Huiskamer Huiskamer

Huiskamer

Buiten eten? Met pol

Eet jij in de zomer buiten en waarom wel/waarom niet.  Vanzelfsprekend niet als het regent dus dat kan je niet kiezen. 
Je mag 3 opties kiezen en het zou leuk zijn als je nog wat uitgebreider vertelt in een post. 

Peiling

Eet je buiten in de zomer?

Maximaal 3 antwoorden.

159 stemmen
18%
13%
5%
25%
14%
25%

Bakblik

Bakblik

02-07-2022 om 12:07 Topicstarter

To begint: Wij kijken goed naar het weer een waar we op de camping wel buiten moeten eten doen we het thuis soms niet.  Gisteravond waaide het giet best wel een ik had een gerecht met rijst gemaakt en dat koelt best snel af in de wind. Het hoofdgerecht hebben we binnen gegeten maar de koffie/ thee na hebben we weer aan de tuintafel gedaan. 

Hoe vaker ik buiten kan eten, hoe beter ik het vind.

Ik eet met mooi weer altijd buiten zowel 's middags als 's avonds maar die optie zie ik niet in je poll. Met mooi weer ben ik eigenlijk altijd buiten in mijn eigen tuin, op een terras of bij andere mensen in de tuin.

Ik ben eerlijk gezegd niet zo'n buiten eter. Vind het prettiger om binnen (beschut) te zitten.

Bakblik

Bakblik

02-07-2022 om 12:26 Topicstarter

watertoren schreef op 02-07-2022 om 12:23:

Ik eet met mooi weer altijd buiten zowel 's middags als 's avonds maar die optie zie ik niet in je poll. Met mooi weer ben ik eigenlijk altijd buiten in mijn eigen tuin, op een terras of bij andere mensen in de tuin.

Die optie; met mooi weer altijd had ik wel bedacht maar staat er niet tussen.  Als ik die wil toevoegen moet ik de hele peiling wissen en opnieuw invoeren dan zijn de gedane stemmen weg. 

Heel graag! Echter heeft mij man hooikoorts en eten we dus meestal binnen…. Als ik alleen thuis ben ontbijt en lunch ik buiten, mits het weer het toestaat. 

Wij eten als het even kan buiten als het erg warm is eten we gewoon laat en een salade.

Ja, indien het lekker weer is eten we buiten. Meestal aan tafel, soms op de buitenbank onder het afdakje. 

Zilver_gray schreef op 02-07-2022 om 12:25:

Ik ben eerlijk gezegd niet zo'n buiten eter. Vind het prettiger om binnen (beschut) te zitten.

Dat heb ik ook. Maar met barbecueën vind ik het wel gezellig, en ik eet ook graag op een terrasje. Ik vind het altijd irritant als er vliegen en beestjes op het eten af komen, en thuis gaat vaak het bord op schoot voor de tv.

Eet ook vaak wel buiten als het lekker weer is. Alleen met lunch vaak niet, dan heb ik de zon vol op mijn balkon en dan vind ik het toch wel snel te warm om dan buiten te eten. Maar als het even kan kwa temperatuur vind ik het ook wel lekker om buiten te zitten en dan ook daar te eten. 

Zoveel mogelijk, ontbijten buiten in de zomer vind ik ook heerlijk, krijg ik een vakantie gevoel van. 
We hebben een glazen overkapping dus we kunnen heel snel buiten zitten als de zon schijnt. En als het te warm wordt, verschuiven we de tafel naar het eind vd tuin in de schaduw. 

Alleen als ik in de schaduw kan zitten en dat kan in mijn tuin. Mijn eten wil ik nooit zo warm eten, ik wacht juist expres tot het wat afkoelt. Ik wil niet hoeven blazen... dus wind op hete rijst is welkom. Het meeste eten vind ik smaakvoller als het wat is afgekoeld.

ik mis ‘ja, maar vooral als ik in de schaduw kan zitten’ . In de zon  vind ik het snel te heet. 

Liever niet. Zeker niet later in de zomer, ben echt zeer allergisch voor wespen.


En sowieso in de schaduw inderdaad.

Graag! Sommige mensen vinden buiten eten gedoe. Ik schep mijn bord op, pak bestek en ga aan de tuintafel zitten. Welk gedoe?

Reageer op dit bericht

Op dit topic is al langer dan 4 weken niet gereageerd, daarom is het reageerveld verborgen. Je kan ook een nieuw topic starten.