Huiskamer Huiskamer

Huiskamer

Graag zou ik nog één keer voor de eerste keer….

Een eerste date mee willen maken, het zenuwachtige gevoel, de klunsigheid om zo zelfverzekerd mogelijk over te komen, de spanning van komt er een kus of niet en dan thuis komen met je hoofd in de wolken. 
Gaat vooralsnog niet gebeuren want ik zit al heel lang in een relatie en heb ook niet de intentie om uit elkaar te gaan maar dat gevoel zou ik weleens weer willen ervaren. 
Wat zou jij graag nog één keer voor de eerste keer willen meemaken?


Ik zou mijn allereerste roadtrip door de USA samen met mijn ouders willen kunnen over doen. 

Voor 1 keer nog een keer een dagje 7 maanden zwanger willen zijn. Gewoon dat je nog redelijk vol energie bent en al een mooie volle buik hebt.

Ik zou graag de tijd net na de bevalling overdoen. Ik moest toen al snel naar de operatiekamer en dat heb ik niet echt meegemaakt en lijkt me zo speciaal ❤️

Ik weet zo gauw geen antwoord maar wil wel even zeggen dat ik dit een hele leuke vraag vind!

Voor het eerst mijn man tegenkomen❤️

Gatekeeper

Gatekeeper

16-11-2021 om 21:27 Topicstarter

Pixy schreef op 16-11-2021 om 21:24:

Voor het eerst mijn man tegenkomen❤️

Niks. Ik leef in het nu. 

Alles wat me in de gymles niet lukte zou ik over willen doen en nu goed.

Mijn favoriete boeken herbeleven zoals ik dat vroeger kon. Dat gevoel wanneer je echt in een fantastisch verhaal "valt" en je laat meesleuren door alle dramatische gebeurtenissen en plotwendingen, om uiteindelijk twee dagen later, met rode ogen wegens slaapgebrek en de traantjes die je hebt moeten wegpinken, het boek pas weer dicht te doen. Beter dan seks, for sure. 

Ik word een beetje droevig van de vraag eigenlijk. Denk meteen aan alle laatsten die ik nooit meer over kan doen. Voornamelijk dingen met mensen die er niet meer zijn.

Elmie schreef op 16-11-2021 om 21:03:

Ik zou graag de tijd net na de bevalling overdoen. Ik moest toen al snel naar de operatiekamer en dat heb ik niet echt meegemaakt en lijkt me zo speciaal ❤️

Ik ook. Geen operatiekamer gelukkig, maar wachten op komst van grootouders om 2:30 's nachts na een urenlange bevalling zou ik dit keer overslaan.

Ook op het lijstje: 1e keer seks. Wat een anticlimax.

Hm nee, Ik geloof niet dat er een eerste keer is die ik graag nog eens zou beleven. Het is goed zo.

Ik ga voor een paar uur/dates later dan jij, Gatekeeper De eerste keer zoenen en alles wat erop volgt met iemand die je heel aantrekkelijk vindt (en die lekker blijkt te zoenen dan ook graag) Ik ben heel gelukkig met mijn relatie, maar inderdaad die spanning, die mis ik nog wel ns. 

De pure geilheid van een goede one night stand. Bij voorkeur 1 die al weken 'opgebouwd' wordt tijdens het uitgaan ofzo. En dat je dan, net als in een serie/film de kleren van elkaars lijf scheurt.

Maar ik ben al ruim 10 jaar heel gelukkig met mijn vriend, dus dat zit er niet in, maar mooi was die tijd (en de herinneringen). 

Eerste keer seks 😏. Dat was geen hele fijn ervaring geweest.

Reageer op dit bericht

Op dit topic is al langer dan 4 weken niet gereageerd, daarom is het reageerveld verborgen. Je kan ook een nieuw topic starten.