Huiskamer Huiskamer

Huiskamer

Heb jij wel eens wat gewonnen?

Regelmatig die je op social media winacties. Of zo'n puzzel in de krant of tijdschrift. 
De prijzen zijn van een zeepje tot een nieuwe eettafel of van een zakje drop tot een compleet diner. 

Soms doe ik mee aan zo'n actie, maar tot nu toe nog zonder succes.  Mijn zusje heeft meer geluk, zij heeft 2 paar schoenen en een schilderij gewonnen. 

Wat heb jij gewonnen? Hoeft niet perse via social media, het is gewoon een algemene en luchtige vraag .


Ik heb nog nooit iets gewonnen jammer genoeg. 

Ja, ik win regelmatig iets via social media of andere winacties van winkels. Vroeger won ik ook altijd met kleurwedstrijden enzo.

Ja, ooit een boekje bij de EO, ik had meegedaan aan een rebus.
Mijn man een keer een bon van 100,- om sportschoenen te kopen (was bij een hardloopwedstrijd) 
Oh en ik ook een keer een appeltaart bij zo'n rad van fortuin.
Helaas dus niet echt een fortuin gewonnen, maar een prijs(je) winnen is altijd wel een leuke verrassing.
Collega van mij ooit 100.000,- bij de Staatsloterij! 

Met de gratis lotjes (bij boodschappen en bij tanken) van de winkeliersvereniging won ik ooit een ballonvlucht. 
Met m'n naam/adres invullen op een lotje bij een woonwinkel won ik een etentje bij een sterrenrestaurant inclusief opgehaald worden met 'n limo. 

SophisticatedCaribou75

SophisticatedCaribou75

20-12-2021 om 15:10

Ik kreeg vorig jaar een adventkalender. In een paar exemplaren zou een prijs zitten. Zat er in de mijne het gouden ticket: een winkeltegoed van € 250. Ik kon het nauwelijks geloven.

Nooit. Mijn man en jongste dochter regelmatig. Dus als er ergens een lootje te trekken valt ofzo, roep ik altijd een van de twee erbij. Ik win, zeg maar, indirect 😄. 

2 x 10 dagen wintersport, en toen de bankgiroloterij nog niet op fb aankondigde dat je mee kon loten voor extra prijzen heel wat tickets voor theater, musea, en elektrische keukenapparaten. En boeken. Helaas weten nu veel meer mensen van die acties dus de spoeling is dunner geworden en win ik de laatste tijd niets meer

Ik heb geloof ik ooit een lipgloss gewonnen toen ik ongeveer 12 was haha 

Nou, het lullige is dat ik ooit heeeeeeeel veel geld in de Postcodeloterij had KUNNEN winnen. Postcodekanjer op mijn postcode, maar geen lot. 
En dat terwijl ik wel elk jaar een of meer loten koop voor de oudejaarsloterij van de staatsloterij en ook regelmatig heb gedacht: ‘misschien win ik ‘m wel’.
Het was echt TE dichtbij en TEveel geld. 
Ik weet het bedrag per lot ook nog precies. Daar had ik een mooie huis van kunnen kopen. 

Bij de staatsloterij win ik soms 10 of 15 euro. Dat was het wel

Ooit eens een kinderpuzzeltje van een krant, maar dat is de enige keer dat ik wat won. 

Ondanks dat het (deels) geluk zou moeten zijn is mijn ervaring dat een enkeling vaak iets wint en het merendeel van de mensen zelden of nooit iets wint. 

Ooit een collega gehad die heel vaak won. Met werk naar het casino, niemand won iets, behalve zij. Een prijsvraag, of noem het maar op, zij was een geluksvogel in dat opzicht. Ondanks dat iedereen het haar gunde, vroeg ieder zich af; hóe kan het toch?

Best veel eigenlijk. 🙈

Dvd's, boeken, spelletjes, cadeaubonnen, hangmat, notitieboeken, make-upspullen. Een tijdje redelijk fanatiek meegedaan en had ik bijna om de week wel iets. 😊

Ja ik heb een hele tijd geleden op Viva eens kaartjes voor Extrema outdoor gewonnen en via de krant ook een keer festivalkaartjes.
Via een andere site ook wel eens een toilettasje van een of ander merk gewonnen en een T-shirt en nog wat kleine dingen.
Bij de postcode loterij toen we nog meespeelden mocht 1 van ons naar miljoenenjacht in het publiek en toen kregen we ook voor 500 gulden cadeaubonnen van de Bijenkorf.
Het laatste was vorig jaar of zo via Linda met een kraskaart een serum voor je gezicht gewonnen wat bij ICI Paris zo’n 150€ kost.  Ik gebruik het maar zou dat er absoluut nooit voor over gehad hebben.

Twee handmixers bij één actie van de buurtsuper. Jawel. Twee 

oh en aantal jaar geleden toen we hier in de buurt met zijn allen Ek of Wk aan het kijken waren won ik ook elke keer wel wat. Heb een doos vol oranjezooi 

Reageer op dit bericht

Op dit topic is al langer dan 4 weken niet gereageerd, daarom is het reageerveld verborgen. Je kan ook een nieuw topic starten.