onze eerste date. En nu zijn we 23 jaar verder en hebben we twee kinderen.

Leuk deze verhalen! Ik heb mijn man ontmoet via Tinder. Het was liefde op het eerste gezicht. We zijn nog steeds heel gelukkig samen.

In de allerslechtste kroeg van onze stad. K' ging voor zijn lichaam, daarna zou ik wel verder zien

Nu tien jaar en zich ontwikkelend klompje genetisch materiaal verder.

Mijn huidige partner was mijn huurbaas waar ik een kamer kwam huren. Na een half jaar ging ik eruit en heeft hij geholpen verhuizen naar de nieuwe woning. Daar bij mij een drankje gedaan en is blijven slapen. Sindsdien samen. Hij had mij niet voor niets uitgekozen als huurster zei hij achteraf.

Hij zat thuis op de bank was een vriend van mijn oudste broer. Ik ken hem al vanaf dat ik een jaar of tien was. Ik was dus niet direct verliefd op hem was op die leeftijd nog niet met jongens bezig.
Enkele jaren later werden we wel verliefd op elkaar en we zijn nu al ruim 40 jaar samen hebben twee volwassen kinderen en zijn nog steeds dol op elkaar. Ik zou nu weer voor hem kiezen.

Op een verjaardag van de zwager van mijn zus.
 Zij had toen een relatie met een man die op alle vlakken het tegenovergestelde van mij is.
We konden het goed vinden met elkaar en ondanks dat ik gelijk dacht, dat is ‘r, heb ik daar toen verder niets mee gedaan.

Zij dacht daar anders over, heeft haar relatie verbroken en ondertussen zijn we zo’n 28 jaar verder.

Op de middelbare school. Toen gewoon vrienden. 10 jaar later ben ik naar de stad verhuisd waar hij al woonde. Daar is de vonk overgeslagen en zijn we nu 11 jaar samen. 

Op de vierdaagsefeesten. We hadden afgesproken met gezamenlijke kennissen. Het was geen liefde op het eerste gezicht. Hij zat ook nog in een relatie. Maar we hadden wel gelijk een klik.

tijdens het uitgaan, was eigenlijk op de vlucht voor een ex-scharrel, en botste tegen vriend aan na afloop nummers uitgewisseld en een week later hadden we onze eerste date inmiddels 11 jaar verder 

Tijdens uitgaan na het werk. Hij was de supervisor van mijn ex. We begonnen met een one nightstand, nu 23 jaar verder. Dus seks op je eerste date kan een heel goed idee zijn.

Reageer op dit bericht

Op dit topic is al langer dan 4 weken niet gereageerd, daarom is het reageerveld verborgen. Je kan ook een nieuw topic starten.